- Zavolal jsem a pan velmi ochotny
- Vse v naprostem poradku dorazilo
Rychlé dodání, kvalitní zboží, můžu jen doporučit. Martina
- Koupila jsem si 4 šaty a přišly mi 4 úplně jiné kousky. Ani jedny se neshodovaly s mojí objednávkou.
Rychlé dodání
Rychlost dodání
- již jsem dvakrát objednávala a zboží tak za 3,4 dny dorazilo, teď už čekám přes týden a ještě nebylo ani odesláno
velmirychlé dodání.
Po zaplacení částky žádná zpětná komunikace. Po týdnu zboží nedorazilo a ani o balíčku nic nevím.
- Rychlé doručení
- Hezké barvy oblečení
- Vršek šatů volnější,spodek upnutější
- dobrá komunikace, rychlost dodání
Nepřišlo mi žádné potvrzení o zaplacení zboží ani o jejím doručení.
- Žádná komunikace
Zkušenost s obchodem velmi negativní. Pouze přijali platbu, od té doby se nikdo neozval. Začínám mít pocit, že je to podvod.
Doporucuji prijemny material.
Z tohoto obchodu mám saty už dva roky, jsou úžasné. Před týdnem jsem si objednala overalky, zatím mi přišlo jen potvrzení objednávky, a do teď je ticho
- Nulova komunikace
Bohužel ani po 8 pracovním dni, nemám o svém objednaném zboží jedinou zprávu. Škoda, že mají takovýto přístup.
Co mám hodnotit, kd,z zboží po 6.dnu po objednání ještě nedorazilo. Budu hodnotit až přijde, jestli vůbec.
- šaty odpovídají popisku
- rychlé dodání
Zastupce obchodu mne osobně kontaktoval, kvůli místu dodání, jelikož původní místo dodání již nebylo k dispozici. Pak šlo vše již velmi rychle. Šaty krásné, odpovídající popisku a fotografiím.
- 18.5. jsem poslala nevyhovující šaty zpět a do dnešního dne mi nebyly vráceny peníze!
Šaty byly krásné a velikostně by mi i sedely, ale díky řasení pod pasem-na břiše a zadku(čehož jsem si nevšimla anebo to nebylo na fotce zřejmé) nejsou pro mou postavu vhodné a budu je bohužel muset vrátit :-( :-( :-(