super komunikace,rychlé dodání
- komunykace,rychlost
- rychlý výběr
- oproti kamennému obchodu si ho nemohu tak prohlédnout ale pokud vím co chci tak to není až takový problém
Potřebovala sem rychle nový ohradník a na to jezdit a hledat ho po krámech nebyl čas, na dotazy bylo rychle odpovězeno a důležité info se najde i u výrobků, obchod vřele doporučuji.
- Objednávka nedorazila kompletní,na urgenci nebylo odpovězeno.
Vždy jsem zde byla spokojená,kromě poslední objednávky.Objednala jsem,dostala meil,že zboží není skladem a bude do 10.6,požadovala jsem tedy objednávku kompletní,s tím,že počkám až vše dorazí.Objednávka byla poslána nekompletní bez vysvětlení a na meil už nikdo neodpověděl.
- kvalita, cena, servis
maji kvalitni veci za dobrou cenu
- léky, které potřebuji!
- žádné
100% spokojenost
- Nízké ceny
- zboží je psané skladem a není to pravda
- cena za poštovné v připadě zboží za 5.000,- Kč je dnes nehorázné,
- nemožnost platby on line.
- Dostala jsem pouze polovinu napajecky,musela jsem se ozvat a ptat, prodejna sice komunikovala, ale vse dlouho trvalo.
- rychlost jednani
- nevim o zadnych
doporucuji vyzkousetPavel
Spokojenost,prehlednost zbozi v obchode.
Rychlost dodání zboží, na které jsem v eshopu konikum.cz čekala 14 dní, nikdo nekomunikoval a nakonec zboží ani nedorazilo.. Farmaservis.cz mohu doporučit!
- Ceny a sortiment
- Velmi nepřesné informace o dodání.
- - 19.4. přišla informace o odeslání dne 20.4.
- - 21.4. přišlo info, že zboží bylo odesláno
- - 24.4. přišla SMS z Pošty, že zboží převzali
Až na velmi nepřesné informace a týdenní dodací lhůtě, dobrý obchod. Škoda, že nenabízí i další způsob přepravy, jako třeba uloženka nebo poštomat.
- dobré ceny,rychlé dodání,
můžu jen doporučit
- Ze si muzu vybrat
- Nema slabiny
Je proste skvely
- kvalitu produktu a rychlé dodání
- žádné
mohu doporučit
- velký výběr
- dobré ceny
- kvalitní komunikace
Objednala jsem zboží, které bylo uvedeno jako Skladem, bohužel ale nebylo a za hodinu po objednání mi paní napsala, zda chci na zboží počkat. Velmi dobrý přístup, který nemá každý obchod! Dodací lhůta tedy sice delší (týden), ale víte důvod. Vřele doporučuji všem!
- Skvělá komunikace, příjemné ceny, rychlé dodání
- Nezpozorovala jsem žádné.
Doporučuji díky rychlému dodání, příjemné komunikaci, super cenám. Rozhodně jsem neobjednala naposledy :-)
- mpc dlouhoé trvá než příjde zboží
potřebovali jsme nutně mlého pro jehně , naštěstí ovce začala jehnátko opět krmit jinak by pošlo hladem. Ještě jsme do poznámky psali že t potřebujem už nevím od jakého data
- Dobré ceny, rychlé dodání.
- byla jsem spokojená