Jsem spokojená. To co jsem chtěla a jsem dostala koupit.
Reakce obchodu Famtastic!
děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, pokud jste s našimi službami spokojen. Uděláme vše proto, abyste neztratili naši důvěru. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].
S pozdravem Váš tým Famtastic -
Průběh objednávky lze ověřit telefonicky s ochotnými muži, průběžné emailové informace o dodávce. Firma odnesla objemné balíky až na určené místo. Pěkně zabaleno, zboží v pořádku a za dobrou cenu.
Reakce obchodu Famtastic!
děkujeme za Vaše hodnocení. Máme radost, že jste byli s nákupem a našimi službami spokojeni. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle +420225348507 nebo e-mailem na: [email protected].
S pozdravem Váš tým Famtastic -
- nekomunikují, jejich www stránky nelze načíst nebo jsou nedostupné když potřebujete reklamovat zboží, špatné hodnocení zákazníků kvůli vadnému zboží a nemožnosti jeho vrácení
Rozhodně od této firmy nic nekupujte, pokud se chcete vyhnout problémům se zbožím a jeho případnou reklamací, NEDOPORUČUJI !
Reakce obchodu Famtastic!
Vaše zkušenost nás mrzí. Objednávku jste realizovali 29.9.2019, tu jste následně ve stejný den v 18:49 e-mailem stornovali. Následující pracovní dne v 9:30 jsme Vám odpovědní na e-mail storno objednávky potvrdili. V telefonickém rozhovoru ze dne 30.9.2019 jste nám oznámili, že objednávku stornujete z důvodu zakoupení podobného zboží v jiné společnosti. Tento produkt Vám nebyl doručen, tudíž není možné nedoručený produkt reklamovat. Online formulář pro reklamace nebo vrácení zboží je aktivní až po doručení zboží. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle +420225348507 nebo e-mailem na: [email protected]
- rychle doručená objednávka
Reakce obchodu Famtastic!
děkujeme za Vaše hodnocení. Máme radost, že jste byli s nákupem a našimi službami spokojeni. Sledujte náš eshop i nadále, máme připravené další zajímavé akce.V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle +420225348507 nebo e-mailem na: [email protected].
S pozdravem Váš tým Famtastic -
Výběr z pohodlí domova, super zboží. Doporučuji.
dobrý
Reakce obchodu Famtastic!
děkujeme za Vaše hodnocení. Máme radost, že jste byli s nákupem a našimi službami spokojeni. Sledujte náš eshop i nadále, máme připravené další zajímavé akce.V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].
S pozdravem Váš tým Famtastic -
- vše vyřízeno dle požadavku - spokojenost
S pozdravem Váš tým Famtastic -
pružná reakce firmy na aktuální situaci
Reakce obchodu Famtastic!
Vaše zkušenost nás mrzí. Z důvodu zvýšeného objemu objednávek byla Vaše objednávka bohužel odeslaná později. Vaší zásilku má již od 6.8.2019 kurýrní služba na doručení. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected]
S pozdravem Váš tým Famtastic -
Celá objednávka i doručení zboží probehlo v pohodě.
Reakce obchodu Famtastic!
děkujeme za Vaše hodnocení. Máme radost, že jste byli s nákupem a našimi službami spokojeni. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].
- rychlost
- bezproblémové dodání
Doporučuji, vše na výbornou.
S pozdravem Váš tým Famtastic -
Rychlé dodání, poštovné nulové bezva Ok
Reakce obchodu Famtastic!
děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, pokud jste s našimi službami spokojen. Uděláme vše proto, abyste neztratili naši důvěru. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle +420225348507 nebo e-mailem na: [email protected].
S pozdravem Váš tým Famtastic -
zboží bylo poškozené asi z přepravy (Geis)
Reakce obchodu Famtastic!
Vaše zkušenost nás mrzí. Pokud Vám byl doručený produkt poškozený při přepravě, stačí to nahlásit nám a nebo přepravní společnosti. Výrobek Vám vyměníme, nebo Vám vrátíme peníze. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle +420225348507 nebo e-mailem na: [email protected]
S pozdravem Váš tým Famtastic -
- Nakupoval jsem zde poprvé a zatím vše v pořádku
- Vše bylo v pořádku a velmi rychle doručeno
- Super
- Nic nemohu vytknout
Naprostá spokojenost vše Kvalitně zabaleno!
S pozdravem Váš tým Famtastic -
- Zboží není kvalitníObjednala jsem si houpací síť, na pbrázku pěknou, ve skutečnosti řídké plátno a velmi nedokonalé obšití okrajů a průstřihů, ze kterého visely nitě. Stehy prošití dlouhé a nepravidelné.
- Zboží v nabídce se nedalo zvětšit nebo přiblížit pro prohlížení detailů.
- Měla jsem obavy, že hned při prvním pužití se síť roztrhne.
Obchod rychlý
Reakce obchodu Famtastic!
Vaše zkušenost nás mrzí. Do emailu jsme Vám zaslali postup pro odstoupení od kupní smlouvy, kdy si na naše náklady pro zboží přijedeme, vyzvedneme ho u Vás a vrátíme Vám kompletní zaplacenou sumu. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected]
Slušný přístup
Vše v pořádku
- Rychle,spolehlivé
- Komunikace - velmi špatná
Reakce obchodu Famtastic!
Vaše zkušenost nás mrzí. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected]
S pozdravem Váš tým Famtastic -
- První nákup a bez problémů a rychle vyřízení a dopravce velice příjemný a pomohl mi se zbožím.
S pozdravem Váš tým Famtastic