Přihlásit se a přidat recenzi

nakupovala jsem poprvé,vše proběhlo bez problémů

Reakce obchodu Famtastic!

děkujeme za Vaše hodnocení. Máme radost, že jste byli s nákupem a našimi službami spokojeni. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle +420225348507 nebo e-mailem na: [email protected].

S pozdravem Váš tým Famtastic

• Rychlé vyřízení objednávky.
    • Neznám žádné nevýhody.

Reakce obchodu Famtastic!

děkujeme za Vaše hodnocení. Máme radost, že jste byli s nákupem a našimi službami spokojeni. Sledujte náš eshop i nadále, máme připravené další zajímavé akce.V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle +420225348507 nebo e-mailem na: [email protected].

• kvalitní zboží

Reakce obchodu Famtastic!

děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, pokud jste s našimi službami spokojen. Uděláme vše proto, abyste neztratili naši důvěru. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle +420225348507 nebo e-mailem na: [email protected].

• dobra cena
    • ani po 12 dnech zbozi neni asi maji lepsi zakazniky a 3000 kc jim nestoji za kvalt

Reakce obchodu Famtastic!

Vaše zkušenost nás mrzí. Objednávka realizovaná ve čtvrtek 18.4.2019 Vám bude zítra na 6. pracovní den doručena (19.4. a 22.4.2019 byly Velikonoční svátky). Při dostupnosti zboží bylo v čase objednání uvedená doba dodání do 7 pracovních dní. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle +420225348507 nebo e-mailem na: [email protected]

S pozdravem Váš tým Famtastic

Objednavala jsem elektricke auticko.Prislo opravdu jako na obrazku.A za slusny peniz.Byla jsem nadsena.Muzu doporucit.

S pozdravem Váš tým Famtastic

Hadice přišly zpukřelé, lámou se.

Reakce obchodu Famtastic!

Vaše zkušenost nás mrzí. Výrobek Vám vyměníme, nebo Vám vrátíme peníze. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle +420225348507 nebo e-mailem na: [email protected]

S pozdravem Váš tým Famtastic

• Zboží bylo ihned k dispozici

Není co dodat...snad jen, že Geis (?) mohl být o 1-2 dny rychlejší. Ale jinak v pohodě.

• Zboží přišlo v pořádku

• Chybí český návod

• rychlé vyřízení objednávky

S pozdravem Váš tým Famtastic

• Nemusím do obchodu,zboží si vyberu doma a je mi doručeno domů

S pozdravem Váš tým Famtastic

• Špatná zásilková služba !

Reakce obchodu Famtastic!

děkujeme za Vaše hodnocení. Za přepravní společnost Geis se Vám omlouváme. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle +420225348507 nebo e-mailem na: [email protected].

Vše OK.

S pozdravem Váš tým Famtastic

• Copak, obchod může být dobrý. Tento vyrobek, gramofon Auna, je spatny vyrobek a Techmaxx, nekupujte! Vše vracím. Hlavně gramec blbě hraje. U obou výrobku!

S pozdravem Váš tým Famtastic

RYCHLÉ A OCHOTNÉ JEDNÁNÍ.

Reakce obchodu Famtastic!

děkujeme za Vaše hodnocení. Máme radost, že jste byli s nákupem a našimi službami spokojeni. Sledujte náš eshop i nadále, máme připravené další zajímavé akce.V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].

• ....rychlé jednání...

Reakce obchodu Famtastic!

děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, pokud jste s našimi službami spokojen. Uděláme vše proto, abyste neztratili naši důvěru. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].

S pozdravem Váš tým Famtastic

• Krásné zboží za přijatelnou cenu.

Názor na zboží bohužel nemohu napsat, jelikož mi zboží stále nedorazilo, i přes avizovanou dobu 3-6 dní je to dnes 10 dní a zboží stále nemám, bez jakýkoliv bližších informací.

Reakce obchodu Famtastic!

Vaše zkušenost nás mrzí. Z důvodu zvýšeného objemu objednávek byla Vaše objednávka bohužel odeslaná později. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected]

S pozdravem Váš tým Famtastic

Rychlé jednání,kvalita zpracování výrobku,výborná komunikace.

Reakce obchodu Famtastic!

děkujeme za Vaše hodnocení. Máme radost, že jste byli s nákupem a našimi službami spokojeni. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle 225 348 506 nebo e-mailem na: [email protected].

S pozdravem Váš tým Famtastic

Návod k použití není pro starší občany( je mi 83 let) dost podrobný. Musím hledat podporu u vnuka, aby mohl být přístroj využíván a uveden do plného provozu.
    Bartušková

Douhá doba doručení