• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Recenze byla odstraněna - nejedná se o hodnocení nákupu.

Zakoupen licenční klíč, který bylo možné ihned použít. Bohužel hra několik týdnů po nákupu stále nejde spustit. Podle reakcí na oficiálních fórech má podobný problém řada hráčů. Podpora ze strany vydavatele hry minimální, od e-shopu rovněž.

• Rychlá komunikace
    • Vrácení peněz obratem
    • Doručen neplatný klíč
    • Řešení na tři dny (opakované dopisování, pořizování screenshotů)

Zakoupil jsem si hru, u které byl zaslaný Steam klíč neplatný (byl už dříve aktivován na jiném účtu). Řešení a dopisování s obchodem zabralo čas, nakonec jsem si vyžádal vyjádření ze Steam (klíč byl skutečně neplatný) a byla mi vrácena kupní cena. Jednání sice bylo slušné a vrácení peněz rychlé, ale u her, kdy chcete mít jistotu, že si ji rychle zahrajete, bych doporučoval jinou cestu (kupovat jsem pak přímo od Steam, zcela bez problémů).

• Nelze používat

Špatný nákup nevím kde se stala chyba

Reakce obchodu FakaHeda

neevidujeme od Vás žádnou zprávu ani hovor. Pokud nevíte, jak klíč uplatnit, ozvěte se. Rádi Vám poradíme.

Jan Faika

• Příspěvek byl odstraněn z důvodu nerelevantnosti obsahu.

• Zadat obchodu celé číslo karty, to určitě NE !!!

Výběr Her je slušný.
    Pokud by byla platba převodem, jako jinde, tak žádný problém. Dát někomu kompletní údaj o kartě, to udělá pouze ......

Reakce obchodu FakaHeda

jak už jsem psal v diskuzi u objednávky s žádostí o vysvětlení Vaší recenze, tak pro uvedení věcí na pravou míru musím i zde tato smyšlená tvrzení vyvrátit.
    1) Jak si může každý ověřit, tak mimo jiné nabízíme i platbu převodem na účet, konkrétně je to možnost "Bezhotovostní převod ČR, QR Platba
    (okamžitá platba do 10 minut, jinak následující pracovní den, ZDARMA)".
    2) Nemáme přístup k údajům platebních karet zákazníků. Platební bránu nám zajišťuje ČSOB banka. Stejnou platební bránu používá také například Vodafone. Pokud nechápete jakým způsobem platba probíhá a k jakým datům máme přístup, kontaktujte nás, rád Vám to vysvětlím.

Pevně věřím, že jste se jen opakovaně přehlédl a nejedná se o cílené poškozování našeho obchodu.

Jan Faika

Elektronická licence nefunkční , na Fakaheda se přihlásím , na GOG se přihlásím a hra píše špatné heslo .

Reakce obchodu FakaHeda

licence je v naprostém pořádku, dle Vašeho příspěvku jste ji bez problému aktivoval na platformě GOG a problém máte s instalací hry. Aktivační klíč jsem nyní ověřoval a je již uplatněn. Registrace na našich stránkách nijak nesouvisí s registrací na platformě GOG. Žádal jsem Vás o screenshot daného problému, abych mohl lépe poradit, ten jste však již nezaslal. Vaši recenzi tedy nechápu. V případě přetrvávajících problémů zašlete screenshot dané chyby...

• Horší obchod nenajdete,nereagují na to ,že mi dodali špatné heslo.Pokud mohu doporučit,pryč od nich.

Reakce obchodu FakaHeda

Nechápu, že se po této recenzi na sebe můžete podívat do zrcadla. Zakoupil jste u nás aktivační klíče pro více než 30 her a s posledním je dle Vašich zpráv problém. Na Vaši zprávu jsem zareagoval do 15 minut s žádostí o dodání podkladů pro reklamaci. Když odpovíte, že na to nemáte náladu, tak je mi líto, ale žádnou reklamaci nemohu zahájit. Kdybychom vraceli peníze na základě pouhého tvrzení zákazníka, žádný obchod už bychom neprovozovali... byli bychom na mizině.

Nedodrželi cenu vymlouvali se že klíč zrovna kdosi koupil a nestihli aktualizovat následně výmluvy pro děti. Pokud vím tak musí prodat zboží za tolik za kolik je nabízeno vzápětí měli k dispozici klíčů dost ale za vyšší cenu. Nicméně kuní cenu vrátili zpět reagovali na dotaz i o víkendu večer. Nedokážu posoudit jestli jsou nebo nejsou spolehliví. Čekal jsem že navrhnou nějaké řešení ale z jejich strany přišlo jen storno objednávky .Nejsem opravdu dítě které nechápe některé obchodní finty jak dostat cíleně zákazníka aby si otevřel zrovna jejich e-shop

Reakce obchodu FakaHeda

píšete, že nejste malé dítě. V tom případě byste neměl psát nepravdy a dobarvovat skutečnost. Na nic jsme se nikde nevymlouvali. Napsali jsme přesně jak to bylo. Jsme napojeni na sklady dodavatelů, přímo u nás držíme pouze nejprodávanější klíče. Aktualizace cen a skladových zásob probíhá v 20 minutovém intervalu (každou 0,20,40. minutu). Jeden z dodavatelů měl hru o pár set korun levněji než ostatní a to v omezeném množství. Protože se snažíme vždy nabídnout atraktivní ceny, automaticky se nám snížila prodejní cena. Vy jste objednal za cenu aktualizovanou v 19:40, protože objednávka byla vytvořena 20:00:15. Kdybyste na náš e-shop přišel o pár minut později, byla by cena již aktuální, podstatně vyšší.

Nechápu, jaké řešení jste očekával. V neděli večer jsem situaci vysvětlil, omluvil se, okamžitě vrátil peníze a vystavil opravný daňový doklad.

Také nechápu, jak bychom dle Vašich konspiračních teorií s takovým přístupem něco získali. Kdybych Vám na 2 týdny zadržel platbu, tahal z Vás doplatek, tak bych podobnou recenzi chápal. My ale takové podvodné jednání nemáme zapotřebí.

Jediné, co z objednávky máme, byl ztracený čas (stejně jako ten Váš, za což jsme se omluvili) a negativní recenze. Opravdu si myslíte, že něco takového děláme cíleně?

Přeji hezkou neděli

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Nákup hry proběhl bez problémů a obratem.
    • Při stahování hry se do počítače zřejmě stáhl vir, nebo se při stahování hry aktivoval a zašifroval soubory v počítači.

Při stahování hry se do počítače zřejmě stáhl vir, nebo se zrovna při stahování hry aktivoval a zašifroval soubory v počítači.... Předchozí nákup hry byl ok a bez komplikací. Příště si však raději pár korun připlatím a koupím jinde....

Reakce obchodu FakaHeda

zakoupil jste si u nás aktivační klíč pro platformu Steam stejně jako při zmiňovaném posledním nákupu. Mrzí mne, že máte s počítačem potíže, ale absolutně to nesouvisí s nákupem u nás. A nemělo by naprosto žádný vliv, kdybyste jinde zaplatil více. Silně taky pochybuji, že se Vám mohl stáhnout vir ze Steamu.

Velice mě mrzí, že důsledky špatného zacházení s PC házíte takto nesmyslně na nás.

S přáním hezkého dne
    Jan Faika

• Rychle jednání, po zaplacení okamžitě dorazil klíč do emailu
    • Nic

• Hra nefungovala a operátor pomoci mi moc nepomohol musela som si pomôcť sama

Reakce obchodu FakaHeda

děkujeme, že jste nás za snahu Vám pomoci s problémem, který nesouvisel s dodaným klíčem (desítky minut strávených nad objednávkou se ziskem jednotek korun), odměnila negativní recenzí.

Ačkoliv to moc nemotivuje pomáhat lidem jako Vy, budeme to dělat stále :)

Přeji hezký den.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

Zakoupen aktivační kod ke hře World war Z. Po zadání kodu se však objevil nápis tento kod už byl užit. Fakt super dárek !

Reakce obchodu FakaHeda

pokud máte potíže s aktivací, kontaktujte nás prosím skrze diskuzi u objednávky nebo přes e-mail.

Děkuji.

JE nahovno

Hra měla být v češtině, ale mám ji v angličtině, přiště radši koupim klasicky přez heureku

Reakce obchodu FakaHeda

zakoupil jste si Farming Simulator 19 pro Steam, který je v češtině. Verze bez češtiny na Steamu neexistuje... Pokud neumíte češtinu nastavit, kontaktujte nás a my Vám poradíme.