Dobrý den, přišel mi dotazník spokojenosti, ale zboží ještě nedorazilo. Marodím, jsem doma, proto není možné aby nebylo přepravní společností doručeno ... Zavolejte mi prosím 778098898
Reakce obchodu Fajntričko.cz
Dobrý den, bohužel došlo k překlepu u zadávaní objednávky z Vaší strany, proto se to zaseklo, děkujeme za kontakt. Již by mělo být všechno v pořádku. Hezký den.
Nápis na tričku má chybu, dvě dámská trika s nápisem Máte sklípek a mohl bych ho vidět, mě teda naštvali.
Reakce obchodu Fajntričko.cz
Dobrý den, moc se omlouváme, došlo k záměně za mužskou verzi, obratem posíláme správná trička. Tyhle si ponechte.
Velikost neodpovídá
Reakce obchodu Fajntričko.cz
Dobrý den to nás mrzí :( , můžete vyměnit, podmínky zde: https://www.fajntricko.cz/vymena-velikosti
Objednávku zdvojili a každá za jinou cenu. Vymlouvali se na nezadani meilu ale při tel. řešení sami řekli že tím to není. Nic je nezajímá. A náklady na vrácení chtějí po me uhradit 2x pošta.
Reakce obchodu Fajntričko.cz
Dobrý den, objednávky jste si objednal 2x. Jednou jste zadal slevový kód a podruhé ne. Bohužel, za Vaší 2tou nepozornost při objednaní a převzetí nemůžeme, jenom jsme poslali co jste objednal. Hezký den.
Dodáno špatné zboží
- Rychlost výroby
Kvalita materiálu hrůza lituji obchodu
Reakce obchodu Fajntričko.cz
Dobrý den, situace nás mrzí. Můžete prosím napsat email na [email protected]? Rádi bychom zjistili co konkrétně Vám na našich materiálech nevyhovuje a navrhli řešení k Vaší spokojenosti. Děkujeme a hezký den.
Zásilka s tričkem dorazila, ovšem tričko (bylo v černém provedení Unisex XXL, ozdobeno hezkým potiskem lidového ornamentu) obarvilo tělo už tzv. nasucho při prvním použití, znamená to že není stálobarevné a pouští barvu... navrhla jsem proto reklamaci, tj. výměnu nebo vrácení peněz, ale obchod na můj mail nereaguje.
Reakce obchodu Fajntričko.cz
Dobrý den, situace nás moc mrzí. Podobnou reklamaci jsme ještě neřešili, proto bychom tričko rádi viděli, samozřejmě rádi vrátíme peníze, případně nabídneme kompenzaci, postupujte prosím dle pokynů v zaslaném emailů, případně nás kontaktujte telefonicky. Děkujeme
- 2 pokusy objednat zboží , které na stránkách uváděli jako skladem , 2x zboží skladem nebylo
- za mě těžce nespolehlivý obchod
raději se poohlédnout jinde!!!
Reakce obchodu Fajntričko.cz
Dobrý den, omlouváme se, bohužel někdy se stane chyba v četnosti skladu. Zákazníky ihned informuujeme. Je to vzácný jev, ale většinou umíme nabídnout alternativu v jiné barvě :) Děkujeme za pochopení.
- Potisk se hned loupe.
Reakce obchodu Fajntričko.cz
Dobrý den, to nás mrzí, možná se jedná o vzácnou chybu materiálu, můžete nám prosím poslat fotografii vady na [email protected], obratem Vám pošleme nové, kde by to mělo být v pořádku a pokud budete prát max na 40st. tričko Vám vydrží hodně dlouho. Děkujeme a hezký den.
- Nekvalitná výrobku, budem reklamovať!
Přišlo mi tričko pánské nikoli dámské jak jsem objednávala a nebo máte divný střih už od vás nechci nic tričko jsem dala synovi jinak by mě vyšlo na mnohem více, takže objednávka byla XXL dámské a přišlo mi XXL pánsky střih
Reakce obchodu Fajntričko.cz
Dobrý den, situace nás mrzí, pošlete nám prosím fotku trička se štítkem + číslo objednávky e-mailem na: [email protected] Obratem Vám po prověření zdarma pošleme dámské. Děkujeme a hezký den.
- Komunikace
- Rychlé doručení i před Vánoci
- Sortiment
- Docela rozumné ceny
Objednané černé trička s bílým potiskem sice byli doručené včas,komunikace obchodu a dopravy v pořádku, ale kvalita potisku teda nic moc.
Potisk na tričku vypadal jak několikrát přehnaný pračkou. Byl to dárek k Vánocům a docela zklamal. -
nejprve mi byla zaslána zásilka jiného kupujícího, tudíž jsem musel zásilku znovu zabalit, vykomunikovat si z daným zákazníkem aby mi on zaslal mou zásilku a já jemu zaslal jeho. Aniž by mně někdo z vaší firmy kontaktoval. Teprve po mé stížnosti. Když mi dorazila ta správná zásilka, tak místo jednoho trička bílého je v zásilce modré.... Co k tomu asi dodat když vánoce jsou za dveřmi.
Reakce obchodu Fajntričko.cz
Dobrý den, omlouváme se za chybu, vlivem předvánočního chaosu, se při balení nedopatřením vyměnili zásilky, nakolik jste shodou okolností měli rovnaká jména :( Samozřejmě Vám pošleme správný tovar. Špatný si prosím ponechte.
- Kalhotky bez napisu
- Osoupany obrazek
- Sev pocatek parani
- Spatne site(prava strana ma jiny rozmer nez leva)
- Material nekvalitni
- Na reklamaci se nikdo neozyva
- nekvalitni zbozi, za premrstenou cenu
- "potisk" nazehlovackami, po jednom noseni na odpis
Zakladni sortiment tricek k nicemu.
Reakce obchodu Fajntričko.cz
moc nás mrzí Vaše nespokojenost a moc rádi by jsme Vám trička reklamovali, případně vrátili peníze, stačí se pouze ozvat. Protože potisky testujeme a měli by vydržet 100vky nošení a prání bez toho, že by byli na odpis, pokud tedy neperete na 60 a více. Děkujeme, Fajntričko -
potisk na zboží byl nekvalitní. reklamovala jsem. čekám na vyřízení
Objednala jsem tričko pro manžela - potisk nažehlen špatně + na tričku byl kaz.
Reakce obchodu Fajntričko.cz
to nás moc mrzí, pravděpodobně chyba při výstupní kontrole. Tričko vám samozřejmě zreklamujeme. Pošlete prosím fotku trička s detailem chyby a čislo objednávky na email [email protected] a my Vám zašleme nové. Nebudete mít žádné náklady, tričko si můžete nechat nebo vyhodit. Ještě jednou se omlouváme za komplikace, s pozdravem Fajntričko.cz -
Hrozná kvalita trička, po dvouch vyprání na vyhození.
- Žádné
- špatná dodací lhůta a nekomunikace obchodu
V tomto obchodě už nenakoupim
- nekomunikuje