Přihlásit se a přidat recenzi

Mohu jen doporučit. Měli zboží , co jsem potřebovala. Zajímavý dárek.Díky

• Komunikácia

Objednal som tovar, po týždni mi prišla správa že bol odoslaný, do mesiaca však tovar neprišiel. Po prihlásení na stránku a kliknutím na moje objednávky som si prečítal že je objednávka vybavená. Napísal som mailom požiadavku o vysvetlenie ale žiadna odpoveď. Teraz neviem ako sa mám zariadiť, asi si tovar objednám inde. Smutná skúsenosť. Obchod by mal popracovat na systéme sledovania zásielky a komunikácii so zákazníkmi.

Zboží - ovladač k satelitnímu resejvru došlo bohužel poškozené, zabalené přitom bylo dobře. Přepravou se poškodit nemohlo, takže bylo poškozené již před odesláním. Vrátil jsem jej zpět a očekávám vrácení peněz na účet.

Reakce obchodu Fajn Market

Zákazník to vyřešil, jak nejhůře mohl, aniž by nás okamžitě kontaktoval nebo reklamoval poškození zboží u dopravce, zaslal zboží po několika dnech zpět s tím, že dorazilo poškozené. V takovém případě už nelze s jistotou zjistit, zda zboží nepoškodil zákazník při používání nebo manipulaci. Přesto jsme mu vrátili peníze.
    Poučení pro další nakupující je: při dodání poškozeného zboží reklamujte co nejdříve u dopravce a nám zašlete fotografii poškození, poté vyřizujeme reklamaci ihned, ještě předtím než se nám poškozené zboží vrátí zpět a předejde se spekulacím kdo vlastně zboží poškodil

• možnost vyzvednout v místě bydliště. Neplatím poštovné.
    • nemá

doporučuji. Spolehlivé.

Neúmerne dlhá doba dodania tovaru od objednávky, veľmi drahá doprav, cena uvedená len v čečeských korunách.

Reakce obchodu Fajn Market

Cena zboží je v e-shopu i na faktuře uvedena v Eurech, proč píšete nepravdu?
    Cena dopravy je na Slovensko s dobírkou 139 Kč, tj. cca 5 EUR, i to je v e-shopu uvedeno, všechny informace jste měl před dokončením objednávky, proč jste tedy u nás objednával, když se Vám to zdálo být drahé?

doporučuji

dětská lampička, kterou jsem zakoupila udělala vnoučkovi velkou radost, jen mi chyběl alespoň základní návod nebo spíše informace na obsluhu
    (jestli je solární lampička již nabitá při dodání nebo jak dlouho trvá její nabití)Informaci jsem potom získala po telefonu.

• sháněla jsem retro váhu,tady našla
    • nic

dobrá komunikace a rychlá dodávka,naprostá spokojenost,obchod doporučuji

• Rychle odeslani zbozi
    • Informovanost o zbozi, zakoupila jsem si radio do sprchy, a az me dorazilo, tak jsem zjistila ze se neda ladit zvuk, je proste nastaveny a neda se ztlumit a ani pridat, takze v dnesni moderni dobe je tohle prusvih, jinak bych si radio nekoupila, kdyby to tam napsali

Jsem velice zklamana zbozi je nepouzitelny, vyhodila jsem 532kc za radio ktere muzu vyhodit. Nedoporucuji

Reakce obchodu Fajn Market

U tohoto rádia lze samozřejmě měnit hlasitost, je to popsáno v manuálu, viz: http://webshop.nedis.cz/cs-cz/download?file=datasheets%2FMANUAL_HAV-SR42_COMP.PDF
    Pokud by to u Vašeho radia nešlo, tak je to výrobní vada a obratem Vám ho vyměníme.
    Mrzí mne, že jste naši firmu nekontaktovala ohledně tohoto problému a hned napsala tuto negativní recenzi.
    Za Fajn Market Václav Koudele.

• sortiment
    • cena
    • různé způsoby dopravy
    • rychlé odeslání

• že mali hľadaný výrobok

odporúčam

• podrobné informace a přehledné
    • dobrá cena

doporučil bych nákup ostatním

Uvádzajú, že majú tovar na sklade a pritom ho nemajú.

• dodatok: práve som dostal SMS, že dnes mi bude ovládač doručený domov.
    • neviem o žiadnych

OK

• Nevyhoda nezrozumitelna objednavka nezrozumitelneho objednavkoveho listu pre slovensko
    • Konkretizovat pre slovensko pre odosielani postou

Objednavkovy list som vyplnil, chcem tovar dodat a stroskotalo to na odoslani tovaru, nekontaktovali ste ma o zmene dodavky a moznostiach radsej objednavku stornujete to sa v obchode nerobi alebo ano?

Reakce obchodu Fajn Market

Zákazník objednal zboží na Slovensko a zvolil dopravu Českou poštou (normálně to nejde, ale když uvede zemi dodání Česká republika a ne Slovensko, tak systém nekontroluje konkrétní adresu) Doprava na Slovensko je o cca 1.1 EUR dražší než v ČR. Zákazníka jsme dvakrát kontaktovali e-mailem, zda souhlasí se zvýšením ceny dopravy. Protože neodpověděl, byla objednávka logicky zrušena.
    Jan Vorel Fajn Market

Komunikaci z obchodem nemohu dobře hodnotit. Prostě jsem si věc objednal a oni ho vpořádku a rychle poslali. Jiná komunikace nebyla. Dálkový ovladač funguje v podstatě dobře, ale mohli sdělit, že nejde o vyobrazený ovladač, ale o univerzální přeprogramovaný ovladač.

• rychlo bez problemov
    • žiadne

doporučujem

• široký sortiment
    • dodacia doba

• nabízí to zboží
    • trvá to delší dobu

hlavní je, že nabízejí to, co potřebuji

• Cena
    • Komunikace

Zboží nedorazilo. Na moje emaily obchod nereaguje. Opětovně jsem psal na všechny adresy. A nic ...

Reakce obchodu Fajn Market

Objednávka byla zrušena poté co si ji zákazník nevyzvedl v Uložence i když měl po telefonickém hovoru prodloužený termín vyzvednutí, není tedy pravda že nedorazila.
    poté opravdu opětovně psal, že ji chce poslat znovu, to jsme už neriskovali opětovné nevyzvednutí a zboží znovu neposlali.
    Jan Vorel