• Kominikace
    • Skvělé ceny

Vše jsme obdrželi velmi rychle. Výrobek je skvělý, poměr cena výkon jsme lepší na trhu nenašli. Měl jsem dotaz ohledně produktu, který mě odpověděli přes telefon a následně bylo velmi jednoduché objednat po internetu na eshopu

• Firma nechce zaslat český návod

Reakce obchodu Ezshop.cz

návody máme k dispozici ke stažení na našich internetových stránkách v záložkách jednotlivých produktů.

Zároveň jsme Vám návod poslali na Váš email.

Přejeme hezký den

EZshop

Vše v nejlepším pořádku

Vše v pořádku rychlé dodání

• Komunikace
    • Jednoduchost objednávky po telefonu
    • Nic mě nenapadá

V internetu se moc nevyznám, proto jsem volal. Objednávku jsem udělal s pánem po telefonu do několika minut, vše mě vysvětlil a zařídil. Já mu jen nadiktoval adresu doručení a při převzetí po kontrole výrobku a balení jsem zaplatil a mám výrobek doma. Matrace je skvělá, již jsem jí několikrát otestoval a je to přesně co jsem potřeboval na uvolnění bolesti zad

• rychle doruceni, bezproblemovy kontakt s obchodem

Kvalitni zbozi. Seriozni a rychle jednani .

• Rychlí
    • Dobré ceny.

• Objednavku jsem zrusila i hned, a nemam sanci dostat penize zpet , mozna az za 7 tydnu, jak mi potvrdil pracovnik. Rada bych si objednla jiny produkt od firmy musim cekat 2 mesice, Monique

Reakce obchodu Ezshop.cz

Dobrý den, paní Monique,

rádi bychom Váš komentář uvedli na pravou míru.

Objednala jste si produkt, který jste si objednat nechtěla. Bohužel jsme ho velmi efektivně předali dopravci a když jste změnila svoji preferenci, tak již byl produkt vyskladněn a na cestě k Vám. Tohle je bohužel Vaše chyba a nemůžete se na nás za to hněvat.

Po několika telefonátech jsme se s Vámi domluvili, že produkt nepřevezmete na Zásilkovně a jakmile dojde k nám zpátky na sklad, tak Vám peníze vrátíme a Vy si můžete objednat znovu. Tento proces trvá 7 dní, jelikož Zásilkovna automaticky vrací nepřevzatý produkt vždy po sedmi dnech. Ne po sedmi týdnech jak píšete. Logicky Vám nemůžeme vrátit peníze v době, kdy stále můžete daný produkt převzít.

Po vrácení máme my jako eshop ze zákona určitou dobu do kdy musíme peníze při takovémto případě vrátit na Váš účet. Vše jsme Vám vysvětlili po telefonu a že Vám peníze vrátíme co nejrychleji to půjde. Nevíme kde jste vzala informaci, že byste čekala dva měsíce. Nicméně peníze jsou již zpět na Vašem účtu. Vše jsme zvládli včetně 7mi denního čekání za 8 pracovních dnů.

Přejeme hezký den,

EZshop

• Dobre ceny
    • Kvalitně zabalené
    • Luxusní panev

• Rychlé dodání.

• Cena

Doporučuji... Rychlé dodání za přijatelný peníz

• Komunikace - řešili jsme dodání, z obchodu mě volali zpátky a pomohli s vyzvednutím
    • Rychlost doručení - zásilka přišla druhý den
    • Lehkost nákupu - bylo jednoduché nakoupit

Řešili jsme dodání a hodně mě pomohli s tím jak zásilku převzít. Zároveň jsem si mohl objednat po telefonu a mohl jsem se zeptat na výrobek a vše mě bylo řečeno. Vše dorazilo hned druhý den a proběhlo v pořádku.

• Rychléa bezproblémové doručení i platba.

• Rychle doruceni

• Vše super.
    • spolehlivý obchod

• Solidní jednání rychlý dodání
    • O ničem nevím

• Brzké dodání

Vše proběhlo i dodání bez problémů.

• Rychlé doručení
    • Vysoká kvalita výrobků
    • Dobrá komunikace ze strany eshopu

Jsem spokojená, vše dorazilo velmi rychle a v pořádku

Ok

• Zboží nefunguje