Ok
- Zboží nefunguje
- Dochvilnost
Rychlé dodání - žádné problémy,
Minden rendben. Gyors szállítás. Szuper termék!
Spokojena,nevěděla jsem si rady s objednávkou,ale při telefonním kontaktu mně ji příjemný zaměstnanec ochotně provedl .Nevím už jméno,ale věřím,že se pozná a tak ještě za tuto pomoc děkuji. L.Burdová
Dobré.
Időre megérkezett, pár óra múlva a felbontástól használatba vettem. A minőség, az amit vártam. Nem tapad le,könnyű tisztítás, nem nehéz.
První zkušenost - dobrá.
Spokojen
- brzo dodane
- dobrá komunikace
- pěkná prezentace produktu na eshop
- rychlé doručení
EZshop má pěkné stránky a všechny produkty do detailu velmi dobře popsané. Na telefonu byl příjemný člověk, který mě pomohl s objednávkou a zboží dorazilo za méně než dva dny, takže za mě vše proběhlo na jedničku. Produkt je velmi kvalitní a výkonný.
vše proběhlo velmi rychle a bez problémů
- Sortiment,rychlost
- Některé nabízené platební metody fungují složitě.
- naprosto nevhodné zabalení produktu pro přepravu
Objednané nádobí bylo vloženo do velké bedny, bez zajištění proti pohybu nebo jiného zajištění s ohledem na charakter doručovaného zboží - doručovány i skleněné poklice. Výsledkem nevhodného zabalení bylo doručení omláceného nádobí - zjevné estetické vady.
Reakce obchodu Ezshop.cz
Dobrý den, pane Jindřichu,
mrzí nás, že Vám zboží došlo v poškozeném stavu.
Prosím ozvěte se nám na email nebo na telefonní číslo a vše vyřídíme. Všechny reklamace řešíme rychle a bez výjimky. Stačí nám fotka poškozeného produktu nebo krabice v které bylo zboží zaslané a obratem Vám zboží vyměníme.
Děkujeme
EZshop -
- Bleskové vyřízení objednávky
Bleskové vyřízení objednávky
Výborná komunikace
Eshop rozhodně doporučuji všem.
V neděli jsem objednal zboží a úterý bylo doma. -
- Celkova spokojenost
Sehnal jsem to, co jsem potřeboval. Zboží bylo dodáno rychle přišlo v pořádku. Díky
- Rychlé dodání, super komunikace
- Nebyl český návod
Reakce obchodu Ezshop.cz
český návod ke všem našim produktům je k dispozici ke stažení na našich webových stránkách u daného produktu. Případně ho rádi zašleme přes email, když nás o něj požádáte.
S pozdravem,
EZshop