- Plná spokojenost
- Neznám
Dobrá komunikace s obchodem.
Dobrý den, Josefe,
děkujeme za Vaší recenzi. Jsme rádi, že jste byl s námi spokojený a moc nás potěší, pokud se na nás obrátíte i v budoucnu.
S přáním šťastného nového roku
Martin, tým extol-cz.cz -
Rychlé dodání objednáno několik objednávek a vše vpohode došlo i před Vánoci super jen doporučuji
Dobrý den, Katy,
děkujeme, že jste si udělal čas a podělil se o svojí zkušenost s naším obchodem. Rychlost dodání je pro nás jednou z priorit, snažíme se proto neustále rozšiřovat naše skladové zásoby a většinu objenávek tak vyřizovat ještě v den jejich přijetí.
S přáním šťastného nového roku
Martin, tým extol-cz.cz -
Po třetím informování o nedostupnosti jednoho ze zboží v objednávce že strany prodejce a posunutí termínu dodání o dalších asi 14 dní, jsem celou objednávku stornoval.
Reakce obchodu Extol-cz.cz
za Vaší recenzi Vám děkujeme a za komplikace s objednávkou se omlouváme. Bohužel někdyse opravdu stane, že dodavatel zboží nemá a posouvá nám termín doručení. Tento problém se může týkat zboží, které nabízíme jako zboží "Na objednávku".
Za způsobené komplikace se Vám ještě jednou omlouváme a přejeme Vám šťastný nový rok.
Vše v pořádku.
Reakce obchodu Extol-cz.cz
děkujeme, že jste si udělala čas na písemné hodnocení našeho e-shopu. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku, děláme pro to maximum.
S přáním klidného prožití svátků
- Spokojenost.Vse o.k
Reakce obchodu Extol-cz.cz
děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste se zařadil mezi naše spokojené zákazníky.
S přáním klidného prožití svátků
Martin, tým extol-cz.cz -
Posíláte hodnocení a já ještě nemám zboží , tak to je výsměch ........
Reakce obchodu Extol-cz.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Pozvánku k hodnocení neposíláme my, ale Heureka.cz, která jej posílá nezávisle na vyřízení objednávky. Na dodání Vašeho zboží stále usilovně pracujeme a za vzniklé průtahy spojené s nedostupností zboží se omlouváme.
S přáním hezkého dne
Martin, tým extol-cz.cz -
- Doručení přes poštu-balikovnu nedopadlo dobře, zásilka zůstala k vyzvednutí na poště daleko od bydliště, a ne v balikovně v místě bydliště, takže bych volila radši jinou přepravní spol. Jinak ok
Reakce obchodu Extol-cz.cz
děkujeme za Vaší recenzi. Komplikace s doručením nás mrzí a doručení na poštu prověříme. V případě výběru doručení zboží do Balíkovny je však obecně třeba brát ohled na to, že ne každá pošta je Balíkovnou a balík tedy není zaslán na Vaší spádovou poštu, ale na nejbližší poštu nabízející služby balíkovny. Náš systém však v takovém případě zobrazí, na jakou poštu bude balík doručen.
S přáním klidných vánočních svátků
Martin, tým extol-cz.cz -
Nedorazilo vše a nebyla nabídnuta náhrada i když byl tel.kontakt.
Poškozen jeden z obalů přístroje, vnější obal v pořádku.Reakce obchodu Extol-cz.cz
děkujeme za Vaší recenzi. Průběh Vaší objednávky prověříme, jelikož nabídka náhrady v případě nedostupnosti některé z položek je povinností našich kolegů, stejně jako pečlivé balení zboží. Zároveň poté přijmeme opatření, aby se podobná situace již neopakovala. Budeme také rádi, pokud nám zachováte i nadále přízeň.
Martin, extol-cz.cz -
Rychlost dodání
Reakce obchodu Extol-cz.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Rychlost vyřízení objednávek je pro nás velmi důležitá, proto neustále rozšiřujeme náš sklad a dbáme také na informování o skladové dostupnosti zboží.
- Rychlost a ochota
Reakce obchodu Extol-cz.cz
děkujeme, že jste se o zkušenost s naším e-shopem podělil s ostatními. Jsme rádi, že vše klaplo jak mělo a těšíme se na případnou další spolupráci.
- dobré
Dobrý den pane Jirko,
děkujeme za kladné hodnocení našich služeb, velice si toho vážíme.
Věříme, že i při budoucích nákupech nám projevíte svou přízeň.
S přátelským pozdravem Jitka, tým Extol-cz.cz -
Koupil jsem si náhradní díly k vysavači. Hadice od vysavače popela nešla namontovat. Filtr tam nepasoval, tak jsem ho vyhodil.
Reakce obchodu Extol-cz.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Zboží, které jste objednal je originálním příslušenstvím k vysavači EXTOL CRAFT 417230. Pokud Vám zboží k tomuto vysavači nepasovalo, pak lze vše vyřešit reklamací a výměnou zboží.
Martin, tým extol-cz.cz -
- Jedná se o seriozní obchod.
Reakce obchodu Extol-cz.cz
děkujeme za Vaší recenzi a budeme rádi, pokud se k nám ještě vrátíte.
Martin, tým extol-cz.cz -
nevím co to bylo,koupila to manželka
Reakce obchodu Extol-cz.cz
Děkujeme Vám za hodnocení a Vaší paní za objednávku :)
Martin, tým extol-cz.cz -
Velice rychlý servis a přehlednost objednávky
Reakce obchodu Extol-cz.cz
děkujeme, že jste si udělal čas a podělil se o zkušenost s naším obchodem. Věříme, že stejně jako s námi budete spokojený i se zakoupeným zbožím.
Martin, tým extol-cz.cz -
Skvělý, rychlý, spolehlivý obchod s kvalitním originálním zbožím za dobré ceny. To nemá chybu, proto doporučuji!!!
Reakce obchodu Extol-cz.cz
děkujeme za Vaší recenzi a moc nás těší, že jste se zařadila mezi naše spokojené zákaznice. Budeme rádi, pokud se na nás obrátíte i příště.
- slušné jednání
- rychlé vyřizování požadavků
Reakce obchodu Extol-cz.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste se zařadil do řady spokojených zákazníků a těšíme se na případnou další spolupráci.
Martin, tým extol-cz.cz -
- příjemné jednání,včasná informovanost o vyřizování objednávky
Reakce obchodu Extol-cz.cz
děkujeme, že jste si udělal čas na ohodnocení našeho obchodu. Velmi nás také těší, že jste byl s naší prací spokojený a věříme, že stejně spokojený budete i se zakoupeným zbožím.
Martin, tým extol-cz.cz -
Pro člověka, který méně cestuje a nemá často cestu do Prahy, je taková služba jako objednat přes počítač, hned zaplatit a za několik dnů vyzvednout na poště je výhoda. V sázce je důvěra, že zboží opravdu dorazí OK a kvalita odpovídá popisu.
Další možností je objednat či dotázat na nejbližší obchod, v mém případě Lebeda Milevsko. Jenže i tam se zásilka prodraží, kdybych jel vyzvednout autem.Reakce obchodu Extol-cz.cz
děkujeme za doporučení našeho obchodu ostatním zákazníků. Pohodlí objednání zboží z domova v našem e-shopu se rozhodně nemusíte obávat. Zasíláme pouze nové a originální zboží a máme v tom dlouholetou tradici. V případě jakéhokoliv problému je pak zákazníkům plně k dispozici naše reklamační oddělení.
Martin, tým extol-cz.cz