• Ceny
    • Osobní odběr zdarma
    • Kvalita služeb

Reakce obchodu Expert.cz

děkujeme za stoprocentní hodnocení. Jsme rádi, že jste s naším eshopem spokojen a budeme se těšit na Váš další nákup.

• rychlost vyřízení

Reakce obchodu Expert.cz

děkujeme za kladné hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s rychlostí nákup spokojen a věříme, že chytré hodinky Aligator dlouho a dobře poslouží.

Celková spokojenost s obchodem

Dobrý den Aljošo,
    děkujeme za stoprocentní hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojen a věříme, že Vám konvektor dlouho a dobře poslouží.

Bleskové vyřízení objednávky

Reakce obchodu Expert.cz

děkujeme za kladné hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojen a věříme, že Vám chytrý náramek Xiaomi dlouho a dobře poslouží.

• vyběr zboží a ceny
    • možnosti a rychlost doručení
    • nevím

Reakce obchodu Expert.cz

děkujeme za kladné hodnocení a velmi nás těší Vaše spokojenost.
    Těšíme se na Váš další nákup.

Lucie - zákaznická podpora ČR

Dobrý sotriment i ceny,ochotný personál a pro mne krátká dojezdová vzdálenost.

Reakce obchodu Expert.cz

děkujeme za kladné hodnocení a velmi nás těší Vaše spokojenost s naší prodejnou.
    Těšíme se na Váš další nákup.

Lucie - zákaznická podpora ČR

I přes počáteční problém ze strany dopravce byli v Expertu ochotní, zajistili sušičku z jiné prodejny a přivezli k nám domů na vlastní náklady jako kompenzaci.

Reakce obchodu Expert.cz

za tým naší prodejny v Třebíči i zákaznické podpory děkujeme za krásné hodnocení i milou recenzi, zpětné vazby si velmi vážíme a jsme rádi, že jste přijali možnost obtíž vyřešit operativním způsobem.
    Potěší nás Vaše stávající přízeň i do budoucna, budeme se těšit.

Iva - zákaznický servis Expert ČR

• Jediný obchod kde se ještě dál ventilátor sehnat
    • Rychlé vyřízení
    • Nic

Tento obchod doporučuji.

Dobré ráno,
    děkujeme za plné hodnocení i recenzi, vážíme si toho a věříme, že náš e-shop nebo kteroukoli z prodejen zase brzy navštívíte, budeme se těšit.

Iva - zákaznická podpora Expert ČR

I pres drobny nesoulad v popisu zbozi jsem s obchodem spokojena, v kratke dobe bylo vse ochotne vyreseno.
    Dobre ceny, velky vyber, rychla expedice, moznosti dodani do boxu (coz stale vsude nebyva standardem).

Reakce obchodu Expert.cz

děkujeme Vám za hezké hodnocení a milou recenzi, moc nás to těší.
    Popis upraven, věřím, že kvalitně připravená káva bude dobrá každý den a v jakékoli úpravě.
    Těšíme se na Vás kdykoli příště, zachovejte nám přízeň.

Iva - zákaznická podpora Expert ČR

• Spolehlivý obchod o všech stránkách.

Reakce obchodu Expert.cz

děkujeme za hodnocení i recenzi, zpětné vazby si vážíme a věříme, že si k nám zase najdete cestu.

Iva - zákaznická podpora Expert ČR

Kvalitní, rychlé jednání, našla jsem to, co jsem už dlouho hledala.

Reakce obchodu Expert.cz

Vaše hodnocení i recenze nás moc těší, vybrala jste si překrásný retro kousek plný moderních funkcí, přejeme, ať slouží.
    Budeme rádi, když nám zachováte přízeň i do budoucna, těšíme se na Vás.

Iva - zákaznická podpora Expert ČR

Ani nevím kde začnu. Jedním slovem strašlivé. Koupil jsem počítač, nebyl funkční. Chtěl jsem ho vrátit a dostat za něj jiný, stejný a funkční. Setkal jsem se s neochotou situaci řešit a jako bonus drzost a nakonec položení telefonu, dotyčný se odmítl představit a odkázal mě na Českou obchodní inspekci. Neboť jsem potřeboval počítač, koupil jsem následující den ze zoufalství druhý počítač, též u Elektro Expert. Poté mě volali z prodejny Expertu, že mě nemohou počítač dodat, neboť ho zkusili zapnout a vykázal stejnou vadu jako počítač který jsem chtěl vrátit. Odvětil jsem, ať mě dodání tedy jiný kus , odpověď byla, že jiný není v celém Expertu k dispozici. Poté jsem zjistil, že tento typ stahují z prodeje ostatní prodejci z důvodu stejné závady. byla tedy vadná celá šarže těchto počítačů. Jednání prodejce mě doslova vytočilo tak, že jsem nakonec se domohl telefonátu s panem Dankem, který se ke mě choval velice slušně a nabídl řešení celé lapálie. Počítač jsem tedy s dokumenty poslal prodejci v Ostrově s odstoupením od kupní smlouvy a vrácení peněz. Druhý den když prodejce volal po obdržení vráceného zboží, opět mě jakýsi pan Hána dělal obstrukce. Sdělil jsem mu, že trvám na vrácení peněz. Toto vše je opravdová hrůza, neúcta k zákazníkovi, doslova drzost vůči zákazníkovi. Doposud nevím zda prodejce vrátí peníze, nikdo se mnou již nekomunikuje. Jedním slovem - strašidelné.

Opět Vás zdravíme, pane Alexandře,
    Tohle skoro zní jako scénář z hororového filmu o zákaznické podpoře! Rozumíme, že tato zkušenost musí být extrémně frustrující, a upřímně doufáme, že se už podobné situace nebudou opakovat. To, že jste narazil na takové problémy s počítačem a následnou komunikací, je nepřijatelné a vůbec se nedivíme, že vás to vytočilo.

Celá věc se vyřešila velmi rychle a peníze máte již na svém účtu. Pokud byste měl nějaké další otázky nebo problémy, rozhodně bychom doporučili, abyste s námi zůstal v kontaktu. Tady v Expertní podpoře to totiž opravdu není tak strašidelné, jak to občas může vypadat. Děkujeme za vaši trpělivost a doufáme, že se příště setkáte jen s tím nejlepším!

Jaromír Daněk
    Zákaznická podpora Expert ČR

• Rychlost
    • Nic

Reakce obchodu Expert.cz

děkujeme Vám za krásné hodnocení, velmi si toho vážíme a přejeme spokojenost se zakoupenou lednicí Hisense, rozhodně dobrá volba.
    Budeme se na Vás těšit příště, budete-li potřebovat, neváhejte se na nás obrátit.

Iva - zákaznická podpora Expert ČR

• První nákup a vše k velké spokojenosti.

Reakce obchodu Expert.cz

děkujeme Vám za krásné hodnocení i recenzi, která patří především naší prodejně Frýdek-Místek, jež pro Vás objednávku, včetně Expertní dopravy, realizovala.
    Věříme, že nám zachováte přízeň, budeme se těšit.

• rychlost, cena

Dobré odpoledne,
    děkujeme za Vašich pět hvězd i recenzi, vážíme si toho a jsme Vám plně k dispozici kdykoli příště.

Za tým zákaznické podpory Expert ČR - Iva

• rychlost vyřízení a dodání

Rychlost doručení výrobku.

Reakce obchodu Expert.cz

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu i recenzi, vážíme si toho, budeme rádi také za podnět - co můžeme v nabídce a službách našim zákazníkům zlepšit, aby jsme si příště zasloužili všech pět hvězdiček.

Iva - zákaznická podpora Expert ČR

• Do jejich prodejny nemám daleko. :)

Reakce obchodu Expert.cz

děkujeme za milé hodnocení a recenzi. Jsme rádi, že jste s naší prodejnou v blízkosti Vašeho bydliště spokojena a ať nově zakoupený telefon Xiaomi dobře slouží.
    Těšíme se na Vaši další návštěvu.

Lucie - zákaznická podpora Expert ČR

Bez závad, vystavili mi i daňový doklad

Dobré odpoledne,

děkujeme Vám za hodnocení i recenzi, moc si toho vážíme a těšíme se na Vás kdykoli příště.

Za tým prodejny v Klatovech a zákaznické podpory Expert ČR - Iva

Bez problémů, ochota, spolehlivost

Reakce obchodu Expert.cz

mockrát děkujeme za krásné hodnocení , Vaší zpětné vazby si velmi vážíme a těšíme se na Vás někdy příště.

Iva - zákaznický servis Expert ČR

• Funguje jim e-shop
    • 2 týdny nevím kdy bude zboží, žádná komunikace o potencionálním naskladnění, prostě nic.

Jako fajn že si můžete objednat, otázka jestli zboží ale dostanete nebo Vám někdo řekne kdy dostanete, komunikace snad horší než Alza a to je co říct...

Dobrý den Sawere,
    děkujeme za hodnocení a zpětnou vazbu. Vzhledem k tomu, že jste vytvořil předobjednávku sortimentu, na který stále čekáme a do dnešního dne nemáme zpětnou vazbu od dodavatele, tak Vás bohužel nemůžeme informovat o potencionálním termínu naskladnění.
    I přes to doufáme, že nám zanecháte přízeň a těšíme se na Vaši další návštěvu našeho eshopu.

Lucie - zákaznická podpora Expert ČR