Reklama

Obchod byl blokován z důvodu zvýšené nespokojenosti zákazníků.

Přihlásit se a přidat recenzi

Zboží mi bylo po delší době doručeno, poslala jsem ho nazpět a do dnes mi nebyly vráceny peníze, jsem zklamaná. Stále čekám a nic. Šaty byly hrozné a nehodily se k nabízené svatbě, obratem jsem je odeslala zpět. Peníze chci vrátit, udělala jsem vše podle pravidel a zatím se nic neděje. Napíšu email a budu vyžadovat nápravu.

• Zakúpené šaty som chcela vrátiť, nesedeli mi. Zásielku nikto neprevzal. Eshop nereaguje na emaily a neberie telefón. V žiadnom prípade eshop nedoporučujem !!!

• Rychlé vyřízení a doručení objednávky. Zboží splnilo mé očekávání. Za mě maximální spokojenost.

Saty jsem.vratila a stále nemám.penize zpat

Vrátila jsem zboží od ewomen a po 2 měsících jsem neobdržela žádné vyjádření o vrácení zboží a ani peníze zpět na účet . podávám trestní oznámení . na tel.č. a email ....bez REAKCE

jestli má někdo podobnou zkušenost ....pište na [email protected]

Oceňuji rychle dodání satu.Mensi výtka jen k zabalení satu.Saty jsou velmi pěkné a jemne, tak určitě bych saty dala bud jeste do sáčku nebo do menší krabice.Rozhodne bych je nedala jen do sáčku .Saty jsou svetle barvy.Jinak vse v poradku. Děkuji.

Šaty jsem vrátila přes PPL, přišlo mi potvrzení o převzetí šatů, ale bohužel peníze zatím na účtu nejsou. Firma nereaguje na e-maily ani telefony.

• Zboží jsem vrátila, protože je to předražený šunt. Do dnešního dne mě nikdo nekontaktoval a nebyly mi vráceny peníze! Jsou to podvodníci, nechápu, že mohou fungovat takovou dobu.

Vracela jsem část objednávky. Do dnešního dne mi nebyly vráceny peníze, na maily nikdo neodpovídá, telefon nebere.......

Zboží jsem vrátila a obchod odmítá vrátit částku, důvod, že šaty jsou moc cítit parfémem!!!

• Zboží dorazilo v pořádku ale musela jsem vrátit. Bohužel dodnes obchod nevrátil peníze

nedoporučuji, nevrácení peněz za vrácené zboží

• Zboží sice přišlo velmi rychle a bylo kvalitní, ale tam to končí. Obchod nereaguje, jakmile chceme potřbujete výměnu nebo vrátit peníze. Podaná stížnost na ČOI.
  • 10 %

Dobrý den, rozhodně ruce pryč!!!!

Šaty přišly do pár dnů krásně zabalené, bohužel mi neseděla velikost. Zboží jsem vrátila a to byla bohužel chyba. Nemám ani šaty, ani peníze.
    Komunikace nulová, telefon nezvedají, na FB skrývají komentáře.

Budu podávat trestní oznámení. Prosím, pokud někdo zvažujete žalobu, přidám se.

• Šaty neodpovídají fotce na webu ani barvou ani kvalitou, cena 1899 Kč rozhodně neodpovídá kvalitě.
    • Vrátila jsem šaty, kardigan z objednávky jsem si nechala, vráceno obratem, peníze již 21 dní po doručení objednávky e-shopu na účtu nemám, psala jsem email na e-shop a bez reakce a řešení, budu řešit právní cestou.

zboží bylo doručeno rychle, ale zboží nekvalitní

• 10 %

• Nevrací peníze
    • Nekomunikují
  • 20 %

• Rychlé dodaní zboží
    • Nevrací peníze !!!
    • Na uvedené tf.číslo se nelze dovolat
    • Neodpovídají na mailové urgence

Zboží bylo doručeno rychle. Po vrácení zboží v dané lhůtě a první urgenci s žádostí o vrácení peněz, mi bylo odpovězeno, že můj mail prověří . Následovalo již pět urgencí, na které již nereagují. Na tf.číslo se dovoláte, ale nikdo ho nezvedne. Objednávka ze dne 20.01.2025 s číslem faktury 120250087, která byla dne 30.01.2025 vrácena a dne 31.01.2025 přijata příjemcem, je ke dnešnímu dni nevyřešená. Předávám k řešení na ČOI a v případě hromadné podání žaloby se přidám.

• Rychlé dodání
    • Velikost šatů padla přesně na míru
    • Kvalitní materiál
    • Velká spokojenost

• Absolutní nezájem o zákazníka

Zboží mi bylo doručeno. Tím však pozitiva končí. Chtěla jsem zboží ještě v jiné barvě s tím, že co mi přišlo tak vrátím v zákonné lhůtě , a na stránkách byla nesrovnalost ve velikostech, proto jsem se rozhodla kontaktovat e-shop. Telefon stále vyzvání a nikdo jej nezvedá. E-maily se vrací jako nedoručené, na SMS nereagují. Až pak jsem začala mít podezření a googlila a nestačila se divit. Vlastně můžu být ráda že mi vůbec něco přišlo, je mnoho lidí, kteří nemají ani zboží, ani peníze. Lze dohledat i v Blesku. https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-ombudsman-blesku/663871/patricie-49-chtela-luxusni-saty-na-svatbu-takhle-to-dopadlo-co-na-spor-rika-odbornik.html