Přepravce nedodal zboží na mnou vybrané místo. Náhradní místo k vyzvednutí mi nevyhovovalo.
Vážená paní Jano,
děkujeme za Vaše hodnocení. Občas se může stát, že Vámi vybraná pobočka je přeplněná nebo řeší technické problémy, a proto může dopravce doručit balíček na nejbližší alternativní pobočku. Toto bohužel nejsme schopni jako e-shop ovlivnit.
V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu [email protected] nebo telefonicky na +420 491 204 252.
EURO SHOP s.r.o. -
Objednávka nedorazila, informace proč jsem neobdržela
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Podle informací od dopravce byl balíček vrácen zpět k nám z důvodu nevyzvednutí. Platbu jsme zadali k vrácení. Pokud máte o zboží stále zájem, můžete vytvořit novou objednávku.
Pro další informace nás neváhejte kontaktovat na e-mailu [email protected] nebo telefonicky na čísle +420 491 204 252. Rádi Vám pomůžeme.
Děkujeme za pochopení a přejeme Vám krásný den.
EURO SHOP s.r.o. -
- Ze strany obchodu proběhlo vše standardně a v pořádku.
- Nabídka dopravy k doručení do mnou vybraného Alzaboxu je klamavá - doručeno bylo do úplně jiného Alzaboxu bez možnosti domluvy a výběru.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Občas se stává, že vybraná pobočka je přeplněná nebo má technické potíže, a v takovém případě dopravce může doručit balíček na nejbližší dostupnou pobočku. Tento postup bohužel nemůžeme z naší strany ovlivnit.
V případě dalších dotazů se prosím obraťte na náš zákaznický servis na e-mailu [email protected] nebo telefonicky na čísle +420 491 204 252.
Děkujeme za pochopení a přejeme Vám hezký den.
- Rychlost dodání
- Místo zakoupeného parfému mi byla zaslána toaletní voda (jiný flakon), sada - krabice bez celofánu. Bohužel jsem neobjednala toaletní vodu - vráceno . Parfémy zde již objednávat nebudu.
Vážená paní Terezo,
děkujeme za Vaše hodnocení a omlouváme se za komplikace spojené s Vaší objednávkou. Vše je nutné prověřit, a naše kolegyně ze zákaznického oddělení Vás již informovala e-mailem o dalším postupu týkajícím se reklamace. Pro další dotazy neváhejte kontaktovat náš zákaznický servis na e-mailu [email protected] nebo na telefonu +420 491 204 252. Uděláme vše pro to, abychom situaci vyřešili k Vaší plné spokojenosti.
EURO SHOP s.r.o. -
Obchod absolutně nedoporučuju, platila jsem převodem a hned mi přišel e-mail že objednávku stornují, že žádný peníze nepřišli. Přitom jsem objednávku zaplatila, tak jsem jim napsala ať mi objednávku zašlou že jsem ji platila, a nebo ať vrátí peníze. S tím že souhlasili že mi peníze vrátí, uběhlo několik dnů a nic. Absolutně nenakupujte na téhle stránce, z jejich strany je komunikace absolutně mizerná.
Vážená paní Ester,
děkujeme za Vaše hodnocení. Podle informací od platební brány GoPay nebyl při bankovním převodu zadán variabilní symbol, což zabránilo spárování platby s Vaší objednávkou. Platba byla automaticky stornována a následně Vám platební brána odeslala částku zpět na Váš účet. Připsání platby by mělo proběhnout do 1-3 pracovních dnů.
Kolegyňka z našeho zákaznického servisu Vás také informovala o možnosti vytvořit novou objednávku.
Pokud budete mít jakékoliv další dotazy, prosím kontaktujte náš zákaznický servis na e-mailu [email protected] nebo telefonicky na čísle +420 491 204 252.
EURO SHOP s.r.o. -
Objednala a zaplatila jsem za 5ks toáletních vod a obdržela jsem v balíčku pouze 3ks.
Vážená paní Andreo,
velice si vážíme Vaší zpětné vazby a mrzí nás, že Vaše zkušenost nesplnila očekávání. Naší prioritou je zajistit spokojenost všech našich zákazníků.
Pokud jste obdržela nekompletní balíček, neváhejte se prosím obrátit na naši zákaznickou podporu na e-mailové adrese: [email protected].
Přejeme Vám hezký den, Europarfémy.cz s.r.o. -
- Zboží rozdílné od nabízeného
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. V nabídce naší parfumerie naleznete pouze originální zboží. Jsme certifikovaný obchod. Pokud produkt není v pořádku, obraťte se prosím na náš zákaznický servis: e-mail: [email protected], tel. kontakt: +420 491 204 252, kde bude vše vyřízeno k Vaší maximální spokojenosti.
EURO SHOP s.r.o. -
- Krabice byla špatně zabalená, dole nebyla křížem slepená izolepou a tudíž se při přepravě pootevřela a namísto tří šamponů co jsem si objednal mi přišly pouze dva, protože ten jeden někde vypadl při přepravě. Ani jsem to nehlásil páč mít řešení a někam telefonovat a něco reklamovat kvůli sto koruně nemám zapotřebí. Jen už se do budoucna na tento obchod vykašlu slušně řečeno.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Pokud ve Vaší zásilce chyběl jeden kus zboží, prosím, kontaktujte náš zákaznický servis na e-mailu [email protected] nebo na telefonním čísle +420 491 204 252. Rádi vše rychle vyřešíme, aby byl problém k Vaší spokojenosti odstraněn.
EURO SHOP s.r.o. -
Zakoupila jsem ústní spray Swissdent, který mi dorazil naplněný jen zčásti.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Pokud se Vám zdá zboží jakkoliv v nepořádku, kontaktujte prosím náš zákaznický servis: [email protected], tel. kontakt: +420 491 204 252, kde bude vše vyřízeno k Vaší maximální spokojenosti.
EURO SHOP s.r.o. -
Parfém kupuji už delší dobu, bohužel přišla nějaká napodobenina, která se vůbec neshoduje s originálem, nevoní tak a i během chvilky už nic není cítit,
Zkusila jsem, ponaučení, že opět se vrátím do kamenného obchodu, sice zde byla cena nižší než v kamenném obchodu, ale nevyplatí se.
Byl to dárek a bohužel zklamání. Takže za mě nedoporučuji bohužel. cena byla 1994,- dior sport pánskýReakce obchodu EUROPARFÉMY.CZ
Vážená paní Petro,
děkujeme za Vaše hodnocení. Rádi bychom Vás ujistili, že v naší parfumerii nabízíme výhradně originální produkty a jsme certifikovaný obchod. Pokud jste s produktem nebyla spokojena, neváhejte se obrátit na náš zákaznický servis na e-mailu [email protected] nebo na telefonním čísle +420 491 204 252. Rádi Vám pomůžeme a zajistíme, aby bylo vše vyřízeno k Vaší spokojenosti.
Děkujeme za pochopení a přejeme Vám krásný den.
EURO SHOP s.r.o. -
Krabice se zbožím přišla poškozená / natržená…
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Omlouváme se, že doručení Vašeho balíčku nebylo bez problémů. Jakmile balíček předáme dopravci, nemáme bohužel přímý vliv na jeho další cestu. Pokud byl balíček doručen poškozený, prosím, neváhejte nás kontaktovat.
Pro další dotazy nebo informace se obraťte na náš zákaznický servis na e-mailu [email protected] nebo na telefonním čísle +420 491 204 252. Rádi Vám poskytneme veškerou potřebnou pomoc.
S přáním krásného dne,
EURO SHOP s.r.o. -
Bylo dodáno zboží s jiným složením, neshoduje se zbožím na webových stránkách. Odmítají reklamaci, údajně je zboží dodáno správně.
Nedoporučuji!!!Reakce obchodu EUROPARFÉMY.CZ
Vážená paní Aleno,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Dle prověření na produktovém oddělení bylo potvrzeno, že se jedná o produkt, který máte ve své objednávce. Pokud jste z jakéhokoliv důvodu nespokojená s dodaným zbožím, můžete jej nepoužité vrátit dle obchodních podmínek. Prosím, kontaktujte náš zákaznický servis na e-mailu [email protected] nebo na telefonním čísle +420 491 204 252. Rádi vše vyřídíme k Vaší maximální spokojenosti.
Děkujeme za pochopení a přejeme Vám hezký den.
EURO SHOP s.r.o. -
Jeden ze dvou kusu byl falešný výrobek
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Rádi bychom Vás ujistili, že v naší parfumerii nabízíme pouze originální zboží a jsme certifikovaný obchod. Zatím jsme od Vás neobdrželi žádný podnět k reklamaci. Pokud však máte jakékoliv problémy s produktem, neváhejte se obrátit na náš zákaznický servis prostřednictvím e-mailu na [email protected] nebo telefonicky na čísle +420 491 204 252. Rádi vše vyřešíme k Vaší spokojenosti.
S přáním příjemného dne,
- rychlost dodání zboží
Dolce&Gabbana Light Blue 100 ml toaletní voda tester se mi zdá, že nevoní, nebyla to vůně na kterou jsem zvykla, nedoporučuji kupovat
Vážená paní Lenko,
EURO SHOP s.r.o. -
- nerespektuji prani zakaznika i kdyz tam maji polozku ze zakaznik nechce byt kontaktovat presto ho bombarduji emaily o ohodnoceni nakupu
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Pokud nemáte zájem o zasílání e-mailů s hodnocením Vaší objednávky, máte možnost při vytváření objednávky zaškrtnout požadavek, že nechcete tyto e-maily zasílat.
Pro více informací kontaktujte prosím náš zákaznický servis na e-mailu [email protected] nebo telefonicky na čísle +420 491 204 252, kde Vám bude poskytnuto více informací.
S přáním krásného dne, EURO SHOP s.r.o. -
- Cim dal horší kvalita zboží.Parfemy nevoní a když tak krátce a ziletky neholi,asi jsou čínské výroby.Jsem velice skládaný a už nebudu u vás nakupovat.
Vážený pane Karle,
děkujeme Vám za Vaše hodnocení. Rádi bychom Vás ujistili, že v naší parfumerii nabízíme pouze originální produkty. Jsme certifikovaným obchodem. Pokud byste měli jakýkoli problém s produktem, neváhejte se obrátit na náš zákaznický servis na e-mailu [email protected] nebo na telefonním čísle +420 491 204 252. Rádi Vám pomůžeme k Vaší plné spokojenosti.
Děkujeme za Vaše pochopení.
EURO SHOP s.r.o. -
- čekací doba, neodpověděli kde je zboží a proč nebylo dodáno dle domluvy - 3 prac.dny + víkend
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Doba doručení našich balíčků je obvykle 1-3 pracovní dny. Váš balíček byl tedy doručen v rámci tohoto časového rozmezí. Pokud máte jakékoliv další dotazy, prosím kontaktujte náš zákaznický servis na e-mailu: [email protected] nebo telefonicky na čísle +420 491 204 252.
EURO SHOP s.r.o. -
Nekvalitní doručování, není možné si vyzvednout osobně. Cena vysoká!
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. V naší nabídce máte na výběr z několika možností dopravy pro doručení Vašeho balíčku. Snažíme se našim zákazníkům nabídnout nejlepší ceny na trhu, a proto neustále připravujeme různé akce na veškerý sortiment v naší nabídce.
Pro více informací prosím kontaktujte náš zákaznický servis na [email protected] nebo na telefonním čísle +420 491 204 252. Rádi Vám pomůžeme a zajistíme Vaši maximální spokojenost.
Špatná objednávka,množství
Vážená paní Lucie,
pokud by Vám dodané zboží z jakéhokoli důvodu nevyhovovalo, máte možnost jej nepoužité vrátit v souladu s našimi obchodními podmínkami. Můžete se také obrátit na naše zákaznické oddělení prostřednictvím e-mailu: [email protected] nebo na telefonním čísle +420 491 204 252.
Děkujeme za Vaši pochopení.
S přáním krásného dne,
EURO SHOP s.r.o.