Na prodejně si mě nevšiml ani jeden prodavač, musel jsem si prodavače nejít sám a pak teprve řešit svůj požadavek

Dobrý den Dartsmene,

za tuto situaci se moc omlouváme. Věřte, že nešlo o úmysl. Kontaktovala jsem vedení pobočky a Vaší zpětnou vazbu jim předala.

Zdeňka

• Zboží přišlo kompletně vybalené což mi přijde jako kdyby ho někdo reklamoval a poslali ho dál, za plnou cenu - úplně špatně

Dobrý den Žaneto,

uvedená situace mne mrzí, podnět jsem předala vedení logistiky k prověření. Věřím, že pokud to s námi ještě zkusíte,povedeme si lépe.

Zdeňka

Zboží jsem hned druhý den vyzvedla a po týdnu mi napsali,že jsem si jej nevyzvedla a objednávku museli stornovat.Toto jednání mne uráží.

Reakce obchodu EURONICS

uvedená situace mne mrzí, podnět jsem předala kolegům k prověření.

Zdeňka

Bylo nešetrně nakládáno se zbožím a poničena dlažba.
    Při nabízení připojištění výrobku mi byly podány falešné informace.

Dobrý den Věro,

uvedená situace mne mrzí. Omlouvám se za potíže. Dle ověření s Vámi situaci řeší kolegové, věřím, že bude brzy vše dořešeno k vaší spokojenosti.

• dlouhá dodací doba

Reakce obchodu EURONICS

je mi líto nevydařeného nákupu. Vždy se snažíme vyřizovat objednávky v co nejkratším čase. Omlouvám se, že zde se nám to nepodařilo.

Zdeňka

Když si obchod dovolí prodat použitou rozbitou věc jako novou tak nevím co bych k tomu dodal ...... Na krabici byl dokonce on nich nalepen štítek s poškozením což jsem si všiml bohužel doma

Dobrý den Zdeňku,

Zdeňka

Prý není možné zboží poslat na jinou pobočku prodejny , tak ať si to nechají

Reakce obchodu EURONICS

děkujeme za hodnocení a podnět ke zlepšení služeb.

Zdeňka

• Faktura je vystavená a zaslaná odběrateli, ale o zboží zatím nikdo nic neví.

Prozatím se obchod projevil, jako podvodný.

Dobrý den Ladine.

je mi líto, že máte potíže s doručením balíčku, dle ověření byl 6.1. předán České poště. Podnět jsem předala kolegům k prověření.
    Ověří,kde se zásilka zdržuje.

Zdeňka

• Vstřícné jednání na úrovni a včasná dodávka zboží

Dobrý den Merkur,

děkujeme za stoprocentní hodnocení. Těšíme se na Vás zase příště.

Zdeňka

Obchod v pohodě, ale zboží i přes garantovanou kalibraci ukazuje blbosti.

Dobrý den Oto,

děkujeme za hodnocení. V případě, že zboží nefunguje jak má, doporučím jej reklamovat v kterékoli kamenné prodejně.

Zdeňka

• Termín dodání vůbec neodpovídal skutečnosti.
    • Doba na vyzvednutí byla pouze 3dny, smska o možnosti vyzvednutí přišla až odpoledne....

• naprostá nespolehlivost
    • nedodržení deklarovaného termínu dodání

Reakce obchodu EURONICS

je mi líto, že výrobek nebyl skladem pro okamžitou expedici. Zboží se naším zákazníkům snažíme dodávat v co nejkratším čase. Omlouvám se, že zde se nám to nepodařilo.

Zdeňka

• Obchod, leč má několik poboček tak není schopen si zboží přeposlat.

Dobrý den Tomáši,

děkujeme za hodnocení a podnět ke zlepšení služeb.

na zboží špatná popiska

Anna

Nedostal jsem žádnou informaci o stavu objednávky. E-shop má podprůměrnou komunikaci.

Dobrý den Petře,

mrzí nás toto pochybení a za komplikace se velmi omlouváme. Pracujeme nyní na vylepšení systému a procesů. Věřím tak, že příště již vše proběhne hladce.

Anna

3 dny se porad vyskladnovalo az jsem to zrušila a objednala u Alzy a druhy den to bylo doma, tady bych se asi nedockala

Reakce obchodu EURONICS

je mi líto, že jsme Vaši objednávku nebyli schopni vyřídit. Způsobené komplikace mne mrzí a omlouvám se za ně.

Anna

• Žádné info o dodání!!!!!

Reakce obchodu EURONICS

je mi líto, že jsme Vaši objednávku nevyřídili pružněji. Za čekání se omlouvám. Dle ověření aktuálně zjišťují kolegové, kde se objednávka zdržela, jakmile obdrží informaci,kontaktují Vás.

Anna

Zboží jsem objednal a zaplatil. Následně mě bylo z obchodu oznámeno, že nabízené zboží nemají.

Dobrý den Miroslave,

zatím nehodnotitelné, nedorazilo

Reakce obchodu EURONICS

je mi líto, že výrobek nebyl skladem pro okamžitou expedici. Zboží se naším zákazníkům snažíme dodávat v co nejkratším čase. Dle ověření by měl výrobky dodavatel dodat v tomto týdnu.Následně jej expedujeme na Vaši adresu.

Zdeňka

Už si ve vašem obchodě neobjednám ani papír na WC.Týden se nikdo neozval ,až po mém dotazu ,co je s objednávkou,mi bylo po 3 dnech sděleno,že zboží je poškozeno a jiné není . a ted po mě chcete ohodnocení nákupu???? Váš sistem je na hlavu !!!!!!!!!

Dobrý den Jiří,