Dobré.

• Všetko v poriadku

• OK

Zboží mi bylo doručeno s lehkým zpožděním, o kterém jsem byla informována, to by bylo docela ok.
    Komunikace se zákazníkem je však naprosto katastrofální.
    Nejdřív mi přišel email upozorňující, že původní termín doručení nestihnou, po několika dnech jsem napsala e-mail s dotazem, jestli se to stihne do Vánoc. Ten den odpoledne přišel automatický e-mail, že předali přepravci a zasílají tracking (ten však v e-mailu chyběl), v zápětí přišla odpověď na můj dotaz, že to předali přepravci. Poděkovala jsem za informaci a požádala je o chybějící sledovací číslo zásilky, načež mi přišla odpověď, prý jsem si zásilku už převzala :D, tak asi těžko, když jste to před hodinou dali přepravci, znovu jsem se pokusila teda situaci osvětlit a požádala o tracking. Nikdo mi už neodpověděl, další den mě informovala balíkovna, vše tedy OK. Po tom, co jsem skutečně zboží převzala, mi přišla konečně odpověď, že mám poslat číslo objednávky - které bylo CELOU dobu v předmětu e-mailu.
    Zboží teda sice přišlo, ale já už znovu neobjednám, nechci si představit, jak bych s nimi komunikovala něco složitějšího než tracking :).

• Velký výběr spotřebičů.
    • Není vidět vnitřní prostor lednice, trochu jsem zklamaná.

Nejraději kupuji ETA výrobky.

• Jsem spokojená.Šikovný pomocník v domácnosti.
    • Nic

Spokojenost, rychlé doručení.

• velký výběr
    • příjemné ceny
    • akční dárek

Rychlost, informovanost

• Příjemný personál, skvělé ceny

Strasně kratka doba na vyzvednuti objednavky,soudruzi vPraze zapoměli,že na Moravě je strasně malo mist na vyzvednuti.

+rychlost
    +zbozi dorazilo vzdy v poradku
    +zbozi ktere jsem zde koupil jsem nemzsel nikdy rwklamovat

Spokojenost, rychlé dodání, kvalitně zabalené .

Obchod je spojen s výrobcem přístrojů.

• Kvalita
    • Nic

Dobrý obchod

• Vzhledem k tomu, že jsem musel zboží vrátit, nebyl problém...

• Na stránkách bylo celkem jednoduché vybrat a zakoupit zboží
    • Volali mi hned druhý den, jestli nechceme přikoupit prodlouženou záruku.
    • Zboží mělo dorazit cca za 3 dny od nákupu. Od pátku nám stále píšou, že nemůžou zboží doručit. V pondělí mi pán říkal, že v úterý bude na místě. Je pátek a stále jenom doufáme, že zaplacený robot dorazí. Snad to stihnou aspoň do vánoc. Mají na to ještě další týden.

Zatím nemůžeme hodnotit. Zboží nemáme a nevíme, zda dorazí. Ale už je kompletně zaplaceno a nebylo zrovna levné.

Konvice z e-shopu přišla bohužel nefunkční.
    Ale na prodejně si skvělé poradili a Konvice se hned druhý den vyměnila za funkční i bez proplacení okamzite výměny.

• Velmi rychlé dodání zboží, již druhý den po objednání.

Vše proběhlo naprosto v pořádku. Doručení bylo rychlé. Kuchyňský robot je perfektní, super výbava je taky perfektní a k tomu ještě dáreček. Jsme maximálně spokojeni . Děkujeme