• Milá komunikace, velmi vstřícní,poradí

• Výběr, neuvěřitelně ochotný personál - osobně i po emailu. Děkuji a doporučuji !

• Krasne padnouci pradlo, skvely servis

• Rychlé jednání, příjemné prostředí,komunikace

• Skvělá komunikace s obchodem
    • Rychlé doručení

• Rychlost
    • Poradenstvi
    • Vyber
    • Objednají cokoliv

Nakupovala jsem zde již několikrá a pokaždé velká spokojenost. Úžasný přístup zaměstnanců a moc hezké a kvalitní prádlo.

Naprosto super obchod, poprvé jsem zvolila špatnou velikost, ale po komunikaci s asistentkou jsme vybraly tu správnou. Jsem opravdu spokojená.

Velmi ochotní, rychlé doručení,

• Nakupuji už potřetí a velká spokojenost, velmi kladně hodnotím perfektní eshop, kde si přesně zjistíte svoji velikost a ještě můžete telefonicky zkonzultovat svůj výběr, paní na telefonu ochotná, zodpoví všechny otázky a doporučí vyhovující typ podprsenky.
    • kvalitní zboží odpovídá ceně, raději si připlatím a podprsenka padne jako ulitá. Při prvním nákupu na prodejně jsem po přeměření zjistila, že kupuji v běžné konfekci úplně jinou velikost než bych měla mít, a proto mi podprsenky neseděly jak měly.

• Vse vyzkouseno, mily pristup
    • Nelibil se mi zpusob zabaleni objednavky! Objednala jsem horni dil plavek s kosticema. Plavky byly zabaleny pouze v jednoduchem pytliku a pri horsi manipulaci pri doprave se mohly kostice kdykoliv poskodit/nalomit. U tak draheho pradla bych ocekavala zabaleni v originalni krabici, tak aby pradlo bylo zabezpeceno proti poskozeni.

Osobni navsteva obchodu super, poslat bych si nenechala uz radeji nic.

Skvělá komunikace

• Nejlepší obchod s podprsenkami
    • Úžasná komunikace
    • Kupují pouze tady

Ve správné podprsence nakupuji již dlouhá léta, nikde jinde není taková kvalita, ochota, poradenství a výběr. Doporučuji a budu věrná i nadále.

Dobrý den, jen jsem Vám chtěla moc poděkovat a pochválit Vás Naivně jsem si myslela, že mi plavky z loňského roku budou, vzhledem ke kojení samozřejmě nebyly a tak páteční odjezd na dovolenou k moři byl v ohrožení Protože mám velká prsa, je výběr plavek obtížný, ale jelikož u Vás nakupuji i kojící podprsenky, hned jsem věděla, po jaké velikosti šáhnout a že ji najdu u Vás. Včera objednáno, dnes doručeno a už se můžu zase na dovolenou těšit Ještě jednou moc děkuji ❤️

• odpovídající velikost podprsenky
    • výběr i ve větších velikostech

Jednoznačně doporučuji!!! Veliká vstřícnost při vyřizování objednávky a to i pro zboží, které nemají zrovna skladem, prostě ho pro vás objednají! A VELMI milá komunikace. Moc děkuji, určitě zase nakoupím.

Mnou objednaná podprsenka mi neseděla, ale paní/slečna prodavačka mi ochotně pomohla s výběrem jiné.

Milá prodavačka, ochotná a dobře poradila.

• Rychlost, spolehlivost, poradenství

Obchod velice doporučuji!! Poradí s velikostí, s jakýmkoliv problémem, ve všem vyhoví. Co se týče spodního pradla a plavek, už vím kam se vždy obrátit.

• Ochota
    • Profesionalita
    • Vstřícnost
    • Splní i nemožné
    • Nemáte pocit, že někoho otravujete
    • Cena
    • Dostupnost

Tento obchod, eshop a úžasné ženy které za tím stojí můžu na 101% doporučit. Nikde Vám totiž nedají tak skvělý servis jako právě tady. Od roku 2019, kdy jsem Vás navštívila, jsem byla nadšená a vím že vzdálenost 300km se k Vám oplatí jet.

Byla jsem už v koncích. 5 let hledání podprsenky bez ramínek, co by ty prsa udrželi na místě, konečně skončilo. Po 5 letech můžu nosit všechny letní šaty a nemusím se bát vyučujících ramínek.
    Holky co za tímto stojí, splní i nemožné a já můžu jen říct, obraťte se na ně. Díky mé větší velikosti obvodu, mi dokonce objednaly větší velikost od výrobce co normálně nemají v obchodu! Neskutečná ochota a poradenství.

Děkuji, děkuji že někdo takový existuje a jak na eshopu tak v obchodě perfektně poradíte a zařídite vše co je ve Vašich silách.

Reakce obchodu Správná podprsenka

moc děkujeme za milá slova, opravdu nás Vaše hodnocení moc potěšilo. Jsme moc rády, že jste z našich služeb dlouhodobě tak nadšená a ani 300 km Vás neodradí za námi přijet :)

Naprosto chápeme nadšení z podprsenky bez ramínek, je to velmi specifický kus spodního prádla a musí se opravdu zkoušet a hledat. Jistě Vám bude dlouho dobře sloužit.

Budeme se moc těšit na Vaši další návštěvu či online objednávku. Ať se Vám nové spodní prádlo krásně nosí.

Vaše Správná podprsenka