Poprve jsem nastvila Vas obchod a byla jsem naprosto spokojena. Nakoupila a rozhodne jsem zde nebyla naposledy. Mile a velice ochotne damy. Citila jsem se velice prijemne. Nakup byl pro mne radosti. :)
Dekuji -
- Profesionalita
Skvělý přístup, poradí s přesnou velikostí. Za mě veliká spokojenost.
- Skvělá komunikace a ochota
Skvělá a profesionální pomoc. Rychlé dodání
- Zákaznický servis
- Kalkulátor velikosti
- Rychlé vyřízení objednávky
- Dlouhá doba na výměnu kojící podprsenky
- Skvělý sortiment
Kupovala jsem přes e-shop kojící podprsenky, kalkulátor velikosti moc pomohl a prádlo sedělo, jenže jsem nakupovala ještě před porodem a velikost se mi pak ještě změnila, takže bylo skvělé, že s neodstřiženými cedulkami šlo prádlo vyměnit i po uplynutí standardní dvoutýdenní lhůty. Přes mail mi paní ochotně poradila, jaký typ podprsenky a velikost by mohl být ideální a výměna proběhla velmi rychle. Tímto ještě jednou děkuji, s nákupem zde jsem velmi spokojená a co se týče samotného prádla jsem nadšená, kvalitní a krásné kousky.
- Kvalitní provedení
- Kvalita služeb
- Sortiment
Spokojenost s objednáním, rychlostí objednávky, i s kvalitou samotných tílek, na která nedám dopustit, mám je již několik let. Jsou prostě super!
Bleskové odeslání.
Skvělá pomoc při výběru podprsenky
- Krásné zboží, super poradna
- Komunikace
- odpovídá velikost
- dobře pasuje
- možnost vyzkoušení přímo v obchodě
- prodavačka se věnuje přímo Vám osobně , poradí, vybere Vám vhodnou velikost
určitě doporučuji prodejnu navštívit, po několika pokusech o koupi správné podprsenky jsem konečně našla prodejnu kde se Vám věnují a nedají Vám do ruky 10 ks a odešlou Vás samotné do kabinky.
- poukaz je ideální dárek, když nevíte velikost
- Objednávala jsem již poněkolikáté a vždy perfektně zabalené, úžasné, kvalitní zboží, perfektní komunikace a rychlé dodání. Vždy ochotně poradí a vždy ochotně vyjdou vstříc.
- komunikace
- ochota
Oceňuji pomoc při výběru, komunikaci a ochotu. Obchod doporučuji!
- Poradenstvi
- Kvalita
Skvělá ochota, velice doporučuji. Podprsenku kterou jsem chtěla velikostně neměli na skladě. Ale po e-mailové domluvě objednali a poslali. Jsem moc spokojená a rozhodně nebudu nakupovat naposledy. Doporučuji a moc děkuji za skvělý přístup!
- Velký výběr.
- díky kalkulačce velikostí přesně vím, co dostanu
- rychlé vyřízení
Úžasný obchod kde vám poradí s velikostí a já mám konečně poprvé v životě podpsenku která mi opravdu sedí. již tedy druhou a určitě mi ještě nějaká přibude.