Dobrá komunikace, rychlé dodání.
- skvělá komunikace
- rychlé dodání
- neauktualizované webové stránky
V pondělí jsem objednal a v pátek měl podlahu doma. Jedinou nevýhodu spatřuji v tom, že nejsou aktualizované webové stránky. Na druhou stranu to prodejce kompenzoval lepší podlahou ve stejném dekoru za cenu původně objednané podlahy. Podlaha přišla dobře zabalená a v 26 balících byly celkově asi jen 3 poškozené lamely, které jsem použil do přířezu. Za mě mohu obchod jedině doporučit.
Dobrá komunikace a rychlost dodání.
- Rychlé a spolehlivé jednání
- komunikace, cena zboží
Dobrá komunikace a ochota...
Nejnižší cena
- -objednání a dodávka v podstatě obratem, vše spolehlivě a ochotně objednáno a specifikováno
- vše zcela jednoduše, bez problému a hlavně spolehlivě
- ochotný a vstřícný personál -
- levné
- dobrá kvalita
- špatná komunikace
- chyby ve strankách
- špatně uvedená dostupnost
Objednala jsem si podlahu a dostala jsem zprávu, že ji nemají. Poté jsem si znovu objednala, získala jsem slevu a napsali mi, že sleva neplatí a mám zaplatit víc. Poté další zpráva, že onu podlahu opět nemají. Na potřetí objednávám a konečně mi dorazila podlaha. Dva týdny zpoždění. Podlaha sama o sobě byla v pořádku. Obchod bych však rozhodně nedoporučovala.
- Příjemné jednání, ochota pomoci zákazníkovi, nadstardantní poradenství a rychlé vyřízení objednávky.
Příjemné jednání, ochota pomoci zákazníkovi, nadstardantní poradenství a rychlé vyřízení objednávky.Patří vám velké poděkování .
- Našel jsem zde nejlepší cenu
- Zboží přivezli perfektně zabalené
Určitě zde nakoupím i příště
- - dobrá cena
- - dobrá komunikace
- - rychlé vyřízení
- Věděl jsem okamžitě co se děje s mojí objednávkou, komunikace za 1.
Okamžité vyřízení a blesková doprava.V neposlední řadě přehledné stránky E-shopu na kterých jsem s radostí, kvůli cenám, nakupoval.
- rychlá komunikace, objednávkové zboží doručeno rychle
- Objednané lino expedovali hned druhý den
- Pečlivě zabalené
- Rychlost, velký výběr produktu
- Sleva k výrobku
- Poštovné zdarma
Spokojenost určitě zde objednám znovu kvalitní PVC za dobrou cenu . Velká péče ze strany obchodu o zákazníka
Vse v poradku, v obchode jsem nasla hledane zbozi, ktere jinde nemeli skladem. Ochotna operatorka, pvc narezali na kusy dle prani - lepsi manipulace!
- Přehlednost
- Ceny
- Ochota
Objednala jsem si korkovou podlahu. Doručeno dřív, než jsem očekávala. Podlaha je moc pěkná, snadná instalace.
- ochota