- Slušnost, vstřícnost, ochota. Navíc výborná cena.
- velký výběr a přátelské prostředí a dobré rady od personálu
- -
špičkové, ne však levné zboží
Reakce obchodu Total Sport
Dobrý den, moc děkujeme za pozitivní hodnocení a vystihla jste to myslím přesně. Vždy jsme chtěli nabízet jen to nejlepší zboží, bez ohledu na cenu. Jsme moc rádi, že jste spokojená a přejeme mnoho skvělých zážitků s naším vybavením. S pozdravem Roman Pink
- dobrá komunikace po telefonu i mailem
- rychlost dodání zboží
- - splnia požiadavky klienta
- - cena
- - žiadne
- doporučujem
Super ochotné jednání, profesionální znalost a orientace v prodávaném zboží. Pecka, naprosto výjimečné v našich zeměpisných šířkách takovýto přístup.
Reakce obchodu Total Sport
Dobrý den paní Urbanová, moc děkujeme a jsme rádi, že jste s našimi službami spokojená. Vždy jsme si zakládali na profesionálním přístupu a zákaznickém servisu a jsme velmi rádi, že se najdou zákazníci, kteří to dovedou rozeznat a ocenit! Moc děkujeme a vážíme si Vaší přízně. S pozdravem Roman Pink
- Dobra cena, velmi vstricny pristup prodejce
- nevim
Nejlevnejsi, siroky vyber, prehledny web.
Urcite doporucuji -
- sortiment, ceny, výběr dodání zboží, přívětivá komunikace
doporučujeme
Reakce obchodu Total Sport
Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení, opravdu si toho vážíme. S pozdravem Roman Pink
- x
- x
x
- komunikace
- kvalita zboží
- Vlídnost, rychlost :-)
zboží dorazilo hned druhý den po objednání
Reakce obchodu Total Sport
Děkujeme za kladné hodnocení, veškeré zboží označené "skladem/na prodejně" opravdu máme, takže ho můžeme okamžitě expedovat. S pozdravem Roman Pink
- cena, znalost prodejců a rychlost dodání
Asi jeden z nejlepších na trhu se sportovním zboží, výborná komunikativnost, ochota, operativnost, po prvním nákupu jsem si druhým svůj dojem jenom potvrdil. Dle všeho budu pravidelným zákazníkem, již jsem svým známým poradil, kde dobře nakoupit.
Reakce obchodu Total Sport
Dobrý den pane Leitgebe, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, velice si toho vážíme. Budeme se vždy snažit, aby jste byl s našim zbožím a službami spokojen. S pozdravem Roman Pink
- vstřícnost a rychlost
Spolehlivý
- Rychlost dodani
- Odbornost
- Komunikace
- Zadne jsem nenasel
Doporucuji vsem, kteri hledaji kvalitni veci. Byl jsem si vyzvednout zbozi na prodejne a mile me prekvapil jejich pristup a i to ze svemu oboru rozumi a dokazali mi poradit.
- Obchod mi poskytl zboží, které jsem jinde nesehnal
Rozsáhlý sortiment zboží
Rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky
DoporučujiReakce obchodu Total Sport
Dobrý den, moc děkujeme za pozitivní hodnocení, velice si toho vážíme. S pozdravem Roman Pink
- profesionální přístup a odbornost
- žádné
Profíci na na věci kolem běhání!
- Poradenství
- Při nákupu přes e-shop je uživatelsky složité (přepisování čísla účtu, výběr variabilního symbolu s lomítkem)
Reakce obchodu Total Sport
Dobrý den a děkujeme za kladné hodnocení. Co se týče Vašeho podnětu na přepisování čísel při platbě předem, tak jsme systém upravili, takže při Vašem dalším nákupu již můžete údaje pohodlně kopírovat. S pozdravem Roman Pink
- dobré ceny
- výběr značek
- doručení do výdejního místa
- žádné
doporučuji
- bleskové dodání
Reakce obchodu Total Sport
Dobrý den a děkujeme za kladné hodnocení. Naše jak uvádíte "bleskové" dodání spočívá zejména v tom, že zboží, které máme uvedeno skladem, tak opravdu skladem na prodejně máme a okamžitě ho tudíž expedujeme. Ještě jednou děkujeme. S pozdravem Roman Pink
- Přehledné web stránky, poradenský servis.
Tento obchod mohu vřele doporučit, rychlost dodání, zboží odpovídá obrázku na webu, 100%ní spokojenost.