Objednány tři věci, dorazily pouze dvě, přitom zaplaceno vše. Na mail nikdo nereagoval.

Reakce obchodu Světluška, s.r.o.

znovu jsem procházel nevyřízené emaily a nenašel jsem bohužel žádný s neúplným zbožím. Prosím kontaktujte nás na tel. 547 212 047. Určitě se mrkneme na to, kde je chyba. :-)

M.Janíček

Som nespokona pretoze mi tovar prisiel ale nekompletny…kontaktovala som predajcu ale mi neodpoveda a nereaguje na telefonaty…

Reakce obchodu Světluška, s.r.o.

prosím zkontrolujte Nevyžádanou poštu. 2x jsme Vám psali ohledně Vaší reklamace a vždy bez odpovědi. Na telefonu jsme po celou otevírací dobu. I když je pravdou, že mnohdy jsou linky obsazené.

M.Janíček

Pěkný den, 13.11.2022 jsem poslal objednávku na traktoroví díl který je veden v katalogu že je skladem, na základě toho jsem odeslal objednávku, v polovině týdne jsem k Vám volal že čekám na doručeni a bylo mně sděleno, že díl není skladem, když se podívám do katalogu tak díl je stále skladem. Do dnešního odpoledne což 22.11.2022 díl stále nemám ani žádnou informaci. Přijde mně to docela směšný když 20.11.2022 pošlete dotaz jak jsem spokojen s dodávkou. S pozdravem Kuna Jaroslav.

Objednáno k vyzvednutí na prodejnu, po příchodu u dveří cedulka vyčkejte na příchod obsluhy. Tak jsem čekal. Promenádovaly se tam 2 paní, obě mě viděly, ale žádná neráčila jakkoli reagovat. Tak sem po 5-ti minutách stání jak jelito ve dveřích zase šel.

Reakce obchodu Světluška, s.r.o.

mrzí mě špatná zkušenost. Bohužel jsme specializovaná prodejna, kde prodavači jsou se zákazníky ve skladu a vybírají zboží. To může trvat. Je tudíž třeba vyčkat. Nestává se však často, že by někdo čekal dlouho. Ale fronta se může vytvořit.

• rychlé dodání
    • nekvalitní materiál

objednala jsem 20 ks reflexních vest, jenže nějaké z nich měly úplně jinou gramáž než většina, což bylo značně znát, zklamání. Zboží jsem sice měla rychle dodané ale očekávám, že všechny budou stejné.

Reakce obchodu Světluška, s.r.o.

ajha, to mě mrzí. Samozřejmě v případě nespokojenosti zboží reklamujte. Určitě něco vymyslíme :-)

M. Janíček

• jak mohu hodnotit když zboží ještě nedorazilo a posíláte mě dotazník takto funguje ekonomika české republiky ve všech oblastech včetně politiky
    • je to k pláči

Názor shrnu později

Reakce obchodu Světluška, s.r.o.

dotazník posílá Heuréka vždy v pevně stanoveném termínu od objednávky. Bohužel toto neovlivníme.

• zboží 2x přišlo jiné i po tel. konzultaci s obchodem

nespolehlivý obchod

Reakce obchodu Světluška, s.r.o.

v tomto případě máte pravdu. Bohužel nebyla možnost skrze balení zboží řádně zkontrolovat a takhle to dopadlo.

Omlouváme se.

neochota

• Neodepisuji na e-mail

zboži mi nedorazilo

Reakce obchodu Světluška, s.r.o.

v pátek jsem spolu řešili chybějící nádrž na vodu 42U2152. Ta dorazila dle plánu a zboží je připraveno k expedici.

M.Janíček

Dodané zboží neodpovídalo tomu, co bylo na fotografii u výrobku. Původně bylo 1 foto- spínač startéru bez příruby, nyní po dodávce se u výrobku na e shopu objevilo 4x nové foto, tato fota odpovídají tomu , co mi bylo dodáno - zboží s přírubou,, ale já si objednával dle původního fota něco jiného .

Reakce obchodu Světluška, s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za recenzi. Jsem rád, že se podařilo vše po telefonu vyjasnit a byl Vám nabídnut spínač přesně na Váš starter. Ani jeden z poslaných by totiž nepasoval.

• zboží přišlo po více než 10dní

P odeslani obednavky jsem napsal 2 maily na dotaz ohledne dilu nikdo se neračil odpovedet

• zboží měli mít skladem a neměli a ani nedali vědět a to dvakrát

• jeden kus mé objednávky byl bez obalu.

jeden kus mé objednávky byl bez obalu. vrchní vrstva lepidla byla částečně vysušena. Řekl bych, že to v mém případě nebylo tak důležité. ale když dopustíte, aby se takové věci staly,... jednoho dne by někdo mohl být opravdu naštvaný.

Reakce obchodu Světluška, s.r.o.

nerozumím tomu co píšete. Byla poškozená zásilka nebo zboží? Kontaktujte nás na tel. 547 212 047. Problém jistě vyřešíme :-)

M.Janíček

Všechny položky byli špatné.

• zbozi bylo doruceno rychle
    • cena zbozi byla hned po objednani navysena /5krat !/. po dopisovani na sve dotazy nedostala odpoved /musela opakovat 2krat/.. uvedena vaha kanistru /20kg/ ve skutecnosti byla max.500gram. zbozi prislo rozbalene,poskrabene, coz nevadi, ale slusne bylo by na to upozornit

Naprosto nemozne jednani z klienty
    1.cena zbozi byla hned po objednani navysena /5krat !/.
    2.po dopisovani na sve dotazy o velikosti kanistru nedostala odpoved /musela opakovat 2krat/.
    3.i tak -uvedena vaha kanistru /20kg/ ve skutecnosti byla max.300gram.!.
    4.zbozi prislo rozbalene,poskrabene, coz mi nevadi, ale slusne bylo by na to upozornit

Po zaplacení mi oznámili, že objednané zboží je nedostupné. Dohodli jsme se na zrušení objednávky a vrácení peněz. Po 14 dnech zatím nic. Zboží jsem si objednal jinde, druhý den jsem ho obdržel. Takže u tohoto obchodu již nikdy! Peníze zatím nevrátili, ale dotazník spokojenosti to pošlou.

Reakce obchodu Světluška, s.r.o.

mrzí mě špatná zkušenost. Peníze vracíme obratem. Musí jít tedy o nějakého šotka. Jistě to vyřešíme. Prosím kontaktujte nás na tel. 547213533 - přímo účtárnu a věřím, že to hned vyřešíme.

M.Janíček

• přehledný web, široký sortiment, akceptovatelné ceny
    • komunikace při objednávání a vyřizování objednávky
    • kvalita výrobků šla rapidně dolu
    • např. víčko nádrže přišlo rozpadlé (v tuto chvíli aktivní komunikace obchodu skončila)

Náhradní díly (v mém případě avia a multicar) je možné sehnat za stejné ceny jinde a to ve vyšší kvalitě. Přijde mi, že většina dílů je snad z Číny. To považuji bohužel za veliké zhoršení.

prisel uplne jiny hever nez jsem objednal misto oranzovy tak cerny mel mit zdvih 39 cm a to co prislo melo jen 36.5 cm

Reakce obchodu Světluška, s.r.o.

to mě mrzí. Možná je špatně zaskladněné zboží. Kontaktujte nás ohledně reklamace dodávky. Jistě to vyřešíme :-)