Přihlásit se a přidat recenzi

• Skvele ceny a komunikace

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Dobré ceny
    • Nic

Vše ok

• Ačkoli jsem dorazil vlivem Brněnské dopravy 4 minuty před zavírací dobou, zboží mi bylo ochotně vyskladněno a naloženo.

Rychlé a korektní jednání

pohoda a rychlost

• Paní byla velice ochotná těším se na dalši nakupování

• Vše v pořádku
    • Nic

Dobré ceny ,příjemný personál,dámy v prodejně poradili ,skladníci mi pomohli naložit materiál do os. auta.

Reakce obchodu Eshop MPL

Dobrý den paní Svobodová.
    Moc děkujeme za milou recenzi. Jsme rádi, že jste byla spokojena a budeme se těšit na Váš další nákup a návštěvu.
    S pozdravem Pokorný, MPL

rychlost, ochota, dostupnost

• rychlé vyřízení příjemný přístup personálu

Rychlost dodání

• 100 %

• neměli naše zboží skladem a tak nás informovali o délce naskladneni, zda máme stále zájem
    • Rychlost dodání i přes nedostatek zboží na skladě
    • Komunikace

Byli jsme velmi spokojeni.

• Rychle a bez problémů

rychlost a operativnost

• Dobrá cena, rychlá reakce

• Na eshopu materiál byl skladem a po zaplacení faktury skladník materiál ve skladu nenašel.

Dobrý den.

Omlouvám se, tady si opravdu obrazně sypeme popel na hlavu za plzeňskou pobočku :( Materiál skladem byl, ale tak důkladně zaskladněn, že jej daný skladník opravdu nenašel, byť byl skladem. Proto jsme Vám obratem na prodejně vrátili peníze a ještě jednou se tímto omlouvám za tento politováníhodný omyl, ke kterému v našem ústavu dochází maximálně jednou za 10 let ;-)
    Pokorný, MPL

• Odradila mě osoba na telefonu - prej si to mám vyhledat na googlu

zpátky do lavic a znova a opětovně tlouct do hlavy tety co berou telefon, co to znamená a jak se projevuje vstřícnost zákazníkům

Dobrý den.
    Zjevně se dle objednávky nejedná o hodnocení našeho obchodu! Protože Vy jste u nás objednal menší množství polystyrenu 13.9. 12:06 hod a hned 13.9. 13:19 hod jsme Vám psali email s cenou dopravy a žádali jsme Vás o potvrzení, zda souhlasíte. Od té doby od Vás žádná reakce, ani odpověď na email ani telefonát, takže se objednávka dále díky Vašemu nezájmu nerealizovala. Obávám se, že jste nakonec objednávku realizoval jinde a toto nehezké hodnocení nepatří nám, ale některému z konkurentů. ŽÁDÁM VÁS TEDY O SMAZÁNÍ RECENZE!!
    Pokorný, MPL eshop

Rychlá komunikace

Velký výběr za dobré ceny,možnost osobního odběru. V Plzni velmi pěkný obchod.

• Tekutou lepenku jsem objednal v jiném eshopu, kde jí měli levnější, ale odmítli mi jí poslat kurýrem vzhledem k možnosti poškození. Zde neměli jediný problém, bez dohadů luxusně obalili kbelík, tak aby i kdyby to někomu upadlo, aby se neotevřel a OK. Zásilku vyskladnili a odeslali de facto okamžitě, takže i čas doručení OK