S jednáním jsem byl spokojen
Reakce obchodu MAXIVA
děkujeme za Vaši pochvalnou recenzi. Máme radost z Vaší spokojenosti a budeme se i nadále snažit o co nejlepší kvalitu našich služeb. Těšíme se na Vaše další objednávky.
Tým MAXIVA -
- maximální ochota, vstřícnost a rychlost dodání
- Dlouhá dodací lhůta
Reakce obchodu MAXIVA
děkujeme za Vaši recenzi. Velmi se Vám omlouváme za opožděné dodání Vaší objednávky. Kolegyně Vás již včera kontaktovala ohledně termínu dodání v tento pátek, dne 6.9. Děkujeme za pochopení a omlouváme se Vám za komplikace.
Skvělá komunikace,dekuji
- Nemám připomínky.
- Komunikace
- Rychlost dodání
- Zboží mi přišlo poškozené
Bohužel nevím kdy k poškození došlo, zda manipulací u obchodníka, nebo při přepravě. Nástěnná police byla po otevření krabice zlomena na půl. Dopravce odjel dřív, než jsem zboží překontrolovala. Nikdy nenechám dopravce odjet před kontrolou zboží i kdyby se více rozčiloval, že ho zdržuji. Teď nemám polici, ani peníze.
Reakce obchodu MAXIVA
děkujeme za Vaši recenzi. Velmi nás mrzí, že bylo zboží poškozeno, avšak u Vaší objednávky prozatím neevidujeme žádnou reklamaci. V případě jakéhokoliv poškození nás prosím kontaktujte na telefonním čísle 800 245 245 nebo e-mailové adrese [email protected], kde s Vámi kolegyně budou situaci řešit. Děkujeme za pochopení.
Tým MAXIVA -
- Rychlost, kvalitní a hezké zboží
Tým MAXIVA -
Vše v pořádku, pan řidič příjemný a ochotný mi to pomoci vyndat
Zboží dorazilo za 1 měsíc
Troch delší dodací lhůta ale s tím se počítá
Tým MAXIVA -
Super pelíšek, naše schitzunka si jej hned zamilovala.Odpočívá jak princezna
Spokojenost
- pěkný, velký
Tým MAXIVA -
Přehledné stránky, průběžná komunikace. Vyskytl se zádrhel s posunutí dodávky zboží na nevyhovující termín. Vedoucí expedice sama telefonuje a domlouvá se na vhodnosti dodání zboží. Vše vyřešila a já jí za to moc děkuji!
Tým MAXIVA -
Líbí se mi že obchod má vlastní rozvoz a nevozí zboží jiná zásilková služba. Zboží bylo řádně zabalené a popsané jménem !!! což bylo výhodné při počítání dodaných krabic.
Tým MAXIVA -
Rychlé dodání, velmi dobrá spolupráce, kvalitní zboží. Všem doporučuji!
Tým MAXIVA -
- Kufr splňuje požadavky,dobrá cena a rychlost dodání
- Velký výběr zboží
Perfektní komunikace,rychlé dodání
Tým MAXIVA -
Firma nezejišťuje výnos zboží, s přípravou zboží je pomalejší
Reakce obchodu MAXIVA
děkujeme za Vaši recenzi. Doručení zboží přes naši dopravu je bohužel ve srovnání s ostatními dopravními společnostmi trošku pomalejší, jelikož se s každým zákazníkem individuálně domlouváme na termínu doručení. Výnos zboží prozatím neposkytujeme z důvodu, že řidič jezdí sám. Děkujeme za pochopení.
Tým MAXIVA -
Vše ok, nakupovala jsem ten samý nábytek už podruhé. Spokojenost.
Tým MAXIVA -
Kvalita rychlost a pěkný model
Tým MAXIVA