S jednáním jsem byl spokojen

Reakce obchodu MAXIVA

děkujeme za Vaši pochvalnou recenzi. Máme radost z Vaší spokojenosti a budeme se i nadále snažit o co nejlepší kvalitu našich služeb. Těšíme se na Vaše další objednávky.

Tým MAXIVA

• maximální ochota, vstřícnost a rychlost dodání

• Dlouhá dodací lhůta

Reakce obchodu MAXIVA

děkujeme za Vaši recenzi. Velmi se Vám omlouváme za opožděné dodání Vaší objednávky. Kolegyně Vás již včera kontaktovala ohledně termínu dodání v tento pátek, dne 6.9. Děkujeme za pochopení a omlouváme se Vám za komplikace.

Skvělá komunikace,dekuji

• Nemám připomínky.

• Komunikace
    • Rychlost dodání
    • Zboží mi přišlo poškozené

Bohužel nevím kdy k poškození došlo, zda manipulací u obchodníka, nebo při přepravě. Nástěnná police byla po otevření krabice zlomena na půl. Dopravce odjel dřív, než jsem zboží překontrolovala. Nikdy nenechám dopravce odjet před kontrolou zboží i kdyby se více rozčiloval, že ho zdržuji. Teď nemám polici, ani peníze.

Reakce obchodu MAXIVA

děkujeme za Vaši recenzi. Velmi nás mrzí, že bylo zboží poškozeno, avšak u Vaší objednávky prozatím neevidujeme žádnou reklamaci. V případě jakéhokoliv poškození nás prosím kontaktujte na telefonním čísle 800 245 245 nebo e-mailové adrese [email protected], kde s Vámi kolegyně budou situaci řešit. Děkujeme za pochopení.

Tým MAXIVA

• Rychlost, kvalitní a hezké zboží

Tým MAXIVA

Vše v pořádku, pan řidič příjemný a ochotný mi to pomoci vyndat

Zboží dorazilo za 1 měsíc

Troch delší dodací lhůta ale s tím se počítá

Tým MAXIVA

Super pelíšek, naše schitzunka si jej hned zamilovala.Odpočívá jak princezna

Spokojenost

• pěkný, velký

Tým MAXIVA

Přehledné stránky, průběžná komunikace. Vyskytl se zádrhel s posunutí dodávky zboží na nevyhovující termín. Vedoucí expedice sama telefonuje a domlouvá se na vhodnosti dodání zboží. Vše vyřešila a já jí za to moc děkuji!

Tým MAXIVA

Líbí se mi že obchod má vlastní rozvoz a nevozí zboží jiná zásilková služba. Zboží bylo řádně zabalené a popsané jménem !!! což bylo výhodné při počítání dodaných krabic.

Tým MAXIVA

Rychlé dodání, velmi dobrá spolupráce, kvalitní zboží. Všem doporučuji!

Tým MAXIVA

• Kufr splňuje požadavky,dobrá cena a rychlost dodání

• Velký výběr zboží

Perfektní komunikace,rychlé dodání

Tým MAXIVA

Firma nezejišťuje výnos zboží, s přípravou zboží je pomalejší

Reakce obchodu MAXIVA

děkujeme za Vaši recenzi. Doručení zboží přes naši dopravu je bohužel ve srovnání s ostatními dopravními společnostmi trošku pomalejší, jelikož se s každým zákazníkem individuálně domlouváme na termínu doručení. Výnos zboží prozatím neposkytujeme z důvodu, že řidič jezdí sám. Děkujeme za pochopení.

Tým MAXIVA

Vše ok, nakupovala jsem ten samý nábytek už podruhé. Spokojenost.

Tým MAXIVA

Kvalita rychlost a pěkný model