• Skvělá komunikace ze strany obchodu

Skvělý obchod, všichni velice ochotní...Doporučuji

• Rychlost
    • Spokojenost se zbožím
    • Komunikace

Všem doporučuji, zboží přišlo v pořádku obratem

Velice děkujeme :)

• výborná komunikace
    • velký výběr
    • rychlé dodání

Nakoupila jsem poprvé a rozhodně doporučuji. Po odeslání objednávky se mi obchod ozval a nabídl přeměření zboží, čehož jsem využila. Tudíž oblečení perfektně sedí a nemusím jej vracet. Navíc jsem získala okamžitou slevu při registraci a slevový kupón na další nákup. Rychlé dodání, výběr z několika druhů plateb.. Vše na jedničku..

Reakce obchodu krutimaso.cz

Jsme moc rádi, že jste byla spokojena s nákupem v našem internetovém obchdu. Děkujeme :)

• Přehlednost stránek, kvalitní zboží, 100 % korektnost a rychlost dodání zboží
    • osobně žádné nespatřuji

Na základě vlastní zkušenosti s obchodem, mohu obchod s čistým svědomím doporučit každému, kdo shání kvalitní věci za příznivé ceny.

Reakce obchodu krutimaso.cz

Děkujeme za kladnou recenzi :)

• Pěkné webové stránky, dobrá cena
    • nevím

• zboží skladem
    • rychlost dodání
    • nic jsem nezjistila
    • žádné

již dříve jsem nakupovala sluneční brýle
    mají velký výběr
    kvalitní sluneční brýle nakupuji jen v tomto obchodě
    doporučuji

Děkujeme :)

• Pomerne velky vyber mych oblibenych znacek. Dobre ceny.
    • Doba doruceni.

Ma negativni zkusenost prameni zejmena z delky dodani - zbozi (u nejz bylo poznaceno, ze bude doruceno nejpozdeji ve ctvrtek) jsem objednala v utery. Hned ve stredu jsem se dotazovala, kdy bude zbozi dodano, protoze jsem nedostala zadnou informaci ani od eshopu ani od dopravce, kdy presne bude zbozi doruceno. Na eshopu mi bylo sdeleno, ze zbozi prijde nejpozdeji v patek. Nasledne se nedelo vubec nic az do patku, kdy jsem kontaktovala opetovne eshop, abych zjistila v jakem stavu se ma objednavka nachazi. Nacez mi volala slecna z eshopu, jako by nic, jestli nepotrebuji premerit zbozi (4. den po objednani), coz uz jsem docela penila...dozvedela jsem se, ze od utery me zbozi ani nevyexpedovali...Nakonec zbozi dorazilo v pondeli vecer (po asi 15ti telefonatech Ceske poste) a nutno podotknout, ze i diky Ceske posty (kde vzdy zadam o dopoledni doruceni a vzdy mi je zbozi doruceno az vecer - kdy uz davno nejsem v praci, kam jsem si to objednala) je muj nazor trochu rozporuplny. Kazdopadne dorazilo to co jsem si objednala a v poradku. Nicmene bych doporucila zkvalitnit komunikaci vuci zakaznikum a pokud nastane nejaka zmena, mel by eshop okamzite zakaznika kontaktovat.

narazila jsem náhodou při hledání, spokojena, doporučuji, okamžité dodání

• cena

• skvělá komunikace, opravdu bleskové dodání(3. den od objednání byl balíček u mě)

bez chyby, je na ně spolehnutí

• cena, slevy, značkové oblečení

koupila jsem si mikinu ve slevě, zaregistrovala jsem se abych měla ještě pár korun na slevu. I když jsem paní oznámila, že jsem se registrovala, dostala jsem mikinu bez registrační slevy. Ale šlo asi jen o 30korun, tak jsem to neřešila. kldyby šlo o dražší věc tak bych se ozvala ještě jednou.

• - snížení ceny dle nejlevnějšího internetového obchodu + ještě navíc 5% z ceny při registraci
    • - velké množství zboží v obchodu
    • - prima komunikace
    • - rychlé dodání
    • - žádné

rozhodně doporučuji, byla jsem moc spokojená. Ušetřili jsme zde několik set korun za tři batůžky. Neplatili jsme ani poštovné. SUPER!!!

• výborná přehlednost zboží
    • dodací lhůta by mohla být kratší

Byl to bezproblémový obchod,zboží přišlo rychle,jednání po telefonu bez chyby. Doporučila bych tento obchod všem.

• Přijatelné ceny

Zboží dorazilo v pořádku,vůbec se nebudu bát příštího nákupu.Jedině všem doporučuji

Tento obchod mohu jen doporučit.Velmi ochotný,mílý muž mi pomohl objednat kolečkove brusle pro vnučku za velmi výhodnou cenu.Se zbožím jsme velmi spokojeni,moc se nám líbí.Dodání zboží bylo tak rychle,že jsme byly mile překvapeni.

• přehled

super

• kvalitní značkové oblečení za nižší ceny než konkurence
    • možnost vyzvednout zboží zdarma v okolí mého bydliště (možnost přesunu z jedné pobočky na druhou v případě nedostupnosti)
    • sleva dalších 5% při registraci na stránkách
    • pouze malé skladové zásoby
    • kamenná prodejna prodává zboží za vyšší ceny, toto však neplatí při objednávce přes internet a pozdějšímu vyzvednutí

Tento obchod doporučuji, prodává kvalitní zboží za ty nejnižší ceny. Navíc jsem si zboží mohl zdarma vyzvednout.

• přehlednost stránek a velký výběr zboží.
    • žádné nemá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

obchod velmi super budu v něm nakupovat i nadále. hlavně nejlepší komunikace, když se něco děje hned volají pro mě super na email se během dne nedostanu, tak pro mě velká výhoda a plus. super obchod!!!