- Zboží došlo bez knoflíku,takže práce navíc
Až na ten knoflík dobrý :D
- Ochotný personál při řešení problému.
- Okamžitě napočtena sleva, při stížnosti s nemožností se registrovat.
- Bezproblémové, milé a ochotné jednání ze strany pracovníků, při tel. hovorech.
- Neaktuální množství skladem.
- Pouze 1x kontaktovali, že zboží skladem není. Na zpětné volání nereagovali.
- Nebyla možná registrace - pro selvu.
Jako zákazník, který na zboží nespěchla, jsem byla s obchodem spokojena :-)
Jestliže na zboží spěcháte, kontaktujte firmu, zda mají zboží skladem. V případě zboží skladem, kontrolujte dobu odeslání.Reakce obchodu krutimaso.cz
Děkujeme za Vaši recenzi a vážíme si vytyčení jak kladných, tak záporných bodů. Touto cestou ještě jednou přijměte naši omluvu, že jsme neměli Vámi požadované zboží. Pracujeme na odstranění potíží, se kterými jste se při nákupu setkala.
- Nabízí zboží, které nemá na skladě a mít nebude.
Obchod nabízí zboží, které nemá na skladě a ani mít nebude.Po několika dnech kontrolováno a zboží stále nabízí.
Jediné plus je že uhrazená platba byla po cca týdnu vrácena zpět na účet.Reakce obchodu krutimaso.cz
rádi bychom se Vám touto cestou omluvili, že jsme již neměli Vámi požadované zboží skladem. Bohužel zde došlo k pochybení lidského faktoru. Ano, toto zboží mělo být obratem staženo z naší nabídky. Věříme, že toto pochybení se nepromítne do Vaší důvěry k nám.
Tým KRU -
- Výhodná cena
- -takže jste neměli mikinu na skladě
- -slibovali jste místo mikiny víc samolepek
- -žádné samolepky nepřišli
Takže vy něco slíbíte a nedodržíte.
- větší výběr slunečních brýlí
- obchod jsem zvolil zcela náhodně
- přeprava zboží českou poštou
- neuvedení kategorie slunečního filtru,což je u sl.brýlí docela podstatné a tuto kategorii se dozvíte až při obdržení brýlí.
každý strůjcem svého štěstí
- neaktualizování stránek