- rozsáhlý sortiment
Obchod se vším a bez problémů.
Objednávku jsem platil převodem. Takže v Neděli bylo objednáno na e-shopu a hned v pondělí mě byla vystavena faktura hned jsem ji zaplatil a bylo psáno že po zaplacení ihned odesílají objednávku což se nestalo!! Ve středu ráno mě to nedalo a napsal jsem Paní Michaele Burešové email kdy budou odesílat moji objednávku ta mě zdědila že ještě ten den čili ve středu. Předem jsem napsal zpětný e-mail že jsem fakturu už měl zaplacenou. Ve čvrtek se ozvala PPl že přebírají můj balíček. Sdílím tuto zkušenost s e-shopem pro někoho kdo by očekával zásilku odeslanou 2.den tak zde to rychlé nebude!!
rychlé jednání i doručení
- V nabídce je set zobrazen jako svařenec. V balíčku jsou ale šroubovací kolena, dva ks trubky se závitem a příruby se šrouby. Cenu dodávky nezpochybňuji, ale přišlo mi něco jiného, nežli je na obrázku v nabídce. Ve finále je jednodušší si přechodové sestavy postavit z vlastních komponent. To jsem také udělal.
- rychlost vyřízení a zaslání objednávky DOPORUČUJI
není žádná
Skvělý přístup a ochota.
- Rychlé vyřízení dotazů k produktu
- Následně rychlé vyřízení objednávky
Spolehlivý shop
rychlost dodání zboží
V telefonickém rozhovoru velmi ochotná a příjemná paní. Jen veškerá emailová komunikace mi padala do Spamu. Možná můj problém - nevím.
Zboží dorazilo ještě dřív než bylo sjednáno.
- Rychlé vyřízení objednavky naprosto bez problémů
- Blízko Ratenic
Není místo pro odpověď NEVÍM
objednano, vyzvednuto, vse ok,doporucuji
Ochotní profíci.
- Doporučuji
- Nevím
Rychlé jednání, ochota
- okamžitá reakce, produkt dodán následující den
Solidní
- super přístup
- SLUŠNÁ CENA, ODBORNÉ PORADENSTVÍ, OCHOTA.
MAX. APOKOJENOST