- Skvělá komunikace, přijatelné ceny a hlavně expresní doručení. Nakupuji již po několikáté a mohu jen doporučit.
- objednávka byla rychle vyřízena
Zboží bylo ještě v ten den kdy jsem ho objednala předáno dopravci. Zboží bylo velmi pěkně zabaleno a přišlo v pořádku. Tento obchod doporučuji.
Reakce obchodu Eshop Alveus
Děkujeme za Vaši recenzi a přejeme poklidné a bezproblémové užívání produktů Alveus. V případě jakýchkoliv problémů vzniklých v průběhu záruční doby, ale i po ní, se na nás neváhejte s důvěrou obrátit. Za TRENDO, Pavel Heřman
Vše v pořádku.
Reakce obchodu Eshop Alveus
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste s naším e-shopem spokojení a těšíme se na další nákup. Čekat na vás mohou třeba nové dárky u produktů, možná i nějaký ten slevový kupón :-). Hezký den! Vaše TRENDO.
Vše proběhlo v naprostém pořádku. Rychle jednání
Reakce obchodu Eshop Alveus
Těší nás Vaše spokojenost s rychlostí dodávky. Kladného doporučení našim dalším zákazníkům si velmi vážíme. Za tým TRENDO, Pavel.
- Ochota,rychlost dodání
Super jednání
Reakce obchodu Eshop Alveus
Děkujeme Vám za recenzi! Vašeho doporučení si velmi vážíme a těšíme se na další spolupráci. Za tým TRENDO, Pavel.
- Rychlé vyřízení a dodání zboží. Spokojenost
Reakce obchodu Eshop Alveus
Děkujeme Vám za recenzi! Těší nás Vaše spokojenost s rychlostí dodávky. Vašeho doporučení si velmi vážíme a těšíme se na další objednávky. Za tým TRENDO, Pavel.
- rychlost
- vstřícnost
Reakce obchodu Eshop Alveus
Děkujeme za plnou recenzi! Vaše spokojenost nás těší :-). Hezký den! Vaše TRENDO.
Velice spokojená
Reakce obchodu Eshop Alveus
Vaše spokojenost je pro vás největší odměnou. Děkujeme za recenzi. Za tým TRENDO, Pavel
- Výborná komunikace ,kvalita ,doporučuji
Děkujeme za recenzi. Za tým TRENDO, Pavel
- projednání + dodávka, OK.
Reakce obchodu Eshop Alveus
Děkujeme Vám za zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s naším jednáním i dodávkou. Těšíme se na Vaši další objednávku. Za TRENDO, Lukáš.
Vše v pořádku
Reakce obchodu Eshop Alveus
Děkujeme Vám za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojeni s našimi službami a rychlým doručením. Za TRENDO, Pavel
- rychlé dodání, skvělá komunikace s obchodem
nic
Reakce obchodu Eshop Alveus
Hezký den, komunikujeme rádi. Hlavně když je na to čas :-). Za TRENDO, Pavel Heřman
- rychlost dodání
- kvalita zboží
- ceny
Super.
Děkujeme za super hodnocení :-). TRENDO
- Super rychlé dodání, bezpečně zabalené, perfektní komunikace ,100% doporučuji
Vše za 1*
Reakce obchodu Eshop Alveus
Co se na e-shopu tváří skladem, to máme opravdu skladem. Pokud u zboží svítí zelený štítek "Skladem" a počet kusů, zboží máme opravdu skladem u nás v Pardubicích a je možné ho při nejbližší příležitosti odeslat. Počty kusů jsou vždy aktuální. Vše, co máme skladem, si můžete kdykoliv prohlédnout na naší kamenné prodejně v Pardubicích. Za TRENDO, Dan
- Spokojenost. Široká nabídka zboží, přehledné webovky. Výborná komunikace. Rychlé dodání zboží.
- Dobré ceny. Skvělé slevy.
- S požadavkem na zakrytí otvoru v dřezu , který by tam byl navíc, vyšli maximálně vstříc. Flexibilita na jedničku.
Není žádná.
Reakce obchodu Eshop Alveus
Za Vaši spokojenost jsme rádi. Vše co v TRENDU děláme, děláme právě pro tento pocit z obchodu s námi :-). Za pochvalu a doporučení děkujeme. Za TRENDO, Pavel.
Rychlé jednání
Reakce obchodu Eshop Alveus
Děkujeme za kladné hodnocení. Rychlost je daná naší velkou skladovou zásobou. Když vidíte skladem, je to skutečně skladem. Proto jsou prodlevy v realizaci objednávek minimální. Ještě jednou díky. Za TRENDO, Pavel Heřman
- rychlost
- dobře zabaleno
Reakce obchodu Eshop Alveus
Když se sejde dobré balení od výrobce s precizností našich techniků, výsledkem pak může být i pochvala balení :-). Děkujeme. Za TRENDO, Míra
Vše proběhlo naprosto v pořádku.
Na pořádku si zakládáme a za pochvalu děkujeme :-). TRENDO
- Rychlé vyřízení objednávky a dodání zboží
Reakce obchodu Eshop Alveus
Víme, že rychlost expedice je pro Vás důležitá. Zboží skladem můžete mít již druhý den. Za TRENDO, Pavel