- Vše ok
- Velky vyber zbozi
- Prijemni zamestnanci
- Zakaznicky servis
- Kvalitni zbozi
- U nektereho zbozi vyssi cena
- Velký výběr
- velká spokojenost
- Vse podle představ.
- Vstřícnost, ochota yhovět
Vše rychle dodáno, kvalitně zabaleno, v případě řešení reklamace - vše vyřízeno.
Super obchod, nakupuju jen tady. Vždy skvěle poradí, jsou milý a ochotní. Taky mají fajn slevy.
- rychlé
- kvalitní
Výborný přístup
Je to ten nelepší obchod pro koně a jezdce
Nová zkušenost:zboží v boxu a platím až když vyzvedávat, za mě pochvala
- Původně jsem na zkoušku objednala jiné zboží, více kusů pro vyzkoušení. Na prodejně jsme zkoušela a po poradě s profesionálním personálem jsme vybrali na prodejně jiný typ, který odpovídal více z hlediska pohodlí a hlavně bezpečnosti.
- Profesionálně a ochotně poradí s výběrem. Vysvětlí případně, proč volba není správná a nabídnou lepší řešení. Ochota a trpělivost asistentů na prodejně.
- Vše v pořádku
Vse super
- Rychlost profesionalita
- Široký výběr
- Rychlá a snadná komunikace
- Kvalitní zboží
V Equiservisu nakupuji moc ráda, je zde velmi široký výběr, zboží je kvalitní a každý si zde najde to svoje, sportovní i rekreační jezdec. Komunikace je rychlá, personál vždy ochotně pomůže a poradí, vyřízení objednávky je rychlé. Nemám, co bych vytknula.
Spolehlivé a seriozní.