Velký výběr zboží, dostupné ceny, rychlé dodání...
- Vše bez problému.
spokojenost
už několik let jsem spokojená,výběr rychlost,cena
Rychlé doručení!
- dobrá cena
Vše nabízené bylo skladem, pečlivě zabaleno a včas doručeno.
rychlé dodání
- Rychlost nachystání objednávky
- Široký výběr
Rychlé dodání a skvělé produkty
velký výběr, kvalitní zboží,
- Super rychlost dodání, pěkný výběr, spokojenost, předpokládám, že opět využiji.
- Rychlost a spolehlivost
- Komunikace
- rychlost dodání, perfektně zabaleno
- platba neproběhla a na žádost o nové platební údaje nikdo nereagoval
- zboží vůbec nedodali a na maily neodpovídají
- na telefon se nedá dovolat
Musela jsem navštívit kamenný obchod v Praze a vše potřebné jsem si tam zakoupila. Výhodou bylo, že barvy jsem viděla v reálu. Byla zde velmi ochotná paní prodavačka, která mi dobře poradila. Také nechápala, proč z e-shopu nikdo nereagoval.
Reakce obchodu ENII-NAILS
Dobrý den, můžete mi sdělit číslo objednávky, abych zkontrolovala tuto nevyřízenou objednávky?(Z jakého důvodu neproběhla Vaše platba v pořádku). Objednávky vyřizujeme ihned, zboží je u zákaznice na druhý den. Neznám důvod, proč Vaše objednávka nebyla vyřízena, někde nastala chyba... souhra nedorozumění.
Děkuji za poskytnutou informaci pro prověření.
Hezký den přeji
tým ENII NAILS -
Dobře
- Super
- Zboží doručeno v pořádku a brzy
- spousta barev
- možnost i malého balení
- laky jdou krásně sundat, bez nutnosti pilovat nehty či trávit několik hodin s alobalem na rukou
- krásně tekuté, ale nestékají, dobře se s nimi pracuje
- vydrží opravdu dlouho (alespoň mně vydrží nejméně 2 týdny, pak už sundávám a měním si barvu za další neokoukanou)
Úžasné laky, spousta barev, možná by stálo za to nafotit laky i na nehtech reálně, ne jen barevnou šmouhu, lépe by to vystihovalo barvy, někdy je to překvapení po nanesení laku, jakouže barvu jsem si opravdu objednala :-)
Vzhledem k tomu,že jsem ještě nedostala,ani sms a email,že je zboží připraveno k vyzvednutí,tudíž žádný nákup ještě neproběhl,nemám co hodnotit.
Reakce obchodu ENII-NAILS
Dobrý den, můžete mi sdělit číslo Vaší objednávky, abych prověřila její vyřízení? Snažíme se a vyřizujeme objednávky obratem.
Hezký den přeji
tým ENII NAILS