Rychlost dodání, kvalita zboží
Rychlé dodání
Pohoda
- Velice rychlé odeslání
Jsem naprosto spokojená, balíček odeslán a doručen během 2 dnů
- Vše přišlo v pořádku a hlavně rychlé dodání jsem spokojená
Nic
- Velmi dobrá zkušenost.
Fungije
- Rychlé, krásně zabalené. Potěšil mne dárek. Vonný olejíček na nehty.
Reakce obchodu ENII-NAILS
Milá zákaznice :-)), děkujeme za hezkou recenzi, velmi si jí vážíme. Přejeme Vám, ať máte krásné nehty s našimi produkty. Nabízíme poradenství a servis. Krásný den přeje tým ENII NAILS :-))
Již několik let používám a jsem velice spokojená
- Velký výběr
- Milá obsluha
- Dárek ke každému nákupu
Reakce obchodu ENII-NAILS
- Skvělé zacházení se svými zákazníky
- Ke každé objednávce jsem dostala nějaký dáreček a vždy mi to udělá hezčí den
Super
Reakce obchodu ENII-NAILS
Rychlé dodání zboží, ochotná konzultace po telefonu, pěkné barvy laků.
Reakce obchodu ENII-NAILS
Super rychle dodáni a super produkty
Reakce obchodu ENII-NAILS
VÝBORNÁ KOMUNIKACE, RYCHLÉ VYŘÍZENÍ.
- Rychlé a bez potizi
Reakce obchodu ENII-NAILS
Zboží jsem si vyzvedla na prodejně, paní prodavačka byla velice milá a příjemná, děkuji.
- Vše ok, rychlé dodání
Reakce obchodu ENII-NAILS
- Obchod rychle reaguje a objednané zboží zasílá obratem. Spokojenost.
- Rychlost, dáreček