- Kvalitní produkty, rychlé a spolehlivé jednání
Reakce obchodu ENII-NAILS
Milá zákaznice :-)), děkujeme za hezkou recenzi, velmi si jí vážíme. Přejeme Vám, ať máte krásné nehty s našimi produkty. Nabízíme poradenství a servis. Krásný den přeje tým ENII NAILS :-))
- Dobrá a rychlá komunikace, výhodné ceny.
rychlost a kvalita doručení
- Rychlé doručení
- Skvělá komunikace
- Kvalitní zboží
Rychlost dodání, kvalita
- osobní odběr
- velmi příjemná paní na prodejně
Reakce obchodu ENII-NAILS
Vcera jsem byla v kamennem obchodu v Praze vratit veci z eshopu, jednalo se o nektere laky, ktere jsem uz mela 2x. Pani prodavacka nebyla moc prijemna, ze to musi resit ona( hovorila neco, ze musi naskladnit a kolik je to prace a proc jsem to neposlala postou). Domnivam se, ze v dnesni dobe si tyto prupovidky mela nechat pro sebe a ne mi to rikat….. asi ji nejde o zakazniky …..je pouze preci ken prodavacka…..ale mne se to rozhodne nelibilo, v dnesni dobe si muzu vybrat okamzite jiny internetovy obchod a duvod???? Chovani vasi prodavacky!!!
Reakce obchodu ENII-NAILS
Milá naše zákaznice :), vážíme si Vaší, byť negativní recenze, která je velmi důležitá, abychom vylepšily profesionalitu a úroveň prodeje naší prodejní asistentky. Tímto se Vám omlouváme za nepříjemný pocit při nákupu a vyřízení reklamace.
Věříme, že při příští návštěvě již bude Vaše cítění v naší prodejně na lepší úrovni. :-)) Krásný víkend přeje tým ENII NAILS. :-)) -
- Okamžitá reakce
- Velmi proklientský přístup v případě reklamace
Reakce obchodu ENII-NAILS
obchod mi byl doporučen kolegyní a jsem spokojená
- Jsem velmi spokojená
Reakce obchodu ENII-NAILS
Objednávka dorazila rychle,a vše bylo v pořádku i spokojenost s komunikací a profilem na fb
- vše v pořádku
Reakce obchodu ENII-NAILS
Byla jsem velmi spokojena, dekuji!
- Rychle dodání
- Kvalitní výrobek
Ochota při změně platby.
- Spolehlivost, rychlost
Reakce obchodu ENII-NAILS
- Odstiny permanentich laku vubec neodpovidaji barve laku v realu. Chtelo by na tom lepe zapracovat…
Reakce obchodu ENII-NAILS
Milá zákaznice, děkujeme za Vaši reakci, budeme se snažit upravit odstíny laků tak, aby odpovídaly realitě. Je to složité, každý monitor a přenašeč zobrazuje odstíny odchylně. Krásný den a celé velikonoce Vám přeje tým ENII NAILS. :-))
- Velmi ochotný personál, který pomůže s vhodným výběrem a radou
Reakce obchodu ENII-NAILS
Rychlé vyřízení objednávky a doručení, objednávka kompletní a vše krásně zabaleno. Navíc jsem k první (a větší objednávce) dostala dáreček – 2 laky, za které moc děkuji – velmi mě toto gesto potěšilo.
Reakce obchodu ENII-NAILS
Milá zákaznice, děkujeme za Vaši hezkou recenzi, velmi si jí vážíme a děkujeme! :-)) Jsme tady pro Vás. Váš tým ENII NAILS.
- Velmi rychlé doručení
Reakce obchodu ENII-NAILS
Milá zákaznice, děkujeme za Vaši hezkou recenzi, velmi si jí vážíme a děkujeme! :-)) Váš tým ENII NAILS