• nabídka platby zmatená, nerealizovatelná

Dobrý den.
    Vzhledem k tomu kolik lidí tyto platby používá, si myslíme, že je vše vpořádku. Samozřejmě se může najít někdo kdo něco nepochopí, pak se stačí na nás obrátit pro pomoc.
    Bohumil Veselý EMERX team

Objednaný ovladač nebyl zcela přizpůsoben mým požadavkům. Na můj požadavek doplnit ovladač příslušným softwarem dodavatel nereaguje

Reakce obchodu emerx.cz

Zákazníkovi jsme po vánocích poslali všechno co po nás chtěl.
    A to i přesto, že my jsme žádnou chybu s objednávkou neudělali.
    On měl asi představu, že se mu budeme věnovat v době kdy se věnujeme svým rodinám a přátelům.

• Zboží není originální
    • Nefunguje jak má

Zakoupený ovladač funguje jenom z blízka a jenom v pevném úhlu. každý univerzální ovladač funguje líp než tady ten. Jako funguje ok ale příště fakt příšerná Čína

• Velký výběr

Dálkový ovladač Samsung BN59-01039A přes portál zbozi.cz i heureka.cz označen jako "skladem", ale po zaplacení přišlo potvrzení objednávky s délkou dodání 10 dní.

Reakce obchodu emerx.cz

Dobrý den. Ano i to se samozřejmě může stát. Porovnávače v žádném případě nejsou on-line. Takže reaguji na změnu stavu až za delší dobu.
    My se snažíme mít vše skladem ale při 7000 ovládačích občas něco uteče. Zákazník dostane po objednání informací o aktuální dostupnosti a může objednávku zrušit.

• dlouha dodací doba

• Rychlost a spolehlivost

Obchod nemůže za nekvalitní zboží, na první pohled se to nepozná. Ale asi by si měli lépe zjistit, z jakého materiálu výrobce vrtáky dělá.

• Zavádějící info o produktu, nepřehledné info v katalogu...

Reakce obchodu emerx.cz

Těžko říct jestli tato recenze patří nám. Katalog žádný nemáme a informace ohledně ovladače, který si zákazník objednal jsou v e-shopu podle nás velmi dobré. Včetně fotek i slovního vysvětlení. Nelze si ho splést s jiným.
    Bohumil Veselý EMERX team

Dlouhá čekací doba na odeslání 5-6 dnů. Zboží jsem nakonec objednal jinde a bylo mi odesláno hned v den nákupu.

Dobrý den.
    Dostupnost zboží je u zboží, napsaná. Stěžovat si tedy po objednání na dlouhou dobu dodání je přinejmenším nesmysl.
    Zákazník ví dopředu jak dlouho asi bude čekat.

• Rychlost vyřízení objednávky
    • Zboží (dálkový ovladač Predator Emerx Kaon KCF-SA700PCO náhradní) je hrozné na ovládání, odezva je buď přehnaná nebo žádná, minimální nebo přeskakuje. Je potřeba použít velkou sílu, aby vůbec reagoval, někdy přeskočí i několik kanálů najednou.

Nechci snižovat hodnocení obchodu, ale tohle zboží bych podruhé rozhodně nekoupil!

Reakce obchodu emerx.cz

Dobrý den. Pokud je ovladač vadný, je na něj záruka. Zákazník nevyužil záruku ani možnost vrácení zboží. Pokud by zboží reklamoval, problém bychom vyřešili. Ovladač má doma již 3 měsíce.
    Přesto nedoporučuje náš obchod i když jeho objednávka byla vyřízena během 24 hodin.
    EMERX team

Ovládač není plněhodnotný s originálem. Rozmístění a velikost některých často používaných tlačítek je nevyhovující komfortnímu užívaní. Je to hold univerzál . Již bych si takový nekoupil.

Reakce obchodu emerx.cz

Ovladač který si zákazník objednal má všechny funkce jako původní. Je to náhradní ovladač není tedy vzhledově stejný. ( chápeme, že starší lidé se v něm ze začátku nevyznají) Originál se již koupit nedá. Zákazník by tedy musel vyměnit celý přístroje.
    Jen je záhadou, proč zákazník nedoporučuje náš obchod. Zboží jsme odeslali ve stejný den kdy objednávku učinil a měl ho doma druhý den.
    Naši práci jsme tedy odvedli na výbornou.
    EMERX team

Dle webových stránek měli zboží na skladě, ale ve skutečnosti ne. Objednávku jsme po týdnu zrušila.

• Objednaný ovladač, byl doručen v pořádku. Objednané baterie nebyly doručeny, po tel. rozhovoru prý dopošlou a nic :).

Reakce obchodu emerx.cz

také vám přejeme pěkné vánoce. Tuto objednávku jsme vůbec nevyřizovali, protože si zákazník vybral platbu předem ale nikdy ji nezaplatil.
    EMERX team

Prosím o zaslání Českého návodu k ovladači PREDATOR. Nikde jsem ho zatím nenašel, a ty 2 lístky které jsou přiložené k ovladači, nedovedu použít. Děkuji případně i za informaci kde si Český návod k použití mohu stáhnout. Chtěl jsem a potřebuji ovladač pro TV SENCOR SLT 2218 DVBT,
    s PC nejsem velký kamarád.
    Děkuji, Standa 75 roků.

Dobrý den
    Návod byl k ovladači přiložen. V něm je vše napsáno a vysvětleno. Pokud zákazník v 75 letech návodu nerozumí, jistě to není naše chyba.
    Kdyby se nám ozval, určitě bychom mu poradili. My jsme svoji práci odvedly bezchybně. 26.11. objednáno a 26.11 odesláno. 27.11 doručeno.
    EMERX team

Ovladač přišel záhy. Bohužel je nefunkční - nelze nainstalovat. Uvítala bych podrobnější návod. Strnadová

• Ovladač k TV Sencor mi pro HiFi věž Sony nebyl naprogramován pod tlačítkem AUX,ale pod SAT a orig.ovladač k TV Tomson má obráceně ovládání zvuku:-¨tlačítko,,-"zvuk přidává a,,+"ubýrá,ale už jsme si zvykli.

Reakce obchodu emerx.cz

Je neskutečné jací dokážou být někteří lide. Zákazník na nás měl spoustu dotazů abychom mu vyhledali ovladače. Strávili jsme spoustu času abychom mu vyšli ve všem vstříc a potom toto?
    Hrůza. Je zcela jedno pod jakou předvolbou ovladače predátor je nahraný jaký přístroj, na funkci to nemá vliv. Ovladač Thomson byl originál , my jsme ho nevyrobili, nemůžeme tedy za to, že byl špatně vyroben. Se zákazníkem jsme o tom mluvili a rozhodl se že si ho nechá. Za tuto recenzi by se měl zákazník stydět, nu což.

lžou

Dobrý den.
    Když nám dáte 10%, měl by jste napsat proč. Pokud máte s objednávkou nějaký problém a nikomu, dokonce ani nám to neřeknete, nemůžeme vás problem vyřešit.
    Bohumil Veselý EMERX team

Objednávka vyřízena velice rychle, ovšem ovladač s televizí nekomunikuje

Reakce obchodu emerx.cz

Pokud ovladač nefunguje, nemusí to být naše chyba. Existují celkem 3 typy ovladačů pro tento model .
    Zákaznice nám také nijak nedala vědět, že má s ovladačem problém, situaci jsme tedy nemohli řešit.
    Nejjednodušší je však hanit prodejce, než přiznat chybu nebo situaci normálně řešit.
    EMERX team

Nevěřit, že i když to jinak vypadá - je to totéž....

Reakce obchodu emerx.cz

Dobry den. Bohužel nevíme o co přesně zákazníkovi jde. Náhradní ovladač si sám vybral i když si mohl koupit originál. Měsíc ho používá a u nás si nikdy na nic nestěžoval. Svého práva na vrácení zboží či reklamaci také nevyužil. Obávám se že problém nebude na naší straně.
    Bohumil Veselý EMERX team

potvrzení objednávky mi přišlo 16.7.2019. O odeslání mě měli informovat do 10 dnů. Zatím nemám ani zboží, ani žádné info o odeslání.

za 11 dní nic nedorazilo!!!

Dobrý den.
    V tomto případě má zákazník bohužel pravdu. Jeho objednávku jsme nevyřídili, protože se nám někde zatoulala. Omlouváme se.