- Mohl jsem zakoupit zboží.
Výhoda , sehnal jsem ten samý ovladač .
Obchod celkem standardní, ale ovladač nefunguje...
Reakce obchodu emerx.cz
Zákazník nakonec zjistil, že chyba byla u něho, recenzi zde ale ponechal. Co k tomu napsat. Smutné.
EMERX team -
- Nemožnost zjistit zda jde o vybraný výrobek.Až po otevření a kontrole podle objednávky jsem zjistil že byl zaslán jiný typ ovladače.
Nespokojenost,byl zaslán jiný typ ovladače.Byl objednán Finlux RC 5112,nebo 510,byl zaslán Alien LXRC 5118,bez českého návodu,jen s nějakou tabulkou funkcí snad v Italštině.Je sice funkční,ale bez návodu a českém popisu funkce tlačítek.
Reakce obchodu emerx.cz
Zákazníkovi jsme poslali přesně ten ovladač který máme vyobrazený na e-shopu. Návod k němu není potřeba, ovladač je stejný jako originál. Stačí vložit baterie a funguje. Pokud zákazník potřebuje vědět na co jsou které tlačítka, dočte se to v návodu k televizoru. Samostatné návody k ovladačů neexistují. Ovladač je jen náhradní díl.
EMERX team -
- Vážení já nechtél ovladač JVC RM-C3337,ale RM-C3331.
- Nebyla změna.
Vaše dálkové ovládání se jednoduše zapíná a vypíná a nemá žádný jiný účinek.
Reakce obchodu emerx.cz
Abychom mohli zákazníkovi poradit, případně pomoci, je potřeba aby nám o svém problémů dal vědět. Když se s námi nespojí, nevíme, že řeší nějaký problém se zbožím.
EMERX team -
Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.
Po týdnu nebylo zboží ještě ani odesláno:-(
Reakce obchodu emerx.cz
Jak jsme již zákazníkovi vysvětlili, pokud je u zboží napsáno " Dodání do cca 10 dnů", zákazník tedy musí počítat s touto dobou dodání. O termínu odeslání jsme ho také informovali v den objednání emailem.
My jsme tedy zákazníkovi poskytli potřebné informace. Je smutné, že přesto nám napíše takovouto recenzi. :-(
- Bohatý výběr ovladačů
- Inzerují ovladač stejného vzhledu, což není pravda.
Dobrý den
Ovladač, který si zákazník zakoupil, je stejný jako originál. Zákazník vidí co nakupuje, obrázek je součástí nabídky. Muže se stát, že měl ke svému modelu TV jiný ovladač, v tom případě nám stačí napsat nebo zavolat před zakoupením a dohodnout se na tom jaký ovladač chce.
EMERX team -
- Nedodali jste český popis funkcí jednotlivých tlačítek. jsem vrcholně nespokojený.
- Ovladač nefunguje. Některá tlačítka nereagují a nebo reaguj špatně.
- KO
Reakce obchodu emerx.cz
Škoda, že se s námi zákazník nespojil. Určitě bychom jeho problém vyřešili.
EMERX team -
- Objednáno před deseti dny a doposud nic nedorazilo . Údajně odesláno přes poštu a doposud nic nedorazilo . Pokoušel jsem volat a nebylo nic vyřešeno .
Nejdřiv by mi zboži muselo byt doručeno abych mohl hodnotit
poslali jste to do Kladna místo do Zlonic po urgenci slíbili odeslat do Zlonic a od té doby ticho po pěšině.
- ovládací panel nefunguje správně, když stisknete tlačítko ovládání hlasitosti, televizor se vypne
informoval jsem obchod , že jsem s produktem nespokojen ( reklamace) , zatím bez odezvy
Reakce obchodu emerx.cz
Pokud jste informoval obchod o tom, že budete zboží vracet (protože jste si ho špatně objednal), obchod čeká až zboží vrátíte. Na to máte 14 dnů. Nic jiného nemůže obchod dělat.
Nemám co hodnotit, stále nic nedorazilo.
zboží dorazilo v pořádku,jen ovladač s vidorecorderem nefungoval(nekomunikoval)Zboží jsem odeslal obratem zpět,tato sranda mě stála 2x 77,-Kč za poštovné
Reakce obchodu emerx.cz
Pokud si zákazník nerozumí s náhradním ovladačem, protože je jiný než jeho původní, dá se to pochopit. Naše chyba to ale není.
Vždy má možnost ovladač vrátit.
Co se týče těch 2x 77,- Kč to se pochopit nedá. A není to pravda. Zákazník nám vrátil ovladač, za který zaplatil včetně poštovného a baterii 408 Kč. My jsme mu vrátili na účet 408 Kč. Takže stejnou částku. Pokud by dodržel obchodní podmínky a zaslal nám také potvrzení o zaplacení poštovného k nám, vrátili bychom mu i toto poštovné. Žádné potvrzení jsme však nedostali.
Zajímavé také je, že zákazník napsal tuto recenzi dříve, než nám ovladač poslal. Takže ani nevěděl kolik peněz mu vrátíme. -
- Rychlé dodání, konunikace.
- Jedná se o jednoduchý ovladač pro seniory ke konkrétnímu typu a modelu televizoru. Ten má kromě číslic jen pár dalších tlačítek. Tím spíše bych předpokládal, že jejich funkce bude odpovídat popisu. Ale ono tomu tak není.
- Zmačnu tlačítko "přeškrtnutý reproduktor" a místo vypnutí zvuku se objeví na obrazovce seznam vstupů a zvuk jede stále stejně. Zmačknu tlačítko "-/--" a místo dvojciferné volby na obrazovce naskočí info o programu. Zmačknu tlačítko "TXT" a místo teletextu se neděje nic. V Emerx jsem nakupoval celkem 5x a z toho 3x byl s ovladačem nějaký problém. To se mi zdá dost. Proto obchod Emerx nedoporučuji.
Celkově bych řekl, že tento obchod je poněkud nejistý. Nikdy dopředu nevíte, jak to dopadne.
Reakce obchodu emerx.cz
Co se týče ovladače tak tlačítko s přeškrtnutým reproduktorem má i druhý popis a to AV. Což jsou právě ty vstupy o kterých zákazník píše. Kdybychom mu tam nahráli MUTE místo AV, tak by si nejspíš stěžoval, že se nedostane na vstupy TV. Tlačítka TXT a -/-- jsou takto popsány výrobcem a my s tím nic neuděláme. Ani jednu z těchto funkcí není potřeba nahrávat, protože ovladač nemá tlačítka pro ovládání teletextu.( teletext by šel jen zapnout a vypnout) A funkci -/-- , tak tu jeho originální ovladač vůbec nemá, nemůžeme ji tam tedy nahrát.
Pán u nás neobjednával zboží 5x ale 3x a ani v jednom případě nás neinformoval o nějakém problému. ( nenašli jsme žádný jeho email)
Jak se říká, kdo chce psa bít vždycky najde si hůl. Naštěstí je většina zákazníků slušných a hodnotí nás pravdivě.
- doruceno neco jineho