Některé ze zboží přišlo v porušeném obalu, což je u dárku problém.
    Místo ocelového měřícího pásma přišlo plastové. Vysvětlení žádné.
    Obchod nedoporučuji.

Reakce obchodu ELVIN PRODEJ s.r.o.

mrzí nás to, ale stačilo kontaktovat naše operátory eshopu, kteří by s vámi celou situaci vyřešili co nejrychleji a k vaší spokojenosti. Takto jsme vás mohli kontaktovat až po více jak 10 dnech dle vaší recenze.
    K poškození obalu patrně došlo vlivem přepravy. U měřícího pásma jsme zjistili, že dodavatel změnil dodatečně popis i fotografii výrobku a o této skutečnosti nás neinformoval. Za neaktuální informaci k produktu na našem eshopu se vám omlouváme.

Byla vám nabídnuta jak výměna zboží, tak i zpětný svoz na naše náklady.

tým e-shopu ELVIN.CZ

Zasílat dotazníky o spokojenosti, když zboží ani po 10-ti dnech ještě nedorazilo, to považuji za vrchol stupidity.

• Pozitivně hodnotím, že obchod hned od začátku komunikoval a situaci řešil.

Objednané zboží nebylo skladem v požadovaném množství, nicméně objednávka včetně platby proběhla. Předpokládám, že na vině je špatná provázanost skladu s objednávkovým systémem.

• zboží nedodáno

Reakce obchodu ELVIN PRODEJ s.r.o.

objednávka je již na cestě k vám a v balení najdete i malý dárek navíc :) Dodavatel nám jednu z vašich položek nebyl schopen doručit dle slíbeného termínu. Omlouváme se za prodloužení termínu dodání.

tým e-shopu ELVIN.CZ

• Zboží nabízené není skladem.

Reakce obchodu ELVIN PRODEJ s.r.o.

zboží máme skladem, ale ne v takovém množství, které jste si objednal. V případě zájmu o větší počet kusů zboží doporučujeme si předem ověřit aktuální skladovou zásobu.
    Děkujeme za pochopení.

tým e-shopu ELVIN.CZ

Zboží ještě stále nedorazilo, po již čtrnácti dnech. Ačkoli původně ho měli mít skladem.

Reakce obchodu ELVIN PRODEJ s.r.o.

vaše recenze nás mrzí. Objednal jste si zboží, které v době objednávky nebylo skladem a po dohodě s operátorem jste souhlasil s prodlouženým termínem dodání. Během této doby jste po týdnu objednávku z vaší strany stornoval.

tým e-shopu ELVIN.CZ

• Při vrácení zboží velké a nesmyslné výmluvy, proč nelze zboží přijmout zpět a vrátit celou částku peněz kupujícímu.
    • Při vrácení zboží velké a nesmyslné výmluvy proč nelze zboží přijmout zpět a vrátit celou částku peněz kupujícímu.

Už od nich nikdy nic nekoupím.

Reakce obchodu ELVIN PRODEJ s.r.o.

odstoupit od kupní smlouvy můžete i s použitou sekačkou. Vrácené zboží zkontrolujeme a v případě opotřebení či poškození máme právo po vás požadovat náhradu škody za snížení hodnoty zboží.
    tým e-shopu ELVIN.CZ

Zboží na obrázku ani číslo neodpovídá to co jsem objednal

Reakce obchodu ELVIN PRODEJ s.r.o.

kontaktujte prosím naše operátory eshopu, kteří s vámi zkontrolují objednávku a případně pomohou s vrácením nebo s výměnou zboží. Nám se nedaří se s vámi spojit telefonicky ani emailem.

tým e-shopu ELVIN.CZ

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• rychlý,ales pozdejším porovnaní dražší než jiny

pro jistotu si cenu vždy porovnejte

• baterie, které byly součástí balení byly zcela zkorodované a vybité, koupil jsem starý ležák

Reakce obchodu ELVIN PRODEJ s.r.o.

mrzí nás to, ale bohužel nejsme schopni kontrolovat obsah veškerého zboží na expedici, zejména v originálních baleních od výrobce.
    Spojili jsme se s vámi a nabídli jsme vám možnost vrácení zboží nebo kompenzaci formou dodání nových baterií 1,5V (LR44) nebo dodatečnou slevu.

KATASTROFA

Reakce obchodu ELVIN PRODEJ s.r.o.

mrzí nás to a ještě jednou se omlouváme za delší dodací termín objednaného zboží.

tým e-shopu ELVIN.CZ

• objednané a inzerované zboží není převážně skladem,takže dodávky jsou v nedohlednu

Reakce obchodu ELVIN PRODEJ s.r.o.

na vámi uvedeném telefonním čísle se vám opakovaně nemůžeme dovolat a v potvrzení objednávky jsme vás informovali, že jedna z objednaných položek bude u dodavatele dostupná až v novém roce. Dosud jsme od vás neobdrželi žádnou odpověď a proto nás tato recenze mrzí. Pokud vám nevyhovuje avizovaný termín dodání, mohl jste objednávku stornovat nebo si nechat poslat pouze připravené zboží k expedici.

tým e-shopu ELVIN.CZ

• Oproti jiným obchodům mají levnější nářadí Makita.
    • Špatně zabalené věci v balíku. Objednával jsem si Aku příklepovou vrtačku a byla úplně na dně balíku, že se mohla poškodit. A až potom na vrtačce byl vystlaný papír a další objednané věci.

• cena zboži
    • dodací lhůta

Reakce obchodu ELVIN PRODEJ s.r.o.

ověřovali jsme vaši objednávku a omlouváme se. Prodlení vzniklo na straně přepravce. Zásilka se doručuje na místo určení.

tým e-shopu ELVIN.CZ

Dlouhá čekací doba od objednávky. Minimální komunikace obchodu o stavu objednávky.

Reakce obchodu ELVIN PRODEJ s.r.o.

omlouváme se, u vaší objednávky vznikla technická chyba, kterou jsme obratem opravili. Vaše zásilka je již nachystána na expedici k předání zvolenému přepravci.

tým e-shopu ELVIN.CZ

katastrofa.........u tím, že mi přišel tento dotaz na spokojenost už podruhé......nejste sami.....klasický soudobý obchodní paskvil.......rozsekané informace.....internet.....prodavači....dodavatelé......hnus.......ještě že jsou firmy na úrovni......elvin nikdy více

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• sami volali a informovali mě
    • peníze za zrušenou objednávku v pořádku dorazily
    • nefunguje jim synchronizace skladů s HEUREKOU - kupovat přes Heureku nemá smysl
    • nebyli schopní zboží doobjednat

Zboží jsem chtěla koupit rovnou přes Heureku, protože jsem měla od své banky dostat cashback při využití takového nákupu. Na Heurece bylo skladem, za dobrou cenu, z e-shopu mi pak ale následně volali, že Heureka má zpožděné informace a skladem již nemají - což je tedy spíš chyba Heureky.
    Ale čekala bych, že se zasnaží a nabídnou doobjednání a zajištění zboží - slečna nabídla po telefonu akorát zrušení objednávky (spíš tedy oznámila), s tím že jestli nechci jiný produkt, tak tenhle nemají - tečka. Za mě nedostatečné.

Reakce obchodu ELVIN PRODEJ s.r.o.

skladové dostupnosti na Heuréce jsou pouze orientační, protože k jejich aktualizaci dochází jen několikrát denně.
    Snažili jsme se vám vyjít vstříc, bohužel zvláště v současné době, se některé zboží, včetně vámi vybraného, rychle vyprodává a již nelze doobjednat.
    Pro příště doporučujeme nakoupit přímo na našem eshopu, kde máme nejen aktuální stav skladu, ale díky nákupu získáte navíc i věrnostní slevové body.