PŔEDRAŹENE
Obchod poptávku přijal, byla zaplacena a zatím nic.
Vážený zákazníku,
velice se omlouváme za zpoždění, zásilka je již na cestě k Vám a co nejdříve Vám bude doručena.
Děkujeme Vám za pochopení -
Máte tam chaos nic mi zatím nedorazilo.
Vážený zákazníku,
zásilka byla odeslána v deklarovaném termínu a bude Vám co nejdříve doručena. Průběh sledování balíčku můžete sledovat u přepravce podle čísla zásilky, které Vám bylo zasláno emailem. V případě jakýchkoliv problémů nás neváhejte kontaktovat, neprodleně se Vám budeme věnovat.
Přejeme Vám krásný den,
Tým ELNY.cz -
- božé nedorazilo ani po týdnu, slibovali 3-5 dnů
Mílý zákazníku,
zboží z Vaší objednávky Vám bylo odesláno se zpožděním 1 den za což se Vám velice omlouváme, nyní je balíček na cestě k Vám a můžete se těšit na jeho brzké doručení. Děkujeme Vám za trpělivost a pochopení.
Přejeme Vám krásný víkend
Tým ELNY.cz -
- Nebol mi doručený tovar ako bol popis na stránke predajcu
- Eštenemam tovar a už chcete hodnotenie.
Vážený zákazníku,
reaguji na Vaše záporné hodnocení v dotazníku Heuréky. Kontrolovala jsem Vaši objednávku a ta je stornována z důvodu neprovedení platby přes GoPay. Proto Vám zboží nepřišlo. Zkontrolujte prosím Váš účet, zda Vám platba odešla. Pokud by platba odešla, pošlete mi potvrzení z banky. Budu to řešit s GoPay, tam totiž vidím, že nebylo uhrazeno. Objednávka Vám v tom případě bude ihned odeslána. Pokud platba neodešla, tak bohužel objednávku již nelze editovat. Je třeba si vystavit novou objednávku.
V každém případě by bylo fér vymazat toto záporné hodnocení, když pochybení není na naší straně. Děkujeme.
S pozdravem a přáním pěkného dne internetový elektro obchod Elny.cz -
- ObjednavkeObchod nekomunikuje a neinformuje o
Vážená zákaznice,
Vaše objednávka byla na Vaši žádost stornována. Na Vaše emaily bylo odpovězeno obratem.
internetový elektro obchod Elny.cz -
Po čtrnácti dnech a urgenci pouze zpráva, že zboží je v externím skladu.
Zatím žádné zboží nemáme. -
Tovar mi do dnes nebol doručený
Nevedel som sa dovolať a preveriť tovar objednal som a napasuje
- Komunikácia v poriadku, tovar rýchlo odoslaný .
- Doprava nekomunikuje , doteraz neviem termín
Najhorší eschop s akým som sa doteraz stretol. Objednávka č. 8810039258 bola u vás prijatá 15.12.2023, hneď zaplatená online kartou cez GoPay.
Stále nemám ani tovar ani peniaze. -
Slaba komunikacia a do dnes mi nebolo nic dodane!
Bez komentáře.
Neprijíma platbu na dobierku .
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Zbozi předražené. Sehnal jsem u druhe firmy o hodne levnější.
Reakce obchodu Elny.cz
Zboží za podezřele nízkou cenu, pochybné kvality a původu u nás nehledejte! Jestli je u vás nízká cena na prvním místě před kvalitou, tak to je jen vaše volba, kterou s vámi nesdílí našich 98% procent spokojených zákazníků, kteří jsou důkazem toho, že prodáváme za rozumné ceny kvalitní výrobky, s kterými jsou naši zákazníci spokojeni stejně jako s našimi službami.
Mohl jste si nabídku eshopů porovnat ještě před nákupem a vybrat si takový, který vám vyhovuje. Nebo jste si u nás zboží objednal jen proto, aby jste nám pak mohl dát negativní recenzi? Tomu opravdu nerozumím, to přeci nedává žádný smysl!
internetový elektro obchod Elny.cz -
- nebylo možno vyzvednout zásilku ani po 10 pokusech Sazkou nevydán!!!
- SAZKA as
Vážený zákazníku,
omlouváme se za komplikace, ale my jsme udělali vše, co bylo v našich silách. Balíček byl odeslán 28.12.2022, dne 29.12.2022 byl uložený v balíkovně SAZKA, kterou Jste si sám vybral. Bohužel už nemůžeme za to, jak se zachová balíkovna. Vidím, že balíček byl uložený do 3.1.2023 a pak byl vrácen. Je celkem nefér nám psát špatné hodnocení, když toto nemůžeme ovlivnit.
internetový elektro obchod Elny.cz -
objednala jsem si polici do dveří do chladničky, na obrázku je vidět vysoká police na lahve, cena 761 kč a ve skutečnosti přišla nízká police na dveře, která má cenu 279 kč.
Vážená zákaznice,
jak je patrné z potvrzení objednávky, které Vám přislo emailem, tak jste si objednala ne spodní polici na láhve ale horní polici dveří za 639kč ( s dopravným a balným 761kč ), kterou jsme Vám správně dle objednávky dodali. Opravdu nerozumím tomu, co Vás vede k tomu, uvádět nepravdu a za svou vlastní chybu, bezdůvodně poškozovat jméno naší firmy!
internetový elektro obchod Elny.cz -
- Nemožnost osobního vyzvednutí.
Mojí nepozorností jsem objednal dobrý rozměr uhlíků, ale ve špatném pouzdru. Požádal jsem majitele, abych se mohl zastavit při cestě z práce na výměnu správných, protože jsem zjistil, že firma je jen tři kilometry od mého bydliště. Jenže jsem byl usazen neosobním strojovým sdělením, ať nevhodné zboží zašlu zpět některou službou a udělám novou objednávku. Takže další zbytečný čas a další dvoje zbytečné poštovné, což po sečtení převyšovalo cenu zboží.
Nic jsem nevrátil a objednal rovnou jinde, dokonce levněji, s takovým jednáním už nechci mít nic společného.Reakce obchodu Elny.cz
Vážení zákazníci,
jak uvádíme na našich stránkách, jsme pouze internetový obchod bez prodejny, proto není možný osobní odběr ani výměna zboží. S obchodními podmínkami je proto vhodné se seznámit ještě před nákupem. Zákazníka jsem o této skutečnosti slušně informoval, stejně jako slušně jednám s ostatními zákazníky. Nemusíte mít žádné obavy, pokud Vám zboží z jakýchkoliv důvodů nebude vyhovovat, tak jej můžete bez udání důvodů zaslat zpět a bude Vám obratem vrácena celá kupní cena včetně poštovného, tak jak stanoví zákon.
internetový elektro obchod Elny.cz