• Dovezený jiný produkt, než jsem objednal

Reakce obchodu Elny.cz

Vážený zákazníku,

omlouváme se Vám, pokud jsme Vám omylem zaslali nesprávné zboží. Pošlete ho zpět na výměnu do našeho obchodu, rádi Vám ho na naše náklady vyměníme. Náklady spojené s odesláním k nám Vám uhradíme převodním příkazem na Váš účet. Děkujeme za pochopení.

S pozdravem a přáním hezkého dne
    internetový elektro obchod Elny.cz

• Dorazilo úplně jiné zboží než jsem si objednal , za cca poloviční cenu co byla zaplacená při dobirce.Take v kontaktech není možnost telefonické komunikace. Při vracení mám obavy, že zaplatím poštovné a stejně mi to neuznaji protože posílám něco jiného než je na faktuře.

Komunikace 0!
    Informace o stavu objednávky 0!
    Dotaz na spokojenost s nákupem považuji za vtip. Ono když si normální člověk přečte, že na uvedené tel. číslo se stejně nedovoláte, tak si vlastně ani nic neobjedná.

Vážený zákazníku,

termostat se prozatím nenaskladnil, čekáme na jeho dodání.

S pozdravem a přáním hezkého dne
    internetový elektro obchod Elny.cz

Zboží vykazuje závady z 8ks koleček měla 3 závodu, firma AEG by jistě nebyla spokojena.

• žiadná výhoda
    • tovar nezasielaju na slovsko

nič som nezakúpil tovar nebol doručený ha ha čo to za internetový ophod na slovesko neposielajú len cz.

Nikdo nejsme dokonalí, objednal jsem topné těleso dle typu bojleru. Topné těleso sice přišlo, nicméně pro jiný typ kotle. Po úpravě, a tím jsem přišel o záruku, se nakonec topné těleso dalo použít.

• Byla oznámena jen neznámá dostupnost a na moji následnou žádost o stornování objednávky už nikdo nereagoval.

Za nekorektní jednání nedoporučuji

na vebu bylo teleso skladem a najednou není skladem a 10 dni uplinulo a nic se nedeje!

• Nereagují na dotazy, zboží dodané chybně přes zaslané kompletní štítek výrobku.

• Byl mi dodán nefunkční díl, bez možnosti reklamace z důvodu vlastni montáže než opravářem pračky

Zkontroluje si reklamačni podminky

OK

Obchod na svých stránkách tvrdí že těsnění dveří trouby je shodné s typem výrobkem který vlastním, tak jsem jej objednal. Těsnění přišlo za dva dny, což je fajn, problém nastal při instalaci těsnění. Ukázalo se že je rozměrově menší. Musel jsem si poradit i s tímto problémem. Myslím že to nebylo rozměrově správné těsnění. Celý život pracuji jako nástrojař a mechanik lab. přístrojů,takže asi nešikovný nebudu při instalaci tesnění

Vybrala jsem doručení balík na poštu (protože pošta u nás moc dobře nedoručuje). Nevím kdo rozhodl, že balík byl uložen na pro mne velmi vzdálené poště a přesto, že jsem dostala upozornění, nebylo možné tuto chybu změnit. Kdo udělal chybu nevím, ale ať si internetový obchod zvolí i jiné možnosti doručování. Filtr jsem potřebovala, takže jsem si dojela, ale proč platím doručení? To jsem mohla zajet rovnou koupit do obchodu.

PŘEDRAŽENÉ, objednán jeden kus, poslali dva, nedá se dovolat, NEDOPORUČUJI !!!

Dodávka doručena včas, v pořádku. Madlo k ledničce má stříbrný proužek uprostřed, už po týdnu je odřený. Ledničku používáme asi jako v každé
    bežné domácnosti se dvěma dospělými.

• Nemožnost telefonického kontaktu, domluvy, nekompletní objednávka, celkově žádná komunikace

Objednal jsem a zboží nikde. Vražda času.

šílené čekací doby

zřejmě tento obchod není funkční, v kontaktech není telefonní č. na mejly žádná reakve