- Krásné české výrobky, ceny přijatelné, komunikace rychlá a doručení proběhlo v pořádku.
- Doručování pouze poštou, není možno výběru.
- Povlečení mi přišlo druhý den po objednání
- super cena
- povlečení je krásné a kvalitní
Objednávka byla vyřízená velmi rychle, zboží je perfektně ušito. Prostě české výrobky jsou top.
- rychlé a spolehlivé, spokojenost se zbožím
- Žádná
Nespolehlivost
Reakce obchodu Kočárky ELfan
Dobrý den, samozřejmě nás mrzí že Vaši zásilku pošta ztratila, ovšem již včera mě informovali o nalezení a doručování zásilky příjemci. Pokud se tak nestalo, tak to opravdu není naší vinou a udělali jsme pro to vše. Vaši objednávku tedy dle vaší včerejší žádosti stornuji.
Zboží nedorazilo, žádná odpověď od vás.
Vše v naprostém pořádku, rychlé doručení i v předvánoční době.
- Ochotné jednání. Zboží přišlo v naprostém pořádku. Spokojenost.
- Příliš dlouhá čekací doba na zboží.
- Špatná komunikace
Okamžitě zaplacené zboží jsem doposud neobdržel!! Obchod nereaguje na dotaz ohledně doručení.
- Krásný fusak a deka za dobrou cenu.
- Vše v pořádku, děkuji.
- Krásný a kvalitní produkt
- Dlouhá doba dodání
- O dodání jsem se musela sama informovat (informace jsem neobdržela automaticky)
- solidní. rychlé
- Na zboží čekám víc než měsíc a půl, ikdyž na stránkách mají uvedenou výrobu do 10ti pracovních dnů. Obchod se mi ani jednou neozval o stavu objednávky, úhradě zboží, jen že objednávku přijali. 3x jsem si k nim volala a pokaždé mi bylo řečeno, že bude zboží do týdne. Objednávku chci zrušit, a vrátit peníze, ale zatím se mi nikdo neozval ani na email.. Obchod na základě těchto zkušeností nedoporučuji.
Reakce obchodu Kočárky ELfan
Dobrý den, velice mě mrzí, že Vám objednaný podsedák nemůžeme dodat, ale sám nemám žádnou možnost jak výrobu uspíšit. Potahy které vyrábíme u nás jsou dávno nachystané. Nedodané matrace bohužel váznou v zahraničí.
Zrušení objednávky jste odeslal o víkendu a v pondělí byla platba vrácena a objednávka vystornovaná, o tom jsme Vám také poslali email. -
- Přišel úplně jiný fusak, nejen že člověk na nej čekal dlouho a pak pošlou jiný než člověk objednal
Reakce obchodu Kočárky ELfan
Bohužel této recenzi moc nerozumím. Paní do formuláře napsala : V jakém stavu je vaše objednávka? - zboží osobně vyzvednuto
Ale v té době jsme žádný osobní odběr fusaku neměli.
Jak jste spokojeni s dobou, za kterou bylo zboží připraveno k vyzvednutí? hodnocení 1.0 z 5.
V sobotu ráno 9.4. přišla pouze jedna objednávka na fusak a u toho je uvedena doba výroby 5 pracovních dnů. Přesto se nám ho podařilo expedovat již za dva dny!
Jaké hlavní nevýhody má podle vás tento obchod?
Přišel úplně jiný fusak, nejen že člověk na nej čekal dlouho a pak pošlou jiný než člověk objednal .
Pokud přišel jiný fusak tak se moc omlouváme, vyrábělo a posílalo se jich během měsíce přes 500ks a je možné že jsme se u některého přehlédli, ale opět mi to nesedí s tím že na začátku bylo napsáno že se jedná o osobní odběr, odeslán byl tři dny v předstihu a na konci píše že jsme ho poslali.
Navíc nám nikdo fusak nevrátil ani nenapsal, nezavolal že by měl nějaký problém.
Samozřejmě není problém nepoužité zboží vyměnit, nebo vrátit. -
Skvělý servis, jsem velmi spokojena
- Naprostá spokojenost, rychlé dodání.
- dlouhá dodací lhůta
- Velice rychlé vyřízení a odeslání objednávky
Zboží nedorazilo v termínu.
Zatím tedy stále nemám.
Prodejce ani neměl snahu napsat, že to nedorazí, musel jsem napsat sama.
A na poslední e-mail ani už neodpověděli…Reakce obchodu Kočárky ELfan
Dobrý den, velice mě mrzí, že jsme Vám nemohli cop vyrobit. Bohužel u zakázkové výroby se někdy stane že je látka vadná. Na všechny emaily jsme Vám obratem odpovídali a poslední email je od nás s nabídkou velmi podobné látky, na který jste nereagovala.
Kužel Ondřej
Kočárky Elfan -
Dooručuji, velice rychlé dodání, ochota při jednání, vše super, mohu jen doporučit