- Nejlepší cena na trhu.
Vše v naprostém pořádku.
Dobrý den.
Děkujeme za Vaše hodnocení, věříme, že se na nás s nákupem obrátite i v budoucnu.
eletronika.cz -
Dobré ceny, příjemná komunikace, starost o zákazníka.
eletronika.cz -
- Výborná komunikace ihned po odeslání objednávky..
eletronika.cz -
- u více položek nejlepší cena
- slušná nabídka zboží
- velmi rychle reagují a komunikují
- komunikace i zakázka bez problémů
- u větší zakázky doprava zdarma
- obchod na Slovensku, takže nutná doprava
- vhodné pro větší objednávky, pro malé se nevyplatí - vzhledem k dopravě
U více položek nabízeli nejpříznivější cenu. Objednávku jsem upravoval, rychlé odpovědi, bezproblémová komunikace. U zboží udávají dobu dodání do 7 dní, fakticky bylo vyřízené rychleji, i s mým požadavky na úpravu objednávky. Relativní nevýhodou je, že obchod nemám v místě bydliště s možností osobního odběru. Pro menší objednávky se vzhledem k ceně dopravy pak nevyplatí. U větších objednávek je doprava zdarma.
- CENA OK
eletronika.cz -
Skvělý obchod s levnými cenami a přátelskými lidmi. Všechno, jak je popsáno, 100% doporučeno.
eletronika.cz -
- za dobrou cenu šikovný pomocník
eletronika.cz -
Plus - rychlá reakce na objednávku
Minus - žádnéReakce obchodu Eletronika.cz
eletronika.cz -
Fotografie, ani popis zboží v obchodě neobsahovaly důležité info o příslušenství dodávky. Na dotaz však obchod reagoval bezprostředně sdělením požadovaných info. Škoda, že v rámci nabízeného zboží nejsou relevantní informace zákazníkovi dostupné přímo na stránce prodejce. Domnívám se, že tento snad no odstranitelný nedostatek může některé zákazníky od nákupu u vás i odradit.
Dobrý den.
Děkujeme za vaše hodnocení i připomínky. Každý den se snažíme na své stránce přinést svým zákazníkům co nejvíce produktů, z toho důvodu zákazník nalezne na stránce i produkty, které popis nemají. Jak jste uvedli, v případě, že nás kontaktujete, rádi poskytneme informace telefonicky nebo emailem.
Váš obchod
- Rychlé vyřízení.
- Dobre a spokojeně
- Vše v pořádku Doporučuji
- Dodani v terminu
- Komunikace
Super komunikace i pristup k zakaznikum! Byl jsem velmi mile prekvapen :)
eletronika.cz