• Zboží uvedené jako skladem nebylo vůbec. Obchod objednávku zrušil.

Reakce obchodu Eletronika.cz

Dobrý den. Náš obchod nemá zboží skladem (kromě vybraných produktů ve výprodeji), ani tuto informaci neuvádíme na svých stránkách. Zboží je dostupné u dodavatele. V době vytvoření Vaší objednávky se vyprodal, o čem jsme Vás obratem informovali.
    eletronika.cz

Zboží z minulé dodávky dobré, neobvykle dlouhá expediční doba obchodu, ale úplná tragedie je doručovací služba. Minulý nákup mně byl doručen v avízovaný den asi tak v 16 hodin. Nynější zásilka byla avízovaná včera 1,11,2022, doručena nebyla s tím, že to řidič nestihl. Dnes 2,11, znovu avízovaná a asi nyní kdy to píšu v 18,05 opět nedoručeno. V 16,15 jsem volal řidiči, ten mně řekl, že toho má 2x tolik než obvykle a že ještě neobědval. Vidím, že je v tom systému něco špatně. Dva dny marně čekám na kurýra, měním pracovní nápln dne a výsledek 0. Zítra požádám dispečera, aby zásilku předali k doručení České poště.

Reakce obchodu Eletronika.cz

Dobrý den. Není možná změna na doručování Českou poštou, jelikož s nimi nemáme smlouvu. Za nepříjemnosti při doručování se omlouváme.

• Dobra cena
    • Delsi doba doruceni
    • Nedostatecny obal

Obchod prodaval zbozi, o ktere jsem mel zajem, za priznivou cenu. Den po objednavce volala pani a overovala detaili. Zbozi bylo totiz objednane na dobirku. Balik mi byl doruceny 2 tydny po objednavce. Nejak jsem pocital s pomalejsim dorucenim, kdyz jsem cetl ostatni recenze, takze to mi moc nevadilo. Bohuzel vnejsi obal byl fakt nedostacujici. Objednane zbozi odeslali zarulovane v celofanu a na tom nalepili pasku s upozornenim "krehke"... Na stesti kuryr s balikem prilis nemlatil a nic se nerozbylo. Ale urcite bych nedoporucil si tu objednat nejakou elektroniku.

Reakce obchodu Eletronika.cz

Vaše zásilka byla v krabici + v celofánu. Zaměstnanci ve skladu ví, jak zboží zabalit, aby se předešlo možným poškozením. Samozřejmě během přepravy se každá zásilka může poškodit.

• Cena
    • Zboží po deseti dnech nebylo ani odesláno
    • U vyrobku uvedeno na sklade do 7mi dnu 17 ks.

Po 10 dnech jsem psal dotaz jak je na tom ma objednavka. Odpoved prisla obratem ze objednavka bude expedovana v techto dnech. Je 12. den a nic neprislo, ani informace o stavu. Tak cekam dale.

Reakce obchodu Eletronika.cz

Vaše objednávka byla 10.10. zpracována a následně expedována na 9. den od jejího zpracování.

• skvělé ceny
    • výborná komunikace
    • u některých výrobků férové upozornění na delší dodací lhůtu, která ale není nijak extrémní a byla dodržena!
    • dražší doprava kurýrem 123 (Slovensko)
    • u kurýra jsem měl problém zaplatit kartou - naštěstí se povedlo, ale až asi na pošesté... Neměl jsem čas nikam běžet pro hotovost a kurýr by nepočkal (dobírka) - v Plzeňském kraji nemají sklad...

Vše OK

• dobré ceny
    • zboží v pořádku

rychlost

eletronika.cz

Cena byla dobrá ale objednáno před 13 dny a doteď nedodáno ani žádná zpráva od přepravní společnosti.
    Nejhorší scénář doručení měl být 10 dní (obchod uvádí 5-10dní).
    Obávám se, že už ani nic nedojde, ještě, že sem to vzala na dobírku a neplatila předem.. Mrzí mě jen ten ztracený čas, měla jsem to koupit jinde, bylo by to doma za 3 dny..

Reakce obchodu Eletronika.cz

za zpoždění zásilky se omlouváme, bylo způsobeno 2 státními svátky minulý týden.
    Děkujeme za pochopení.

• Cenově výrazně levnější než ostatní prodejci . Důkaz o tom, že to také jde !
    • Dobrá komunikace s obchodem.
    • Dodací doba trochu delší, ale za tu dobrou cenu zboží to však určitě stojí.

eletronika.cz

• Zítra to bude 14 dní od objednání a stále mi nepřišlo křeslo.

• Zboží je cenově výhodné
    • Od objednání k doručení trvá až 20 dní, u jiných dodavatelů trvá max. 3 dny!

Dobrý den.
    Děkujeme za Vaše hodnocení, věříme, že se na nás s nákupem obrátite i v budoucnu. Během letních dovolených byla dodací lhůta delší.
    eletronika.cz

• I když bylo mnou objednávané zboží vyprodáno, obchod mi nabídl, že bude sledovat naskladnění zboží u dodavatele a zboží mi dodá.
    • Výborná komunikace s obchodem.

eletronika.cz

Obchod dobře komunikuje, pani operátorka byla ochotná, snažila se zjistit podrobnosti o produktu. Osobně mne kontaktovavala při naskladnění. Nepatrné zdržení objednávky asi v období dovolených. Rychlá doprava, v pondělí předáno dopravci, v úterý dopoledne jsem přebral zásilku.

eletronika.cz

• přehlednost a dobré ceny
    • dobrá komunikace mailem

nevím o žádné

eletronika.cz

Delší dodací lhůta ale vše dorazilo v pořádku

eletronika.cz

Obchod fungoval dobře, ale dnes jsme chtěli vyzkoušet vařič, ale ulomil se
    jeden kolík v zástrče, při velmi šetrné manipulaci.

Reakce obchodu Eletronika.cz

v rámci odstoupení od smlouvy jsme se s Vámi dohodli na doručování nového kusu zboží, které Vám bude doručováno bez dobírky.

• Komunikace, rychlé dodání, kurýr 123
    • Žádnou nemám

• Okamžitá komunikace
    • Rychlost doručení
    • Zboží (elektronika) dobře zabalené

eletronika.cz

• zbozi ktere se neda jinde sehnat