- Machrovali s nízkými cenami ale to bylo vše ,zboží nedorazilo ani po 3 týdnech
- Nepoctivý prodejce, který lidi jenom zkouší
Po cca 10 letech jsem narazil na nějaké rádoby uskupení, které si hraje
na eshop ale nechce prodávat, asi komedianti -
- u mnou zvoleného produktu výrazně nižší cena než na jiných eshopech
- delší dodací doba - týden
- již po několikáté mi obchod zrušil objednávku a i přesto, že produkty opětovně nabízel
Reakce obchodu Eletronika.cz
záměrně u nás vytváříte objednávky na stejné produkty, které následně chcete vrátit, jelikož jsme s Vámi odmítli spolupráci a odmítli jsme prodávat za Vašich podmínek.
- telefonické potvrdenie objednávky
- milá a ochotná pani na infolinke
- niekedy majú dlhšie doručenie, ale vždy tovar prišiel v poriadku
Dobrý den.
Děkujeme za Vaše hodnocení, věříme, že se na nás s nákupem obrátite i v budoucnu.
eletronika.cz -
- I když je to zasílané ze Slovenska, dorazilo to rychle.
- Dobrá cena
- Dlouhá dodací lhůta (8 dní)
Dobrý deň,
Vaše objednávka byla zpracovaná 20.2., expedovaná 22.2.
- Ceny
- Komunikácia
- 2
- Delší dodací lhůta
eletronika.cz -
Nakupovala jsem poprvé, zatím spokojenost. :-)
Rychlost a profesionalita.
eletronika.cz -
- Nejlepší cena zakoupeného zboží.
- Dlouhá dodací lhůta.
vše supr
- rychlé dodání
Skvělé ceny a servis
spolehlivost
eletronika.cz -
Delší doba dodání, ale bezkonkurenční cena
- Dobrá komunikace
- U zboží bylo uvedeno, že naskladní 27 kusů, evidentně se to nestalo
- Dobrá cena, ale je k ničemu, pokud ve finále není zboží doručeno
- Dlouhá dodací doba, ale bylo na ní upozorněno
Cca po 27 dnech čekání byla objednávka stornována. Paní mě hned po uzavření objednávky informovala o delší dodací lhůtě. Ale, k čemu je dobrá komunikace ze strany obchodu, když se objednávky nedočkáte... Po avizované době, kdy mělo být zboží doručováno, jsem poslal dotaz, jak to vypadá. Odpověď byla, že došlo k poškození při přepravě a pokusí se nahradit. Další týden už přišel e-mail s omluvou, že bude objednávka stornována bez možnosti sehnání náhradního kusu. Ať je to jakkoliv nepůsobí důvěryhodně, že po téměř měsíci čekání dojde k poškození doručované zásilky, ale stát se asi může všechno... Další pokus už riskovat nebudu.
Reakce obchodu Eletronika.cz
Dobrý den, za vzniklé nepříjemnosti se omlouváme. Z důvodu, že zboží objednáváme od dodavatele (nemáme vlastní skladové prostory), během doručování směrem k nám, ale i následně směrem k zákazníkovi může dojít k poškození, příp. i ztrátě zásilky.
eletronika.cz -
- Na svou objednávku jsem čekala měsíc i přesto, ze mi slečna na infolince slíbila, ze to budou odesílat každý druhy den.
- Znovu už bych v tomto obchodě nenakoupila
Reakce obchodu Eletronika.cz
Vaše objednávka byla zpracována, expedována a doručena. O termínu dodání jste měli informaci. Zásilku jste převzali a následně odstoupili od smlouvy.
- drahá doprava
- můžete doufat že vám zboží dorazí za měsíc pokud ne, tak se asi ztratilo u metrixu
- uroveň obchodů
- raděj jsem koupil zboží jinde něž čekat na zázrak
- nemožnost platit kartou, na účet, gpay atd
- platba pouze na dobírku ve finále to byla ale výhoda když zboží nedorazilo
Reakce obchodu Eletronika.cz
byli jste informováni o delším doručování, s čím jste souhlasili. Vaše objednávka bude doručována během příštího týdne.
eletronika.cz