• Objednala jsem si kávu v plechovce. Zboží přišlo poškozené z důvodu špatného zabalení. Na moji připomínku nikdo nereagoval.

• Objednal jsem si varnou desku, v pondělí prodejce tvrdil, že zboží odeslal a ve čtvrtek po 2 telefonátech mi bylo oznámeno, že vlastně desku ještě vůbec nemají a neví kdy přijde.

Nedoporučuji

Zboží značeno jako skladem, po objednání a uhrazení platby, sděleno, že zboží není, v dohledné době nebude a objednávka je zrušena. Obchod má problém s aktualizací skladových zásob.

• Zboží, které má uvedeno v dostupnosti skladem, tak jej skladem nemají.

• Kupujete zajíce v pytli...
    • Barva digestoře uvedená jako nerez je ve skutečnosti z 90% černá, nerez je jen čelní úzký panel a nafocen na web je jen ten panel...reklamaci neuznají ptz.digestoř už byla nainstalovaná, k instalaci jsme ji jen předali,nerozbalovali, nenapadlo nás,že černá a nerez je totéž...

Problém...

• osobní odběr v Praze, dobré ceny
    • zboží označené "skladem", objednané o víkendu; V pondělí nejdříve napsali, že "nejspíš bude ve čtvrtek, ještě potvrdí", což je na zboží "skladem" docela dlouho. Když se neozývali, zavolal jsem a prý chyba inventury a bude cca za další týden až dva. Zatím čekám :(
    • Chyba se může stát, ale měli o ní například okamžitě informovat sami, a ne čekat, až zavolám!
    • nejdříve napsali, že bude cca

Reakce obchodu Elektronakup.cz

Vážený zákazníku. Velice se vám za způsobené komplikace omlouváme. V tomto období na našich skladech probíhají inventury. Bohužel občas zjistíme, že nějaké zboží není fyzicky přítomné. Tak to bylo i v tomto případě. Zboží bylo pro vás obratem objednáno. V současný moment je již pro vás připraveno k vyzvednutí o čemž jste byl i informován. V předešlé komunikaci vám náš operátor chtěl volat, ale vy jste ho předběhl. Nezlobte se na nás, v budoucnu se pokusíme těmto situací lépe předcházet a informovat lépe naše zákazníky. S omluvou Internetový obchod Elektronakup.cz

• Špatně vyřizují vrácení zboží, přesto že jsem zboží nepoužil, pouze jsem ho rozbalil a prohlédl (našel jsem na něm výrobní vady), poté jsem zboží zabalil a vrátil. Obchod mi naúčtoval 336,-Kč za sníženou jakost výrobku, za vadu kterou jsem nezpůsobil a na kterou jsem obchod sám upozornil. Od osobního převzetí zboží do vrácení uplynuly cca. 4 hodiny, je tedy jasné že zboží jsem nepoužíval.

Vice v tomto obchodě nebudu nakupovat. V případě že se rozhodnete zde nakupovat, rozhodně neplaťte předem a zboží při převzetí nejprve rozbalte a velmi pečlivě zkontrolujte.

Reakce obchodu Elektronakup.cz

Dobrý den, Vaše negativní zkušenost nás opravdu velice mrzí. Okamžitě celou věc necháme prošetřit. Vždy doporučujeme zboží při převzetí či ihned po něm zkontrolovat. S omluvou Internetový obchod Elektronakup.cz

• papírově všechno skladem, ve skutečnosti pravděpodobně žádný sklad nemají

K ničemu.

Dobrý den
    Vaše zkušenost a hodnocení nás opravdu mrzí, ale chápeme jej. Vámi vybraný ventilátor opravdu byl skladem a to i ve větším počtu kusů. Bohužel přes víkend, jak jsme vás informovali, se nám sešlo díky vedrům mnoho objednávek na tento model a tím byl ventilátor vyprodán. Jeho naskladnění, dovozce očekává, až někdy na přelomu roku. Mrzí nás, že jsme vaši objednávku nebyli schopni vykrýt. Do budoucna se pokusíme těmto situacím předejít.

Děkujeme za pochopení
    Elektronakup.cz

• Když jsem kontaktovala obchod 3 min po doručení a snažila se s nimi vyřešit problém.Nepořídila jsem.Bylo mi sděleno,že zboží musí zkontrolovat servisem,ač bylo zabaleno,jak bylo doručeno.A po té mi budou do 14 dní vráceny peníze.Do ted ještě platbu zpět nemám :-(Měla jsem to řešit s vedoucím prodeje,který mi bylo sděleno na obchodě již není.Když jsem tam byla osobně.Při sepisování vratky formuláře.Náhoda :-)) vedoucí obchodu se vynořil z zadní části obchodu a představoval se příchozímu klientovi ..

D

za obchod Elektronakup.cz

• Zadne
    • Chaos,

Nedoporucuji,

Dobrý den

Vaše negativní zkušenost nás opravdu mrzí. Zvolil jste si produkt u kterého byla dostupnost na objednání. Po jeho objednnání nás dodavatel informoval, že tento vysavač již nebude. Tuto informaci jsme Vám obratem předali a nabídnuli alternativu v podobě vysavače Rowenta. Alternativu jste nepřijal, což je samozřejmě Vaše právo a objednávku zrušil. Určitě se budeme snažit do budoucna těmto situacím předcházet. Bohužel, v případě končících produktů se nelze 100% této situaci vyvarovat.

Velice se Vám znova omlouváme
    Obchod www.elektronkup.cz

• Komunikace s personálem, neochotni'nepříjemné chování, nadřazenost.

Díky ťéto neprofesionální prodavačce mne v tomto obchodě, pokud tam bude tato dáma nikdo neuviďí a ani nikomu nedopuručím!

Elektronakup.cz

Nedoporučuji tuto firmu která hrubě porušuje obchodní podmínky a naprosto ignoruje Občanský zákoník a Reklamační řád. O praktikách firmy dnes byla informována Česká obchodní inspekce, a následně bude podán návrh k Občansko správnímu řízení. Myslím, že by si měl každý velice pečlivě rozmyslet, než od této firmy nakoupí něco přes internet.

Elektronakup.cz

• Výhodná lokalita vzhledem k mému bydlišti
    • O možnosti odběru zboží informovali telefonicky, ale při osobním odběru zboží nekompromisně trvali na sdělení čísla objednávky, nestačilo jim jméno.

Obchod NEDOPORUČUJI! Prodavačka mě nechala dlouho čekat, protože si vyřizovala soukromý hovor přímo na prodejně. Pak mi vynadala, že sebou nemám číslo objednávky a dlouze komentovala, že je to velmi pracné dohledat zboží jen podle jména, nebo podle typu zboží. Přitom se jedná o malý obchod, kde jsem byl celou dobu sám, a zakázek patrně moc nemají, aby se v tom nemohli zorientovat. Ta prodavačka zamrzla v reálném socializmu, kdy byl člověk rád, že v obchodech vůbec něco bylo a prodavači s tím šmelili pod pultem a zákazníci se jim museli podbízet. Takže NEDOPORUČUJI tento obchod NIKOMU. Byl to otřesný zážitek.

Elektronakup.cz

• Zboží bylo zabaleno do dvou balíků tudíž dvakrát poštovné.

Obchod OK ale musíte kupovat pouze jeden balík.

• - možnost osobního odběru
    • - nízké ceny
    • - při platbě kartou v obchodě účtují poplatek
    • - zboží uváděné skladem vůbec nemají a naskladní až za několik týdnů

• Po dohodě s prodejnou zboží vracim
    • Stačilo zavolat že výrobek neni na sladě.

• používá více obchodních serverů a pletou se mu

• neaktualnost cen, výmluvy proč platit víc

• Nízké ceny.
    • Objednáno před 10 dny-nedodáno.

Špatná zkušenost.

POZOR pro všechny!!! Pokud zboží v zákonné lhůtě vrátíte, za to, že si uloží krabičku zpět do skladu Vám naúčtují poplatek 340,-Kč.