Vše v Pořádku.

vše OK.

Kontaktovali mne k upřesnění specifikace výrobku , super podpora
    obchodník jak se patří

Dodávka zboží včasná, beleno dobře.

Reakce obchodu Elektra Dvořák

Vážený zákazníku, děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste byl s námi spokojen. Rychlost vyřízení objednávky je pro nás priorita. Těšíme se na další nákup. Elektra Dvořák

Byla jsem moc spokojená,velice rychle mi bylo zboží doručeno

Presnosť,rýchlosť,široký sortiment

Reakce obchodu Elektra Dvořák

Výborná komunikácia a rýchle dodanie tovaru

• overenie kompatibility produktu
    • ústretová komunikácia
    • promptné dodanie tovaru

• Zaslání do druhého dne

skvělý přístup

Reakce obchodu Elektra Dvořák

Vážený zákazníku, děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste byl s námi spokojen. Těšíme se na další nákup. Elektra Dvořák

• rádi mi pomohli při výběru správného dílu
    • rychlá reakce

Reakce obchodu Elektra Dvořák

Nejlepší cena, rychlé vyřízení.

Reakce obchodu Elektra Dvořák

Držátko Nod dvířek k 20 let staré lednici, nevěřila jsem, že se dá ještě někde sehnat.

• Objednávka byla vyřízená rychle

Doporučuji

Profesionální a rychlé jednání

SUPER OBCHOD, PROFESIONALITA PERSONÁLU

Reakce obchodu Elektra Dvořák

• cenová výhoda oproti slovenským predajcom i s dopravnou tarifou!!!

• Rychlé dodání

Reakce obchodu Elektra Dvořák

Podivné dodací lhůty s různými cenami za zboží.

Reakce obchodu Elektra Dvořák

Vážený zákazníku, děkujeme za recenzi. Bohužel nerozumíme Vašemu hodnocení. Kolega Vám poslal možnosti objednání, protože díl není skladem. Jedna možnost byla dodržet cenu v objednávce s delší dobou dodání. Druhá možnost byla vyhovět kratšímu termínu dodání, ale bohužel dodavatel, který díl má skladem, tak má vyšší cenu. Vše jste odmítl a objednávku stornoval. Věříme, že příště již bude vše na jedničku. Těšíme se na další nákup. Elektra Dvořák

• Tovar prišiel v poriadku a načas.