Vše v Pořádku.
vše OK.
Kontaktovali mne k upřesnění specifikace výrobku , super podpora
obchodník jak se patří -
Dodávka zboží včasná, beleno dobře.
Reakce obchodu Elektra Dvořák
Vážený zákazníku, děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste byl s námi spokojen. Rychlost vyřízení objednávky je pro nás priorita. Těšíme se na další nákup. Elektra Dvořák
Byla jsem moc spokojená,velice rychle mi bylo zboží doručeno
Presnosť,rýchlosť,široký sortiment
Reakce obchodu Elektra Dvořák
Výborná komunikácia a rýchle dodanie tovaru
- overenie kompatibility produktu
- ústretová komunikácia
- promptné dodanie tovaru
- Zaslání do druhého dne
skvělý přístup
Reakce obchodu Elektra Dvořák
Vážený zákazníku, děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste byl s námi spokojen. Těšíme se na další nákup. Elektra Dvořák
- rádi mi pomohli při výběru správného dílu
- rychlá reakce
Reakce obchodu Elektra Dvořák
Nejlepší cena, rychlé vyřízení.
Reakce obchodu Elektra Dvořák
Držátko Nod dvířek k 20 let staré lednici, nevěřila jsem, že se dá ještě někde sehnat.
- Objednávka byla vyřízená rychle
Profesionální a rychlé jednání
SUPER OBCHOD, PROFESIONALITA PERSONÁLU
Reakce obchodu Elektra Dvořák
- cenová výhoda oproti slovenským predajcom i s dopravnou tarifou!!!
Reakce obchodu Elektra Dvořák
Podivné dodací lhůty s různými cenami za zboží.
Reakce obchodu Elektra Dvořák
Vážený zákazníku, děkujeme za recenzi. Bohužel nerozumíme Vašemu hodnocení. Kolega Vám poslal možnosti objednání, protože díl není skladem. Jedna možnost byla dodržet cenu v objednávce s delší dobou dodání. Druhá možnost byla vyhovět kratšímu termínu dodání, ale bohužel dodavatel, který díl má skladem, tak má vyšší cenu. Vše jste odmítl a objednávku stornoval. Věříme, že příště již bude vše na jedničku. Těšíme se na další nákup. Elektra Dvořák
- Tovar prišiel v poriadku a načas.