Bohužel, byl rozpáraný kus rukávu na županu, pravda je, že byl ve slevě, ale to jsem myslela , že to bylo tím, že bylo poslední velikostní číslo, na poškození zboží rozhodně nebylo upozorněno
Reakce obchodu Prádlo Elegant
Dobrý den, zakoupené zboží bylo ve výprodeji a nové (nemělo mít žádnou vadu). Nevidujeme že by jste nás v této záležitosti jakkoliv kontaktovala. V případě potřeby prosíme kontakt emailem. Děkujeme. S přáním hezkého dne. ELEGANT.cz
Zboží přišlo rozbalené a mělo jinou barvu.
Župan je vyroben v Polsku očividně dle popisků.
Vůbec nejde o "hunaty" župan. Prosvítá jen pohledem zrkz na okno. Je poznat i dle váhy. Je lehoucky. Bude vrácen. -
Obchod fungoval dobře, jen zboží nemělo požadovanou kvalitu.
Za tu cenu dost hadry.
Reakce obchodu Prádlo Elegant
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Je nám líto, že jste nebyl/a spokojený/á s kvalitou materiálu. Rádi bychom se dozvěděli více o konkrétních aspektech, které vám nevyhovovaly, abychom mohli zlepšit naši nabídku. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.
S přáním hezkého dne,
Jarmila
Oddělení zákaznické podpory ELEGANT.cz -
Župan byl nekvalitně ušitý kapsy v úrovni poloviny stehen poutko na pásek také
Reakce obchodu Prádlo Elegant
je nám líto, že máte takovouto zkušenost s nákupem. Je dost pravděpodobné, že se jedná o výrobní vadu županu. Zboží můžete reklamovat - ozvěte se nám prosím na e-mail [email protected]
Oddělení zákaznické podpory ELEGANT.cz -
V minulosti jsem byla velmi spokojená, ale poslední nákup neseděl střihem ani mi nepřipadl kvalitní materiál.
poprvé......
Objednávka byla učiněna 4. 2. 2024. 6. 2. jsem se dočetla, že zásilka je připravena k odeslání, že jen čeká na dopravce. Je 25. 4. a zásilka stále čeká na dopravce. Dopravce i kdyby šel pěšky, tak by zásilka byla na místě.
Reakce obchodu Prádlo Elegant
Dobrý den, zřejmě jste si spletla recenzi obchodu. Objednala jste 18.2. večer, 19.2. Vám zásilka byla odeslána a 20.2. jste ji převzala. S pozdravem ELEGANT.cz
- Špatná kvalita zboží- vše Polsko
Všechno zboží he z Polska, ačkoliv se tváří jako "světové"
- nepřišlo objednané zboží , jiné kalhotky ani velikost objednávka byla velikost 44 přišla 42
nevím čí jiného napsat
Reakce obchodu Prádlo Elegant
Dobrý den, Vaše objednávka byla vyřízena ihned v pondělí (objednala jste v noci z pátku na sobotu). Na výdejní místo byla zásilka doručena následující den. Vyzvedla jste si ji za týden.
Zkontrolovali jsme také objednávku a bylo Vám odesláno správné zboží, správné velikosti dle Vaší objednávky - velikost XL (EU 42)
Pokud Vám zakoupené zboží nevyhovuje, máte možnost jej nepoužité vrátit. -
Punčocháče byly malé a museli jsme je vrátit.
Po týdnu čekání nic !
Reakce obchodu Prádlo Elegant
Dobrý den, 1 položka a Vaší objednávku byla na zakázku - objednání. Dnes bude již k dispozici a Vaše zásilka bude kompletována. Byla jste informována včetně odhadovaného termínu. Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den.
Cena neodpovídá kvalitě .
Velikosti jsou o poznání menší. Velikost M v pásnském provedení je spíše S. Tričko snad odpovídá a kalhoty jsou příliš úzké. Neodpovídají velikosti M
Reakce obchodu Prádlo Elegant
děkujeme za sdílení zkušenosti s nákupem v našem e-shopu. Mrzí nás, že výrobek dobře nepadl. Na tabulkách velikostí si dáváme záležet. U každého produktu uvádíme tabulky, které nám výrobce vytváří mnohdy i na míru danému výrobku. Mnohé výrobky si také přeměřujeme sami.
Oddělení zákaznické podpory ELEGANT.cz -
Fotky pěkný a pak přišel standard. Psáno bylo huňatý, a přišel úplně normální župan. Nabic číslování velikostí je asi podle číňanů. Zřejmě nikdo v obchodě není schopen rozbalit a kouknout, co vlastně nabízí.
Reakce obchodu Prádlo Elegant
Dobrý den, je nám líto, že župan Flower nesplnil Vaše očekávání.
Župan si naši zákazníci pochvalují a je oblíbený. U produktu můžete shlédnout také videoukázku, kterou si připravujeme sami a produkty proto skutečně známe. Výměna velikosti je u nás možná dokonce do 30 dnů. Označení velikostí je standardní, tzn. XS-3XL a pod produktem je tabulka výrobce, šitá na míru županu.
S přátelským pozdravem
Oddělení zákaznické podpory ELEGANT.cz -
- Polský drek nikoliv luxusní pižamo
Na obrázku overal vypadal hezky a teple. Když mi přišel domů tak za tu cenu je to jen obyčejný strašně slabý materiál.
- zboží dodáno rychle
- župan hodně línal, Made in PL, nemá hodnotu 1200kč - spíš 500,- v Black Friday výprodeji
Reakce obchodu Prádlo Elegant
Dobrý den, je nám líto, že jste nebyl spokojený s nákupem u nás. Vadný kus je možné samozřejmě reklamovat. Za kvalitou našich výrobků si stojíme a jistě vše vyřešíme dle vaší spokojenosti.
Oddělení zákaznické podpory ELEGANT.cz -
- Špatná kvalita zboží,knoflík u noční košile hned při rozbalení zboží odpadl a ostatní jsem musela opětovně příšít.Nepříjemná látka u druhé noční košile,i po vyprání materiál “kouše”.
Reakce obchodu Prádlo Elegant
Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi. Mrzí nás, že jste měla špatnou zkušenost s dodaným zbožím. V případě potřeby nás prosím kontaktujte.
Oddělení zákaznické podpory ELEGANT.cz