• rychle odeslani
    • krasne zabaleno
    • vse v poradku

Rýchle dodanie, bezkonkurenčné ceny na trhu

• Rychlé dodání
    • Vše v pořádku

• Cena
    • Doprava
    • Komunikace

• Skvělá komunikace, vyšli mi vstříc

• rychlost dodání - do druhého dne od objednání byl balík na poště

Jsem nadmíru spokojená z podrobného popisu jednotlivých výrobků a návodů k nim. Výrobky splňují mé požadavky, fungují podle očekávání.

• Hezké ceny drogerie Sonett

• Solidní ceny
    • Menší rozmanitost nabídky

Rychlé doručení

• Skvělá komunikace
    • Vstřícnost
    • Rychlé řešení potíží

Paní majitelka je skvělá, měli jsme tam potíže s doručením a byla úžasně ochotná pomoci, okamžitě řešila jak vyjít vstříc, proste super, doporučuji.

vše v pořádku

• Rychlost
    • Cena
    • Bezproblémovost
    • Dostupnost zboží

• rychlost

• Cena produktu
    • Doba odeslání

• Nakupuji opakovaně a vždy jsem byl spokojen, jak s rychlostí, tak s komunikací:-)

Vše v pořádku, doporučuji.

• Ekologické balení (do použité krabice)
    • Cena produktu

• rychlé vyřízení objednávky, vše proběhlo v pořádku, zajímavé produkty

• Jeden den objednáno, druhý den doručeno!
    • Příjemné ceny
    • Široká nabídka

jsem s obchodem maximálně spokojena

Velmi nedoporučuji společnost: ekologicka-domacnost. Zboží bylo řádně objednáno a 5.6. mně přišla sms, že prostředek na nádobí a tablety do myčky budou zaslány. Je 25.7. a do dnešního dne zboží po několika urgencích nepřišlo. 4.7. , kdy už jsem udělila negativní hodnocení, mně byla zaslaná vratka, která, ale přišla poničená a nedala se již použít. Na základě reklamace, mně po mailu bylo sděleno, že je to vina přepravce, kterého ekologicka-domacnost sama objednala. Po žádosti o vyřešení poničeného zboží, mně přišla odpověď, že záležitost nebudou řešit. A na upozornění na FB: odpověď : nemám k tomu co napsat. Do dnes jsem objednané a potvrzené zboží nedostala a několikrát jsem i žádala o zaslání podaciho čísla. Dosud nebylo zasláno. Nedoporučuji. Po zaslání objednaného zboží ráda dám kladné hodnocení.

Reakce obchodu Ekologicka-domacnost.cz

Vážená paní,
    děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Rádi bychom uvedli několik důležitých bodů.

1. Podstata obchodu: Swap byl domluven na konkrétní zboží – krásný samorost a hnízdečko, které měly sloužit jako výzdoba naší nové prodejny, která se nese v přírodním duchu. Bohužel, místo hnízdečka jsme obdrželi smotané větve a další materiál, který neodpovídal dohodě ani fotografiím, např. shnilé klacíky. Proto jsme se rozhodli swap zrušit a zboží Vám vrátit.

2. Objednávka: místo domluveného zboží jste si objednala jiné, na které se darovaný voucher nevztahoval. Navíc toto zboží dlouhodobě nebylo skladem - dle našich obchodních podmínek máme právo takovou objednávku stornovat, což jsme také učinili.

3. Komunikace: opakovaně jsme Vám trpělivě vysvětlovali důvody našeho rozhodnutí. Kontaktovala jste nás opakovaně na všech komunikačních kanálech, kde jsme naše rozhodnutí opravdu s velkou trpělivostí opakovali. Bohužel, dodnes jsme neobdrželi žádnou oficiální reklamaci ani fotodokumentaci poničeného zboží, což je standardní postup při řešení takových situací. Proto není co z naší strany reklamovat u přepravce, to jistě chápete.

4. Negativní recenze: chápeme, že jste zklamaná, ale věříme, že naše rozhodnutí bylo nejen v souladu s obchodními podmínkami, ale bylo především spravedlivé. Naším cílem je vždy poskytovat kvalitní služby a produkty, a proto jsme se rozhodli tento nepovedený swap zrušit.

Děkujeme za pochopení a přejeme Vám hezký den.
    Za tým ekologické domácnosti Katka