jsem s obchodem maximálně spokojena
Velmi nedoporučuji společnost: ekologicka-domacnost. Zboží bylo řádně objednáno a 5.6. mně přišla sms, že prostředek na nádobí a tablety do myčky budou zaslány. Je 25.7. a do dnešního dne zboží po několika urgencích nepřišlo. 4.7. , kdy už jsem udělila negativní hodnocení, mně byla zaslaná vratka, která, ale přišla poničená a nedala se již použít. Na základě reklamace, mně po mailu bylo sděleno, že je to vina přepravce, kterého ekologicka-domacnost sama objednala. Po žádosti o vyřešení poničeného zboží, mně přišla odpověď, že záležitost nebudou řešit. A na upozornění na FB: odpověď : nemám k tomu co napsat. Do dnes jsem objednané a potvrzené zboží nedostala a několikrát jsem i žádala o zaslání podaciho čísla. Dosud nebylo zasláno. Nedoporučuji. Po zaslání objednaného zboží ráda dám kladné hodnocení.
Reakce obchodu Ekologicka-domacnost.cz
Vážená paní,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Rádi bychom uvedli několik důležitých bodů.
1. Podstata obchodu: Swap byl domluven na konkrétní zboží – krásný samorost a hnízdečko, které měly sloužit jako výzdoba naší nové prodejny, která se nese v přírodním duchu. Bohužel, místo hnízdečka jsme obdrželi smotané větve a další materiál, který neodpovídal dohodě ani fotografiím, např. shnilé klacíky. Proto jsme se rozhodli swap zrušit a zboží Vám vrátit.
2. Objednávka: místo domluveného zboží jste si objednala jiné, na které se darovaný voucher nevztahoval. Navíc toto zboží dlouhodobě nebylo skladem - dle našich obchodních podmínek máme právo takovou objednávku stornovat, což jsme také učinili.
3. Komunikace: opakovaně jsme Vám trpělivě vysvětlovali důvody našeho rozhodnutí. Kontaktovala jste nás opakovaně na všech komunikačních kanálech, kde jsme naše rozhodnutí opravdu s velkou trpělivostí opakovali. Bohužel, dodnes jsme neobdrželi žádnou oficiální reklamaci ani fotodokumentaci poničeného zboží, což je standardní postup při řešení takových situací. Proto není co z naší strany reklamovat u přepravce, to jistě chápete.
4. Negativní recenze: chápeme, že jste zklamaná, ale věříme, že naše rozhodnutí bylo nejen v souladu s obchodními podmínkami, ale bylo především spravedlivé. Naším cílem je vždy poskytovat kvalitní služby a produkty, a proto jsme se rozhodli tento nepovedený swap zrušit.
Děkujeme za pochopení a přejeme Vám hezký den.
Za tým ekologické domácnosti Katka -
- velký výběr, ceny, rychlost doručení, komunikace
- Dobré ceny
- Rychlé odeslání
- Rychlost dodání
- Ceny
- Skvely prozakaznicky servis: rychlost vyřízení objednavky a její doruceni
- Proste pecka
- Rýchlost vybavení objednávky
- Vyhodne ceny
- Siroky sortiment non toxic zbozi
- rychlé a spolehlivé vyřízení
- dobré ceny
Vřele doporučuji. Spolehlivý a rychlý e-shop s velmi rozumnými cenami.
- Cena, výběr, péče o zákazníka
Super obchůdek, který je moc potřeba.
- Vše perfektní
Nakupujeme pravidelně, jsme spokojení se zbožím, komunikací i rychlostí dodání
Vše perfektní
Pratelsky a rychly servis. Vrele doporucuji.
- ceny
- výběr
- komunikace
- malá rodinná firma
spokojenost, nakupuji pravidelně
- rychlé vyřízení
- Rychlé doručení
S obchodem jsem spokojená.Rychlé dodání
- Sortiment
- Bleskurychle vyřízení a zaslání objednavky
- Ceny
- Zákaznický servis (tady je to opravdu prozakaznicky obchod :)
Nakupuji zde rada, opravdu kvalitni sortiment (i pro non-toxic smýšlející lidi), ceny skvěle, zákaznický přístup na jednicku.
- Rychlé dodání, pečlivé zabalení, vše OK, spokojenost.
Doporučuji!