- vcelku rychlé dodání
- rozumná cena
Reakce obchodu Extreme Digital Zrt.
Děkujeme, že jste se podělili o své zkušenosti ohledně služeb poskytovatele služeb Extreme Digital
vše ok.
ok
vše vpořádku
Nejlevnější na trhu
Reakce obchodu Extreme Digital Zrt.
Vše proběhlo k mé spokojenosti.
- Dodávka měla ohromné nedostaky ,nebyla dodána včas
Reakce obchodu Extreme Digital Zrt.
Dobrý Den! objednávka byla splněna dle našich procesech a obchodních podmínek.
- nízké ceny
- delší doba doručení
vše OK
- Dodání rychlejší než slibovali
- Cena i s dopravoun menší než jinde než dopravy
- Velmi mizerně zabalené
Reakce obchodu Extreme Digital Zrt.
- Zboží přišlo správné a včas.
- Teprve na konci objednávky jsem zjistil, že poštovné je za 500,-. Což je důvod, proč může být oproti jiným eshopům trochu levnější zboží. Takže sleva se vykompezovala drahým poštovným :-D #tríček
- Rychlé vyřízení objednávky
Rychlost dodání
- Dobrá cena
- Relativně rychlé dodání
- E-shop se sídlem v Maďarsku, možné komplikace při reklamaci (já jsem naštěstí spokojen, takže vše ok)
- Faktura není v mailu, ale musím se stáhnut ze stránek obchodu
Za mě v pohodě, dobré ceny, vyřízení a doprava nejsou srovnatelné s českými obchody, ale protože je obchod z Maďarska, tak je rychlost dodání ok. Informační maily chodidly standardně.
Reakce obchodu Extreme Digital Zrt.
- Vše proběhlo rychle a v pořádku.
Reakce obchodu Extreme Digital Zrt.
- mám zatím dobrou zkušenost, nakupovala jsem po prvé.
Spokojenost
- můj 1 nákup
- 0
rychlé dodání, nízká cena
- komunikace
- sídlí v Maďarsku
- relativně dlouhé dodací lhůty
Reakce obchodu Extreme Digital Zrt.
- bezstarostnost až do dodání zboží