Zboží přišlo v pořádku,moc pěkné zabalené i s darečkem. A osobní poděkování na kartičce také potěšilo.
Vše v pořádku. Děkuji.
- Zajímavý trendy výběr pro domácnost i na výlety
- Doplněno o sezónní kousky.
Krásné a praktické zboží , výběr z mnoha variant, rychle připravenou k výdeji.
Atraktivní e-shop. -
přehledná nabídka, velmi rychlé dodání, kvalitní zboží, jsem spokojená
mockrát děkujeme.
Jsme moc rádi, že se vám libí prostředí našeho eshopu a hlavně že zboží naplnilo vaše očekávání.
- Rachlost doručení
- Zajímavé produkty
Reakce obchodu Eco Spirit
Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení.
Jsme moc rádi, že jsme se s naší nabídkou trefili do vašeho vkusu.
Tým EcoSpirit -
Zboží velmi rychle dorazilo, snad do druhého dne, velmi mile nás to překvapilo. Vše dorazilo v pořádku, lahve vypadají hezky a kvalitně a dáreček v podobě papírové propisky je skvělý :-) děkujeme.
Reakce obchodu Eco Spirit
mockrát děkujeme za vaše hodnocení i pochvalná slova.
Jsme tu hlavně pro vás, naše zákazníky, takže zboží odesíláme každý den, aby u vás bylo co nejdříve.
Váš Eco Spirit -
- Sortiment aký iný nie je
- Faktúra na recyklovanom papieri
- Udrzitelny obal
Som maximálne spokojná, konečne som našla obchod ktorý predáva jednu zahraničnú značku. Nakupim aj nabudúce.
Reakce obchodu Eco Spirit
jsme moc rádi, že jste s nákupem u nás byla spokojená, našla produkty blízké svému srdci a ocenila i náš "zelený" přístup.
Mockrát děkujeme a těšíme se, že se k nám příště zase vrátíte.
Váš Eco Spirit -
Originální skleničky, skvělá komunikace, rychlé doručení.
Reakce obchodu Eco Spirit
Dobrý den, mockrát děkujeme za vaše pozitivní hodnocení. Jsme moc rádi, že se zboží líbilo a ještě raději, že jsme mohli pomoci s jeho výběrem.
Váš Eco Spirit tým -
- Rychlá obsluha.
S výdejem jsem byla spokojená.Žádné fronty.
Reakce obchodu Eco Spirit
Dobrý den, moc děkujeme za příznivou recenzi.
Eco Spirit tým -
rychlé doručení produktů které nemůžu jinde sehnat
Reakce obchodu Eco Spirit
Dobrý den, mockrát vám děkujeme za naše hodnocení.
Jsme rádi, že můžeme nabídnout neokoukané a zároveň kvalitní ekologické produkty.
- Siroky vyber
- Priznive ceny
- Expresni expedice
Reakce obchodu Eco Spirit
Dobrý den, mockrát vám děkujeme za váš čas na napsání této recenze. Snažíme se pro vás naši nabídku i nadále rozšiřovat, abyste měli na výběr z velkého množství kvalitních a k přírodě šetrných produktů.
Vás Eco Spirit -
- krásně a ekologicky zabaleno, bez zbytečných plastů, dokonce i lepenka byla papírová
- vzorky na ozkoušení
- po rozbalení balíčku chuť objednat hned nějaký další :)
Reakce obchodu Eco Spirit
Dobrý den, mockrát děkujeme za krásnou recenzi. Jestli je ve vašich očích naše jediné minus to, že byste nejradši objednávali mnohem víc, tak si toho neskutečně vážíme.
Díky
- Super lahev
Reakce obchodu Eco Spirit
mockrát děkujeme za vaše hodnocení. Jsme rádi, že láhev se líbila. Nabízíme na našich stránkách velký výběr láhví na pití, jak co se týče značek, tak různých materiálů, abychom uspokojili i ty nejnáročnější zákazníky.
- Skvělá komunikace
- Všechny produkty, co jsem zde pořídila měly nějakou vadu
Reakce obchodu Eco Spirit
Dobrý den, mrzí nás, že jste nebyla se zbožím spokojená. Nicméně věříme, že naše rychlá komunikace a následné odeslání náhradního víčka láhve situaci napravilo. Bohužel, není v našich silách kontrolovat přes odesláním každý výrobek a tak se může stát, že ne vždy je vše na 100%. Nicméně každá taková situace je pro nás ponaučením a upozorněním, že jde vždy věci dělat lépe.
Eco Spirit -
Všechno proběhlo v naprostém pořádku. Jsem maximálně spokojena.
Reakce obchodu Eco Spirit
Dobrý den, mockrát děkujeme. Jsme rádi, že jste byli s nákupem u nás spokojení a věříme, že se znovu na nákup k nám vrátíte.
- Balení
- Rychlost doručení
- Lidskost přístupu
- Drobný dárek
Reakce obchodu Eco Spirit
Dobrý den, díky moc za skvělou recenzi. Vážíme si toho.
Jsme rádi, že jsme mohli být nápomocni. Jsme tu totiž hlavně pro vás, naše zákazníky.
- Rychlé bezproblémové dodání zboží
Reakce obchodu Eco Spirit
díky za vaše hodnocení. Snažíme se být v dodání zboží co nejrychlejší, protože víme, že je sice důležitá kvalita zboží, na kterou velmi dbáme, ale zároveň je pro zákazníky stále důležitější dostat zboží obratem. A tak zásilky odesíláme každý den.
- přehledný web
- široký sortiment
- rychlé dodání
- pečlivě zabalené
Reakce obchodu Eco Spirit
Dobrý den, děkujeme moc za super hodnocení. Vážíme si toho.
Snažíme se naši nabídku stále rozšiřovat, abyste vy, naši zákazníci měli velký výběr kvalitního zboží.
- Rychlé doručení
- Krásné a jednoduché stránky
Reakce obchodu Eco Spirit
děkujeme moc, že jste si našla čas napsat vaše hodnocení a hlavně za to, že vyznívá pozitivně. Zboží odesíláme každý den a když se sejde správná konstalace, může u vás být i méně než za 24 hodin.
Ať vám zboží dělá jen a jen radost.
Váš Eco Spirit tým -
- široká nabídka
- rychlé vyřízení objednávky
- výborná komunikace
Dobrý den, Milado,
moc děkujeme za to, že jste si našla čas na naše hodnocení a jsme moc rádi, že jsme ve vašich očích obstáli. Každá takováto recenze náš hřeje na duši a dodává energii pro další práci a rozšiřování naší nabídky.
Díky a věříme, že se k nám na www.ecospirit.cz na nákup opět vrátíte.
Eco Spirit tým