• Ekologické zboží.
    • Vadný výrobek - kartáček. Dále jako slabinu obchodu vidím personál jednající se zákazníkem.

V tomto obchodě už nenakoupím.

Dobrý den, Martino,

mrzí nás vaše negativní recenze.

Obzvláště z toho důvodu, že za vámi reklamovaný kartáček jsme vám vrátili peníze, plnou částku - byť nesouhlasíme s tím, že pokud z bambusového kartáčku zpočátku vypadne pár štětinek, tak že je to vada.

Jde o to, že štětinky v bambusu nelze tak dokonale zachytit jako v plastu a zpočátku se skutečně může stát, že jich několik vypadne. Bambusové kartáčky používáme už roky, takže toto je reálná zkušenost. Pokud jich vypadne několik, což se stalo i u vás (a dokazuje to fotografie, kterou jste nám zaslala), tak to nijak nesnižuje funkci kartáčku - ten jich má kolem 2.500.

Žádala jste po nás i vrácení peněz za poštovné a s tím nesouhlasíme, nevidíme pro něj důvod. Pokud je nějaká chyba ve výrobku samotném, tak vždy rádi zákazníkovi pošleme nový nebo za něj vrátíme peníze - protože skutečně chceme, aby byl s našimi výrobky plně spokojený. Ale nedává nám smysl vám ještě kompenzovat poštovné - i z toho důvodu, že jste si objednávala víc věcí naráz a s těmi žádná potíž nebyla.

Pokud toto je pro vás důvod pro negativní recenzi, tak je nám to líto, ale nesouhlasíme s vaším pohledem.

Pavel, Econea

• Závity na mezikroužku jsou jiné než na ramínku baterie.

Pokud si vyberete správný výrobek, tak funguje dokonale - spořič vody na dřezovou baterii.

Dobrý den, Ludmilo,

mrzí nás, že vám na baterii nesedl jeden z našich produktů.
    Škoda ale, že to hned řešíte nedoporučením našeho obchodu zde na Heurece, aniž byste se na nás obrátila ohledně reklamace - mohli jsme to snadno vyřešit.

Pavel, Econea

• Nepravdivé popisky ve vlastnostech výrobků

Neveřit báječným fascinujícím vlastnostem, které by údajně výrobky měly mít...

Reakce obchodu Econea

S panem Hudečkem jsme si vše vyjasnili po telefonu a dospěli jsme k tomu, že se jednalo spíše o nedorozumění ohledně toho, čeho je možné s daným produktem dosáhnout.

Pavel, Econea

v obchodě jsem si koupil údajně nerozbitnou lahev na vodu. po týdenním čekání dorazila a hned druhý den se mi ji podařilo rozbít :-(

Dobrý den, Lukáši,

my nikde na webu k lahvi ReTap neuvádíme, že je nerozbitná. Jasně píšeme, že je odolnější než běžné sklo, což je pravda - je vyrobená ze speciálního borosilikátového skla a navíc má takový tvar, aby se minimalizovalo rozbití. My jsme ji na veletrhu Evolution pouštěli na zem snad 100x a nerozbila se.

To ale neznamená, že se níkdy nerozbije. I proto výrobce dává na lahev doživotní záruku, kterou skutečně dodržuje - pokud se vám z jakéholiv důvodu rozbije, i vlastní chybou, pošlou vám novou (uhradíte pouze poštovné). Vy jste reklamaci neuplatnil, což nám přijde škoda.

Co se týče dodací doby - objednávku jste si u nás udělal 8. 9. a hned 9. 9. jsme lahev odesílali. To, že k vám nedorazila hned nás moc mrzí, ale bohužel to bylo z důvodu, že jste neuvedl v adrese firmu a tak vás přepravce (DPD) ve velké office budově nenašel. Volali vám, ale prý jste nezvedal telefon. Nakonec jsme to vše společně úspěšně dořešili - ale pravda, pár dní to trvalo.

Econea