výrobek odlišný od fotografie eshopu

Reakce obchodu Ecobe.cz

Dobrý den, nejsme si vědomi toho, žebychom posílali něco jiného, než jak je uvedeno na našem e-shopu. Ani od Vás neevidujeme žádný e-mail s fotkou produktu.

Tým ECOBE.cz

• Nedá se telefonicky domluvit.

Reakce obchodu Ecobe.cz

Naše telefonní linka je aktivní v pracovní dny, avšak především v rušnějších obdobích bohužel nemusíme stihnout všechny hovory přijmout okamžitě. V případě, že se nám nedovoláte, náš automatický systém Vám poskytne informace o tom, jak postupovat při řešení Vašich dotazů a nesrovnalostí. Rádi Vám také pomůžeme prostřednictvím e-mailu, kde se Vám budeme snažit co nejdříve odpovědět.

V nabídce e-shopu mají stále položky, které na skladě reálně již nemají a mít nebudou. Teď momentálně nedoporučuji, nicméně nevylučuji že bych mohl názor časem změnit a to při další objednávce.

po objednávce nebylo zboží skladem..

• Telefony nikdo nezvedá

Poslali mi něco jiného,než jsem si objednal.

Reakce obchodu Ecobe.cz

Dobrý den, děkujeme za negativní recenzi postavenou na základě toho, že jste se k nám nedovolal. Ono když voláte večer, tak Vám to v kanceláři nikdo nezvedne bohužel.

• Vzor neúplného a zmatečného návodu

Tristní návod !!!

• Je to krám, laciný plech, kroutí se to, ani spojka pro kabel 220 není v balení

Už nikdy více tuhle značku.

Reakce obchodu Ecobe.cz

Dobrý den, koupil jste si nejlevnější variantu bez kabelu. Pokud chcete lepší kvalitu i kabel / spojku, stačilo si vybrat jiné zboží. Vše je o ceně.

Tým ECOBE.cz

• Deklarují nejnižší cenu, ale skutečnost je zcela jiná. Stejný produkt se většinou prodává cca o 40% levněji. Jinak dodání bezproblémové.

Reakce obchodu Ecobe.cz

Dobrý den, v tom případě nerozumíme, proč u nás objednáváte a pak píšete tuto recenzi? Proč nenapíšete nám, že jste našli lepší cenu?

Tým ECOBE.cz

Zboží doručeno , ale nefunkční.

Reakce obchodu Ecobe.cz

Dobrý den, stačí se ozvat, pokud je problém tak ho obratem vyřešíme výměnou :-)

Špatně zabalené v šechny troubyce rozbyti.

Reakce obchodu Ecobe.cz

Dobrý den, a proč nám tedy nenapíšete o reklamaci?

Tým ECOBE.cz

• Zboží bylo k vyzvednutí zcela jinde než bylo potvrzeno v objednávce. Pro mě tím vznikl velký problém.

Reakce obchodu Ecobe.cz

to bohužel hodnotíte přepravu českou poštou - balíkovna, ne náš obchod. Což nás mrzí.

Poslali jiné zboží

Reakce obchodu Ecobe.cz

Které bylo obratem vyměněno. Občas se stane chyba při balení. Omlouváme se.

Nevim jak se vyjadrit,napsali jste mi že zboží už nemáte,ale pořád lampu nabízíte,,!?,Tak jak to je?,M.K

Dobrý den paní Marie,

Při vyřizování Vaší objednávky skladníci zjistili, že zboží bylo vyprodáno a než se synchronizovaly sklady s e-shopem, stihla jste udělat objednávku. Obratem jsme Vám psali, zda si vyberete alternativu nebo storno objednávky, chtěla jste storno a objednávka byla tedy stornována.

Tým Ecobe.cz

• Nabízené zboží mělo být k dispozici skladem +100ks. K dispozici nebylo vůbec.

Reakce obchodu Ecobe.cz

Dobrý den, trefil jste synchronizaci skladu s e-shopem a stihl jste udělat objednávku dříve, než se na e-shopu produkt dal na 0 ks. Obratem jsme se omluvili a nabídli jiné zboží nebo vrácení peněz.

tým Ecobe.cz

Přestože jsem uvedl, že nechci hodnotit nákup, tak mi přišel e-mail o hodnocení. Nesnáším vlezlé prodejce.

Reakce obchodu Ecobe.cz

Dobrý den, tyto recenze ale neposílá obchod (my) ale heureka.

Tým Ecobe.cz

Zboží mi nebylo doručeno. E-shop mi zaslal zprávu, že dal pokyn k vyskladnění a přepravě zboží. Poté mi zaslal informaci, že se omlouvá, ale zboží (5 ks lampiček) již nebylo na jejich skladě a proto moji Objednávku stornoval. Na e-shopu však mnou objednané zboží i nadále nabízí a uvádí, že má na skladě stále ještě 16 ks stolních lampiček. Doposud mi e-shop ECOBE.CZ nevrátil přijatou částku peněz z mé objednávky.

Reakce obchodu Ecobe.cz

chyba v naskladnění při importu do e-shopu, to se bohužel stává. Hned jsme Vás kontaktovali a omluvili se za komplikace. Peníze byly obratem ihned vráceny zpět na účet.

• nedodané zboží

Reakce obchodu Ecobe.cz

Dodáno, bohužel česká pošta, viz tracking: https://www.postaonline.cz/trackandtrace/-/zasilka/cislo?parcelNumbers=DR8855750745L

Objednávka z 20.11. a do 1.12. zboží nedodáno. Email z obchodu, že zboží bylo předáno dopravci, ale odkaz na sledování nefunguje :-(. Jiná reakce z obchodu nebyla.

Reakce obchodu Ecobe.cz

Dobrý den, a proč jste nás nekontaktoval?

• Celkem dobré ceny.
    • Spoustu zajímavých produktů V NABÍDCE je označeno jako "NEDOSTUPNÉ". Po dotazu se dozvíte, že "nabízený" produkt NENÍ a již NENÍ ani OČEKÁVÁN. Rozumné by bylo, takovou "nabídku - NEnabídku" z e-shopu zcela vyřadit a "nedráždit" zákazníky!?

Při vybírání zboží ztrácíte hodně času nad zjišťováním, zda požadované bude, kdy bude, nebude. A pak po obdržení zboží, zjistíte, že nízké ceně odpovídá i nízká kvalita. Odstoupení od smlouvy vás přijde na další vysoké náklady poštovného na vrácení, které vám obchod nenahradí, jako v případě oprávněné reklamace, což u "pouze" nekvalitního zboží nelze uplatnit.

Reakce obchodu Ecobe.cz

Dobrý den, sklady se v tomto období rychle vyprodávají tak s tím musíme bojovat. Nicméně dali jsme na Vaší radu a všechny nedostupné produkty z e-shopu skryli.

Na info lince vám nikdo neporadí. Je to obchod jen pro odborníky v elektro oboru. Objednal jsem si zářivkové těleso a dodali mi jen skelet bez startéru a tlumivky a dalších věcí, aby to to vůbec fungovalo. Ani v poznámce u zboží není nic napsáno. A to je mi tak na dvě věci.

Reakce obchodu Ecobe.cz

Dobrý den, to, co jste si objednal, to jsme také zaslali, viz https://www.ecobe.cz/svitidlo-pro-led-trubice-t8-s-odrazovou-plochou-2x60-cm-ip65/ - i fotky, je to čistě svítidlo, bez LED trubic. Máte možnost uplatit vrácení zboží bez udání důvodu do 14 dnů, nebo si jednoduše dokoupit zvlášť LED trubice.