Samé zklamaní
Obchod Ecigareta Marion je klon asi 7 dalších e-shopů s jediným vlastníkem provozovatelem 2H Service s.r.o. Jako FajnCigarety, VapeStyle, MASTERVAPER, liquid-shop.cz, ecigareta.eu, Ekosmoke.cz, Royalvape.cz. U Ecigareta Marion specificky zobrazují položky skladem, které ve skutečnosti ale skladem nejsou. Týká se to někdy i více než 50% položek, co si dáte do košíku. Kupovala jsem u nich v průběhu týdně zboží za 4 095 a platila předem. Napsali mi, že objednávky se vyřizuje. O par dní později ozvaly se že zboží, co mělo být skladem, není, a že nejsou schopni ho dodat a skoro všechny objednávky stornovali. Požádala jsem o vrácení peněz – čekám už 10 dní (!). Zboží, které jsem zaplatil do teď ještě neodeslali (!). Nereaguji na e-mail, nekomunikují. Nedodrželi kupní smlouvu, na peníze nemají žádný právní nárok, přesto je zadržují. Tady fakt nic nekupujte! -
- Zboží označené " skladem" není k dispozici, po výběru jiného - opět " skladem" opět není k dospozici, po zrušení objednávky několik dní čekání na peníze zpět, a to ještě po urgenci...
Vážený zákazníku,
omlouváme se za chybu systému.
Tradice, kvalita, profesionalita -
Obchod má produkt skladem dokud neuděláte objednávku. Po cca 5 dnech mi bylo napsáno, že není skladem, ale stále je k dispozici na eshopu.
Vážený zákazníku,
omlouváme se za chybu datového systému.
- Nespolehlivé
Zboží objednáno vše označeno skladem a cca po 3 dnech přišel email že 1 položku z objednávky nemají. Po dohodě jsem položku nahradila jinou a na to přišel další email že zase není jiné zboží z objednávky
Vážený zákazníku,
omlouváme se za chybu datového systému.
Tradice, kvalita, profesionalita -
- Nechápu jak tento e-shop může fungovat v roce 2023 s jeho "rychlostí" odeslání. Ve středu v 8 ráno jsem zaplatil okamžitou platbou, v pátek teprve začli objednávku připravovat a v pondělí ji odeslali.
- Bez upozornění poslali jinou příchuť než jsou jsem objednal. Nebyl by to až tak velký problém, kdyby neposlali příchuť banán, na který má bohužel žena alergii.
- Reklamaci jsem ani nezkoušel, tato zkušenost mi bohatě stačila. Naštěstí existují rychlejší a bezchybné eshopy kde si váží zákazníků, kteří zaplatí objednávku předem.
Vážený zákazníku,
dle našich informací od dopravce jsme zjistili, že zásilka od nás byla odeslána 17.5.2023,
ale bohužel dopravce Vám ji připravil k výdeji až 20.5.2023.
Jinak naše společnost odbavuje zásilky v co nejkratším možném termínu.
Za chybu obsluhy se velice omlouváme. Mohlo dojít k záměně zboží, což nás velice mrzí.
Tradice, kvalita, profesionalita -
Zboží týden objednáno, ale stále nedošlo. Nebylo ani po týdnu předáno přepravci.
Vážený zákazníku,
velice se omlouváme, k prodlevě bohužel došlo, bohužel i díky svátkům
a zdržení dopravcem. Vždy se snažíme o co nejrychlejší doručení.
Tradice, kvalita, profesionalita -
- 19.4. objednáno i zaplaceno, další den mail, že jedna z věcí není skladem, ok domluvíme se na výměně..... No a dnes máme 2.5. a ani zminka o tom, že by bylo vůbec odesláno....
Vážený zákazníku,
velice se omlouváme za chybu obsluhy.
Chyba se již nebude opakovat. Velice nás to mrzí.
- 2x objednávka o.k
- třetí zaplacená objednávka po týdnu ještě nedorazila a obchod na meily nereaguje
Vážený zákazníku,
za zdržení objednávky se velice omlouváme,
Vaše objednávka bude odeslána dnes. Velice nás to mrzí.
Tradice, kvalita, profesionalita -
Objednávka - 2x baterie 18650. Na balíčku byla velká nálepka "18+". Co je na tom 18+? Kvůli tomu zasilkovna chtěla vidět průkaz totožnosti...
Vážený zákazníku,
dle zákona jsou všechny i součásti e-cigarety chráněny před prodejem nezletilých.
Plníme jen požadavky dle zákona.
Tradice, kvalita, profesionalita -
Nemá Česky návod k používání a nefunguje.
Vážený zákazníku,
za případnou chybu s českým návodem se omlouváme a doposíláme ho emailem.
Nyní Vám obsluha zavolá a vše s Vámi domluví k Vaší naprosté spokojenosti.
Děkujeme Vám za Vaši přízeň,
Tradice, kvalita, profesionalita -
- v úterý ráno objednáno a zboží bylo odesláno až čtvrtek odpoledne, naštěstí skvělá zásilkovna, balíček jsem si v pátek vyzvedla
- příště objednám jinde a vím, že balíček budu mít doma do 2 dnů
Vážený zákazníku,
objednal jste si 4.10.2022, objednávka Vám byla odeslána 6.10.2022 a zásilkovna Vám objednávku dodala
7.10.2022.
Tradice, kvalita, profesionalita -
- Zboží není skladem. Peníze nevracej.
- Nedoporučuju.
Vážený zákazníku,
velice se omlouváme, Vaše objednávka byla stornována a ve lhůtě 14dní Vám byly peníze vráceny.
Tradice, kvalita, profesionalita -
E- cigareta nefunkční, 8.7.2022 odeslána na reklamaci a doposud se nic neděje.
Vážený zákazníku,
velice omlouváme za nefunkční výrobek. Reklamace se řeší dle zákona do 30 dní.
Tradice, kvalita, profesionalita -
- Zboží mají skladem, i když tomu tak není.
- Komunikace slečny ze skladu je jedním slovem katastrofa...měla by projít kurzem komunikace s klienty...
- Informace o stavu objednávky - pozdě a ještě si musíte volat, co se vlastně děje...
Nejsem typ, který píše recenze, ale tady jsem musel. Obchod nedoporučuji - viz. nevýhody obchodu.
Vážený zákazníku,
velice se omlouváme, naše obsluha se vždy snaží vyjít vstříc každému zákazníkovi.
Ale bohužel kvůli chybě skladového systému, některé položky nebyly skladem.
Velice nás to mrzí.
Tradice, kvalita, profesionalita -
- Ani po 10 dnech nemám to, co jsem objednal a co obchod slíbil, že je skladem. Je to tady celé jen ztráta času
- Během jedné objednávky obchod prokazatelně 4x lhal
- Naprosto amatérsky provozovaný eshop
- Odeslání zboží trvalo celé 2 pracovní dny
- Přišla pouze část objednávky
- Slíbený termín odeslání zbylého zboží nebyl dodržen
- Druhá zásilka obsahovala 2 produkty ze 3 a jeden z nich neodpovídal ani jednomu ze dvou chybějících
- Špatná komunikace - zdlouhavá a když už nějaká, tak poskytnuto nepravdivé tvrzení
- Šíleně nepřehledné webové stránky - ankety přes 2 stránky jako v roce 2005, zdůrazněná vánoční i velikonoční otevírací doba v červnu, atd
- Neplatné skladové zásoby u produktů - prý jim nefunguje aktualizace (vážně? na platformě shoptet?)
- Neplatné skladové zásoby u produktů byly řešeny už jiným zákazníkem, který svou zkušenost popsal v recenzi zde dne 30. 3. 2022 a eshop v odpovědi uvedl, že toto dal do pořádku. Pravděpodobně se tedy jedná o záměr, aby eshop získal alespoň nějaké zákazníky záměrným označením u zboží, které je aktuálně v EU distribuci nedostupné
12. 6. 2022 21:35 odeslána objednávka na dobírku
12. 6. 2022 21:36 emailový dotaz na to, zda je vše opravdu skladem
13. 6. 2022 15:21 sms dotaz, zda je eshop v provozu a zda mohu dostat odpověď na email
13. 6. 2022 15:26 sms odpověď prodejce: kontaktujte si sklad na čísle xxx
13. 6. 2022 15:29 kontaktován sklad na uvedeném čísle, bez odpovědi
14. 6. 2022 7:59 emailová urgence na můj dotaz, zda je vše skladem a dojde k expedici
14. 6. 2022 8:51 LEŽ Č. 1. - konečně odpověď eshopu, že vše je skladem a bude dnes odesláno
15. 6. 2022 12:00 zboží dodáno, ale z 8 objednaných produktů došlo u 3 k záměně za jiné
15. 6. 2022 14:31 emailový dotaz, co to má znamenat v kontextu s tím, že jsem se výslovně ujišťoval, zda je vše skladem
15. 6. 2022 16:14 LEŽ Č. 2. - omluva eshopu, údajně jeden z produktů není skladem a zbylé byly omylem zaměněny, zítra bude zbytek odeslán
17. 6. 2022 14:46 dotaz na aktuální stav, nepřišlo žádné info, že by chybějící produkty byly snad jen odeslány
20. 6. 2022 6:12 LEŽ Č. 3. - sděleno, že zásilka v pátek předána dopravci a dnes bude doručena na výdejní místo
20. 6. 2022 10:23 dotaz na sledovací číslo zásilky, protože zásilkovna zasílá avízo neprodleně po jejím podání a doposud žádné nepřišlo
20. 6. 2022 10:39 zasláno sledovací číslo, které bylo vytvořeno až v pondělí (20. 06. 2022 10:34:54 - příjem elektronických dat k zásilce), prý "pokud se to v pátek nestihlo, tak kvůli vytížení dopravců - opravdu směšné, jak obchod lže, těžko mohli v pátek předat zásilku, pro kterou až teď vytvořili objednávku přepravy
22. 6. 2022 10:30 LEŽ Č. 4 - doručena doplňující zásilka, kde měly být dva produkty značky Riot a jeden produkt značky Beyond, místo toho přišly dva produkty značky Beyond... vzdávám to.
Opravdu bych majitelům doporučil, aby budovali jednu důvěryhodnou značku pořádně než 10 různých značek nefunkčně.. viz obchody stejné firmy s názvy:
MasterVaper, VapeStyle, FajnCigarety, KourimLevne, EcigaretaEU, EkoSmoke, Innokin, MasterDoctor, Kolonozka4U, 2H Service a další...Reakce obchodu E-cigareta Marion
Vážený zákazníku,
velice se omlouváme za vzniklé komplikace.
Věřte, že nás to netěší, dělám vždy maximum pro co nejlepší odbavení každé objednávky.
Tradice, kvalita, profesionalita -
Přišel mi výrobek, který podle testů měl být nejlepší na trhu. Ovšem po rozbalení, ale vůbec nefungoval. Volal jsem na reklamaci a řekli mi že to mám poslat "standartně" přes zásilkouvnu zpátky a budu čekat 30 dní až mi to prý opraví anebo vymění … :-(.
Takže ohromná ztráta času, peněz a ještě odporné vyplňování dotazníků ....Reakce obchodu E-cigareta Marion
Vážený zákazníku,
bohužel jste nejspíš obdržel špatný kus z výroby. To nás velice mrzí.
Reklamace následně probíhá přes náš reklamační protokol a je nám velice líto,
že jste musel kvůli špatnému výrobku použít tento reklamační protokol.
Je to velice neobvyklá situace, která se stává velice zřídka. Následně reklamaci řeší technik.
A tak vše bohužel nějako dobu trvá, než se vyřídí. Je nám to velice líto, že jste s touto objednávkou
měl takovéto nepříjemnosti.
Tradice, kvalita, profesionalita -
- Dobry den nechtěli my zboží vydat ze vypadam moc mladě .Bych doporučil nenalepovat 18+ nalepky na zboži !
Vážený zákazníku,
nejde o to jak člověk vypadá, ale o to, kolik je mu let. Vypadáte-li mladistvě a je Vám již 18+ ukažte obsluze občanský průkaz a osbuluha Vám zásilku ráda vydá.
- Doručení zásilky
Dobrý den, nevím jakou drzost máte posílat hodnocení mého objednaného zboží které ještě vůbec nedorazilo. Dne 2.4.2022 přišel e-mail, že zásilka byla odeslána a od té doby se doručovací služba PPL ani neozvala ani nenapsala, takže nevím ani kde se moje zásilka nachází nebo co se sní stalo.
Vaše objednávka byla objednána 31.3.2022, odbavena byla 2.4.2022
a podle doručovacího systému PPL Vám zásilka byla doručena až 11.4.2022.
Za chybu dopravce se omlouváme.
Tradice, kvalita, profesionalita -
- Nemám to k nim daleko, ale stejně se zboží nedá vyzvednout osobně na prodejně, musím čekat na dopravce
- Chybějící a jiné - levnější zboží v zásilce
- Na e-mail nereagují
- Dlouhá dodací doba a ještě špatně
Zpočátku vše ok. Po poslední objednávce špatná zkušenost. Jako by to bylo nejdřív dobré, a pak začnou dělat problémy s dodaným vadným a chybějícím zbožím typu "co když si toho zákazník nevšimne" nebo "třeba to projde" a už se snaží obohatit na jeho úkor. Na upozornění na vadu a žádost o vyřešení nereagují. Na prodejně prodavač nepříjemně divný, ženě přede mnou namarkoval vyšší cenu zboží, kdyby si toho ona hned nevšimla, tak mu to prošlo. Dejte si na ně pozor.
Vážený zákazníku,
naše zákaznická linka Vás několikrát kontaktovala, bohužel se jí to nepodařilo.
Určitě se nám ozvěte na tel. 722 418 856 či nám napište email na [email protected]
a vše s Vámi vyřešíme k Vaší plné spokojenosti. Na všechny emaily naše obsluha okamžitě odpovídá.
Tradice, kvalita, profesionalita -
- Obchod na 100% plný lži.
Dňa 18.3.2022 som objednal v tomto obchode dve položky, ktorých má obchod niekoľko na sklade. Toho istého dňa som za tovar zaplatil prevodom na účet a aj platba aj skutočne v ten deň o niekoľko sekúnd bola pripísaná na účet obchodu. Dňa 22.3.2022 mi oznámili, že jednú z položiek nemajú ( hoci do tejto chvíle podľa stránky ju majú najmenej v počte 5 kusov na sklade). 23.3.2022 som požiadal, aby mi vrátili peniaze za jednu položku a druhú aby mi obratom poslali. 24.3.2022 mi oznámili, že mi okamžite posielajú túto položku a peniaze mi vrátia do 14 dní (dostali za pár sekúnd a vrátia za 14 dní ???). Dnes je už 30.3.2022 teda 12 dní po zaplatení a doteraz ešte tovar ani neodoslali a peniaze nevrátili, preto som pred chvíľou objednávku zrušil. Neodporúčam objednávať si u tejto firmy nič. Je to firma plná 100% lži.
Vážený zákazníku,
za chybu skladu se velice omlouváme, chyba byla již opravena.
30.3. jste objednávku zrušil a 5.4.2022 jsme Vám peníze vrátili.
Za chybu ve skladovém systému se velice omlouváme.
Tradice, kvalita, profesionalita