- rychlost dodání
- Objednávku jsem stornovala druhý den.Od obchodu nebyla žádná zpětná vazba.Na vrácení peněz čekám již 10 dní.
Nedoporucuji.Nedostatečná komunikace, příliš dlouho trvá vráceni peněz, doufám tedy ,že budou vráceny.!!!!
Reakce obchodu EBshop.cz
Velmi nás mrzí Vaše negativní recenze. Rádi bychom uvedli situaci na pravou míru.
Objednávku jste rušila e-mailem v neděli 27.10., v pondělí 28.10. byl státní svátek tudíž Vám nikdo nemohl zareagovat. V úterý než jsme se dostali k tomu abychom odepsali na Váš e-mail, tak jste volala. Do telefonu jsme Vám potvrdili zrušení objednávky s tím, že na odepsání na e-mail bychom se dostali a byla Vám také předána informace, že vrácení platby předáme na kompetentní oddělení. Za 2 dny jste znovu telefonovala, kdy Vás kolega ujistil, že celou situaci bereme v patrnost, vzhledem k platbě kartou, se platba vrací zpět na kartu a celý proces je trochu delší než při platbě převodem. Vždy se snažíme vrátit peníze v nejkratším čase, ale vzhledem k předvánočnímu období, může vrácení trvat trochu déle.
Všechny tyto informace jste dostala telefonicky tudíž k žádné zpětné vazbě, či že bychom nekomunikovali opravdu nedošlo.
Velice nás tato recenze mrzí, jelikož to co píšete není pravdivá informace.
- Vstřícnost
Dobrá komunikace, i když byla sleva do půlnoci a já objednala 5 min. po, cenu mně ponechali.
Reakce obchodu EBshop.cz
děkujeme Vám za hodnocení našeho internetového e-shopu. Velmi nás těší Vaše spokojenost s vyřízením Vaší objednávky.
- Rychlost dodani
- Komunikace
Reakce obchodu EBshop.cz
děkujeme Vám za hodnocení našeho internetového e-shopu. Velmi nás těší Vaše spokojenost s rychlostí vyřízení Vaší objednávky.
EBshop.cz -
Přehledný a seriózní. Rychlé doručení objednaného zboží.
EBshop.cz -
Velký výběr, dobré ceny, rychlé dodání
- Rychlé dodání, super obchod
žádné nemá
EBshop.cz -
- Naprostá spokojenost . Rychlé doručení od data objednání.
Není nic co bych mohl vytknout. Výborná komunikace i rychlost dodání.
EBshop.cz -
Zboží zřejmě ze zahraničí - trochu delší doba doručení, jinak OK.
- Rychlost doručení
kvalitní spolupráce
EBshop.cz -
Bez problému, zboží doručeno v pořádku.
- Výhoda
EBshop.cz -
Objednal jsem si v sobotu televizi, v úterý byla doručena, spokojenost...
- Je v místě a funguje skvěle ❗
- Vše v pořádku. Spokojenost
Reakce obchodu EBshop.cz
děkujeme Vám za hodnocení našeho internetového e-shopu. Velmi nás těší Vaše spokojenost s vyřízení Vaší objednávky.
Rychlé dodání zboží
EBshop.cz -
- Rychlost, nejlevnější cena na internetu, velká spokojenost
- Rychlost dodani
- Skladove zasoby jsou odesilany tentyz nebo nasledujici den
- Rychlost,spolehlivost
EBshop.cz